Rovaniemen kesä

Rovaniemi tunnetaan ensisijaisesti talvikohteena, mutta Lapin pääkaupunkiin kannattaa matkustaa myös kesällä. Nauti yöttömän yön auringosta, Napapiirin taiasta, Lapin ainutlaatuisesta luonnosta sekä kaupungin tarjoamista urheilumahdollisuuksista!

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Avajaistarjous - YÖVY 35 % ALENNUKSELLA

Olemme jälleeb avanneet uusia hotelleja Helsinkiin ja Tampereelle. Tutustu ja varaa lomayöt 35 % alennuksella!

Varaa netissä 26.3. mennessä

Kiehtova kesäkohde

Kätevä ostoskaupunki

Rovaniemen keskustasta löydät monia ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Pieni ydinkeskusta on varsin kompakti, ja kaikki tarvittavat palvelut sijaitsevat kävelyetäisyyden päässä toisistaan. Keskustan tärkein shoppailukohde on Kauppakatu.

Nauti upeista maisemista

Koe yötön yö ja ihaile keskiyön aurinkoa Jätkänkynttilän tai Ounasjoen silloilta, Ounasjoen rannasta tai Ounasvaaran laelta.

Vietä tapahtumarikas kesäpäivä

Kuvaoikeudet: Visit Rovaniemi

Rovaniemi pitää sisällään lukuisia museoita ja kulttuurikokemuksia. Tutustu kesällä kulttuuritalo Korundin tarjontaan ja sen yhteydessä toimivaan Rovaniemen taidemuseoon. Keskustan lähistöllä sijaitseva tiedekeskus Arktikum tarjoaa mahdollisuutta tutustua Pohjoisen luontoon ja historiaan sisältäen samalla Lapin maakuntamuseon. Lapin metsämuseo tarjoaa myös nähtävää Lapin metsäperinteistä kiinnostuneille.

Scandic Rovaniemi -hotellin vastaanotosta saat kätevästi Kulttuuripassin hintaan 20 €/kpl. Kulttuuripassi oikeuttaa sisäänpääsyyn Korundiin, Arktikumiin, sekä Tiedekeskus Pilkkeeseen. Vastaanotosta myydään myös sisäänpääsylippuja HopLop-seikkailupuistoon hintaan 12 €/kpl.

Keskustassa on myös kesäisin lukuisia tapahtumia, jotka viihdyttävät niin paikallisia kuin myös turisteja kuten Heinäkuussa järjestettävä Lapin Kullan kimallus -festivaali sekä elokuussa järjestettävät Simerock-festivaali ja Iskelmä Kesä -tapahtuma. Lukuiset urheilutapahtumat houkuttelevat myös kesän aktiivisia lomailijoita Rovaniemeen. Heinäkuussa juostaan Rovaniemi Marathon ja pelataan Santa Claus cup -nuorten jalkapalloturnaus.

Lapin kesä

Kuvaoikeudet: Visit Finland & Visit Rovaniemi

Kokeile kalastusta tai melontaa Kemijoella, kovempaa kyytiä tarjoavat vesiskootteriajelu, vesihiihto sekä -lautailu. Ihaile kauniita maisemia Ounasvaaran hiihtokeskuksessa hiihtohissin kyydistä. Lapin metsät tarjoavat myös lukuisia luontopolkuja sekä ohjattuja retkiä, kuten vaellusratsastusta ja huskyajelua kesäkärryssä.

Majoitus Rovaniemellä

Hotellimme Rovaniemellä, Scandic Rovaniemi, sijaitsee hyvällä paikalla kaupungin keskustassa kävelykadun vieressä.