Rovaniemen syksy

Lapin pääkaupunkina tunnettu Rovaniemi pitää sisällään kiehtovia kulttuurikohteita ja erinomaiset ostosmahdollisuudet. Läheisissä metsissä ja kansallispuistoissa pääset ihailemaan upeaa ruskaa täydessä loistossaan.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Hotelliale on täällä!

Juuri nyt varaat viikonloppu- ja kesäyöt tarjoushintaan 77 €/vrk hotelleissamme 6 maassa.

Varaa netissä koodilla TRAVEL

 

 

Koe Lapin upea ruska

Syksyn värit ovat kauneimmillaan Lapissa ja lokakuun vaihteessa upea ruska valtaa lehtipuut. Kauniista maisemista pääsee parhaiten nauttimaan Lapin ainutlaatuisissa luontokohteissa, joko viikon mittaisella vaelluksella tunturimaisemissa tai iltapäiväkävelyllä kansallispuistossa. Maisemiin voi myös tutustua huskyen vetämässä kärryssä tai hevosen selästä.

Kaupunki täynnä tehtävää

Rovaniemeltä löydät lukuisia museoita ja kulttuurikokemuksia kaikenikäisille! Keskustan lähistöllä sijaitseva tiedekeskus Arktikum tarjoaa mahdollisuuden tutustua Pohjoisen luontoon ja historiaan pitäen sisällään myös Lapin maakuntamuseon. Lapin metsämuseo tarjoaa nähtävää Lapin metsäperinteistä kiinnostuneille. Tutustu myös kulttuuritalo Korundin tarjontaan ja sen yhteydessä toimivaan Rovaniemen taidemuseoon.

Kaupungissa järjestetään lukuisia tapahtumia, kuten syyskuussa Rovaniemi-viikko ja sen yhteydessä kansainväliset suurmarkkinat. Tutustu kaupungin tapahtumakalenteriin tarkemmin!

Majoitus Rovaniemellä

Hotellimme Rovaniemellä, uudistettu Scandic Rovaniemi, sijaitsee hyvällä paikalla kaupungin keskustassa kävelykadun vieressä.

Universeum

Pääsylippuja hotellin vastaanotosta

Vastaanotosta ostat kätevästi liput Rovaniemen mielenkiintoisiin kohteisiin. Kätevällä Kulttuuripassilla pääset kulttuuritalo Korundiin, Arktikumiin ja tiedekeskus Pilkkeeseen.

Aktiivista ohjelmaa kaipaaville on myynnissä sisäänpääsylippuja HopLop-seikkailupuistoon.