Varaa

Scandic The Mayor, Restaurant Gäst
Scandic The Mayor, Restaurant Gäst
Takaisin hotelliin

Ravintola Gäst

Michelin Guiden suosittelemassa ravintola GÄSTissä tarjoillaan perinteistä italialaista sekä modernia pohjoismaista ruokaa. Itse tehtyä pastaa, paikallisia raaka-aineita ja erinomaista keittotaitoa. Nauti odotuksesi ylittävistä makuelämyksistä.

Ota yhteyttä

+45 23 62 35 72

Ylistettyä GÄST-ravintolaa on kehuttu kulinaarisista taidonnäytteistään ja erinomaisesta tunnelmastaan. Täällä tarjoillaan perinteistä italialaista ruokaa sekä moderneja pohjoismaisia luomuksia. Ruoka valmistetaan paikallisista kauden raaka-aineista. Tärkeää on erinomainen maku ja kestävä kehitys. Huolella valikoituja viinejä tarjoillaan laseittain itse tehdyn pastan, rapean bruschettan tai carpaccion kera.

Ravintola GÄSTissä pääset nauttimaan poikkeuksellisista makuelämyksistä. Ruokakriitikot ovat ylistäneet ravintolaa vuolaasti. GÄSTiä on suositeltu 2018 Michelin Guidessa ja 2017 White Guidessa. Kokeile jotakin menun hienostuneista annoksista ja huomaat itse, miksi kriitikot ovat ihastuneet ruokaan.

Ravintolassa on rento, viihtyisä tunnelma, joka toivottaa Aarhusin sydämeen tervetulleeksi niin hotellin vieraat kuin muutkin erinomaisen ruoan ystävät.

Nähdään GÄST-ravintolassa!

Menut

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Mon-Thu 17:30-21:00, Fri-Sat 17:30-21:30, Sun Closed