Teatteriloma Tampereella

Hotellimme Tampereella sijaitsevat mitä parhaimmilla paikoilla ja useimmat teatterit löytyvät aivan kulman takaa tai lyhyen kävelymatkan päässä.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

tampere kuplii kulttuurin riemua

Tutustu monipuoliseen ohjelmistoon ja varaa mukava teatteriloma meiltä!

Ohjelmistossa kesällä

Kuvaoikeudet: Pyynikin kesäteatteri & Tampereen komediateatteri

Myös kesällä pääset nauttimaan Tampereen teattereiden tarjonnasta. Kesällä nähdään mm. Niskavuoren nuori emäntä, Kaasua Komissario Palmu ja Mies joka ei osannut sanoa ei.

Teatterit Tampereella

Hämeenpuiston laidalta löydät Tampereen Työväen Teatterin. Tampereen Teatteri sijaitsee Keskustorilla, Tammerkosken kupeessa. Tampereen Komediateatteri löytyy keskustan tuntumasta Lapintieltä. Kesällä kulttuurielämyksiä luovat myös Pyynikin kesäteatteri sekä Viikinsaaren kesäteatteri.

Majoitus Tampereella

Kaksi hotelleistamme Tampereella sijaitsevat kaupungin keskustassa ja yksi kauniissa Pyynikin järvimaisemissa. Useimmat teatterit löytyvät aivan kulman takaa tai lyhyen kävelymatkan päässä.