Syksy Rovaniemellä

Upea ruska ja useat tapahtumat hemmottelevat vierailijaa Rovaniemellä syys-lokakuussa.

Koe Lapin upea ruska

Syksyn värit ovat kauneimmillaan Lapissa syys-lokakuussa kun upea ruska valtaa lehtipuut. Kauniista maisemista pääsee parhaiten nauttimaan Lapin ainutlaatuisissa luontokohteissa. Vaella tunturimaisemissa ja nauti luonnosta kansallispuiston upeissa maisemissa. Maisemiin voi myös tutustua huskyen vetämässä kärryssä tai hevosen selästä.

Revontulet alkavat myös näkyä jo syyskuussa!

Kaupunki täynnä tehtävää

Rovaniemeltä löydät lukuisia museoita ja kulttuurikokemuksia kaikenikäisille! Keskustan lähistöllä sijaitseva tiedekeskus Arktikum tarjoaa mahdollisuuden tutustua Pohjoisen luontoon ja historiaan pitäen sisällään myös Lapin maakuntamuseon. Lapin metsämuseo tarjoaa nähtävää Lapin metsäperinteistä kiinnostuneille. Tutustu myös kulttuuritalo Korundin tarjontaan ja sen yhteydessä toimivaan Rovaniemen taidemuseoon.

Kaupungissa järjestetään lukuisia tapahtumia, kuten Rovaniemi-viikko syyskuun ensimmäisellä viikolla. Rovaniemi-viikon lauantaina vietetään jo perinteeksi muodostunutta Taiteiden yötä. Sunnuntai on vakiintunut useiden eri kulttuurikäyntikohteiden avoimien ovien päiväksi. Piipahda myös Rovaniemen kuuluisilla markkinoilla!

Hotellimme Rovaniemellä sijaitsevat kaupungin parhailla paikoilla: 

Universeum

Pääsylippuja hotellin vastaanotosta

Vastaanotosta ostat kätevästi liput Rovaniemen mielenkiintoisiin kohteisiin. Kätevällä Kulttuuripassilla pääset kulttuuritalo Korundiin, Arktikumiin ja tiedekeskus Pilkkeeseen.