Scandic Rovaniemi

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Majoittujien määrä
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Terveys ja kuntoilu

Hotellin modernissa kuntohuoneessa on helppo ylläpitää kuntoa ja virkistyä. Jos liikut mieluummin ulkona, kysy vinkkejä ulkoilureiteistä vastaanotostamme. Sieltä voit myös lainata kävelysauvat tai polkupyörän.

Kun yövyt Scandic Rovaniemi -hotellissa, voit kuntoilla kuntohuoneessamme tai virkistäytyä hotellin 5. kerroksen saunoissa. Mikäli haluat ulkoilla, voit lainata vastaanotosta polkupyörän tai kävelysauvat. Ulkoilemaan pääset myös Ounasvaaralla, n. 3,5 km päässä hotellilta.

Voit myös varata etukäteen maksullisen yksityissaunamme. Yksityissaunaan on oma sisäänkäynti ja siellä voit rentoutua höyrysaunassa tai nauttia löylyistä perinteisessä suomalaisessa saunassa. Vilvoittele löylyjen lomassa parvekkeella, jolta avautuvat näkymät kaupungin yli Ounasjoelle.

Kuntohuone

Sauna

Erilliset naisten ja miesten saunat: Kyllä