Varaa

ravintola scandic vaasa hotelli suomi
ravintola scandic vaasa hotelli suomi Ravintola Ravintola
Takaisin hotelliin

Ravintola Qvarken

Keittiössämme pohjoismaiset klassikot on tuotu tähän päivään rennoilla ja moderneilla resepteillä. Vuoden aikojen mukaan vaihtuvassa menussa maistuu sesonkien parhaat maut ja raaka-aineet.

Hotellissamme on tarjolla aamiaisbuffet ja porrastamme aamiaiselle saapumista majoittujien määrän mukaan. Jos haluat syödä aamiaisen mieluummin huoneessasi, voit tilata take away -vaihtoehtomme edellisenä iltana. Illallisannoksia voit tilata take away –periaatteella ravintolastamme.

Turvallisen vierailun varmistamiseksi olemme lisänneet siivous- ja hygieniatoimia ja huomioimme turvavälit.

Arkisin tarjoilemme herkullisen buffet-lounaan, iltaisin tunnelmallinen ravintolamme täyttyy niin hotellin vieraista kuin kaupunkilaisista. Kesäaikaan asiakkaidemme käytössä on viihtyisä sisäpihan terassi.

Tiesithän, että olet tervetullut aamiaiselle, vaikka et majoittuisikaan meillä. Aamiaisen hinta ei-majoittuville vieraille on 19 €/hlö.

Scandic Friends -jäsenenä syöt 10 % alennuksella ravintolassamme. Etu on voimassa viikonloppuisin ympäri vuoden ja joka päivä kesällä 1.6.–31.8.2021. Jos et ole vielä jäsen, liity heti ja hyödynnä etu!

Äitienpäiväbrunssi 9.5.

Herkullinen ja runsas äitienpäiväbrunssi on katettu suosittuun ravintolaamme sunnuntaina 9.5. klo 12.00–16.00. Katso menu alla ja varaa paikkasi.

Aukioloajat

Aukioloajat
Aamiainen: Ma-pe 06:30-09:30, la-su 07:30-11:00
Lounas: Ma-pe 11:00-14:00, la-su Suljettu
Illallinen: Ma-la 17:00-22:00, su Suljettu