Scandic Tampere City

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Piazza Foodfactory

Scandic Tampere City -hotellin katutasossa on kansainvälistä tunnelmaa henkivä ja monipuolinen Piazza Foodfactory -ravintola.

Ravintola tarjoaa puuhiiligrillissä valmistettuja grilliherkkuja sekä burgereita ja pizzoja. Lounasaikaan tarjoilemme sekä buffet- että à la carte -lounasta. Lisäksi voit nauttia deli-lounaan monipuolisesta salaatti- ja tapasvalikoimasta sekä ostaa deli-shopista maistuvia raaka-aineita myös kotikeittiöön!

Aukioloajat

Aukioloajat
Aamiainen: Ma-to 06:30-10:00, pe-su 07:30-10:30
Lounas: Ma-pe 11:00-16:00, la-su Suljettu
Illallinen: Ma-to 16:00-23:00, pe 16:00-00:00, la 12:00-00:00, su 17:00-21:00
Baari: Ma-to 11:00-00:00, pe-la 14:00-00:00, su Suljettu