Syksy Rovaniemellä

Lapin pääkaupunkina tunnettu Rovaniemi pitää sisällään kiehtovia kulttuurikohteita ja erinomaiset ostosmahdollisuudet. Läheisissä metsissä ja kansallispuistoissa pääset ihailemaan upeaa ruskaa täydessä loistossaan.

Koe Lapin upea ruska

Syksyn värit ovat kauneimmillaan Lapissa ja lokakuun vaihteessa upea ruska valtaa lehtipuut. Kauniista maisemista pääsee parhaiten nauttimaan Lapin ainutlaatuisissa luontokohteissa, joko viikon mittaisella vaelluksella tunturimaisemissa tai iltapäiväkävelyllä kansallispuistossa. Maisemiin voi myös tutustua huskyen vetämässä kärryssä tai hevosen selästä.

Kaupunki täynnä tehtävää

Rovaniemeltä löydät lukuisia museoita ja kulttuurikokemuksia kaikenikäisille! Keskustan lähistöllä sijaitseva tiedekeskus Arktikum tarjoaa mahdollisuuden tutustua Pohjoisen luontoon ja historiaan pitäen sisällään myös Lapin maakuntamuseon. Lapin metsämuseo tarjoaa nähtävää Lapin metsäperinteistä kiinnostuneille. Tutustu myös kulttuuritalo Korundin tarjontaan ja sen yhteydessä toimivaan Rovaniemen taidemuseoon.

Kaupungissa järjestetään lukuisia tapahtumia, kuten syyskuussa Rovaniemi-viikko ja sen yhteydessä kansainväliset suurmarkkinat. Tutustu kaupungin tapahtumakalenteriin tarkemmin!

Hotellimme Rovaniemellä, uudistettu Scandic Rovaniemi City ja legendaarinen Pohjanhovi sijaitsevat kaupungin parhailla paikoilla: 

Universeum

Pääsylippuja hotellin vastaanotosta

Vastaanotosta ostat kätevästi liput Rovaniemen mielenkiintoisiin kohteisiin. Kätevällä Kulttuuripassilla pääset kulttuuritalo Korundiin, Arktikumiin ja tiedekeskus Pilkkeeseen.