Vierumäki resort

Vierumäellä tapahtuu aina! Voit harrastaa ja liikkua, nauttia hyvästä ruuasta, rentoutua ja nukkua hyvin. Viihdy päivä, viikonloppu tai vaikkapa koko viikko, alueelta ei tekeminen lopu kesken!

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Liikunnan riemua

Vierumäellä riittää tekemistä

Alueella on laaja valikoima urheilumahdollisuuksia, niin ohjattua kuin omatoimistakin liikuntaa. Alueen ulkoilureitit löytyvät kaikki aivan Scandic Vierumäki -hotellin vierestä.

Golf

Vierumäellä on kaksi kansainvälisen tason golf-kenttää; Classic ja Cooke, sekä loistavat sisäharjoittelutilat. Alueella on saatavilla paljon erilaisia kursseja aina Green Card -kurssista yksityisopetukseen. Kesäkaudelle kannattaa kysyä edullisia majoitus + green fee -paketteja.

Tennis

Vierumäeltä löytyy yli 30 tenniskenttää, sekä sisältä että ulkoa. Yksi ulkokentistä sijaitsee aivan hotellimme vieressä. Varaa oma tennisvuoro, osallistu kurssille tai varaa valmentaja yksityisopetukseen. Kursseja ja valmennusta on saatavilla ympäri vuoden.

Ratsastus

Vaellusratsastus islanninhevosilla on ihanteellinen tapa nauttia luonnosta. Hevosen selässä mieli rentoutuu ja arjen kiireet unohtuvat. Islanninhevonen on vankkarakenteinen ja varmajalkainen, luonteeltaan lempeä ja rauhallinen. Se soveltuu erinomaisesti vaellusratsuksi niin aloittelijoille kuin kokeneillekin ratsastajille.

Paljon päivittäistä ohjelmaa

Vierumäellä on tarjolla runsaasti ohjattuja liikuntatunteja kaiken ikäisille joka päivä. Jos kaipaat hauskaa tekemistä, varaa vauhtiloma Flowpark-seikkailupuistossa. Flowpark on ekologinen seikkailupuisto, jossa kiipeillään valjaiden varassa puiden väliin rakennetuilla tehtäväradoilla.

  • Vinkki! Lisätietoa alueen tarjonnasta kannattaa kysyä Scandic Vierumäki -hotellin aulassa sijaitsevasta Vierumäen Urheiluopiston infopisteestä.

Majoitus Vierumäellä

Moderni hotellimme Vierumällä sijaitsee kätevästi lähellä kaikkea ja lisäksi saman katon alla on myös alueen ainoa yökerho, keilarata ja Day Spa.