Scandic Copenhagen, restaurant
Scandic Copenhagen, restaurant Scandic Copenhagen, restaurant The Grill Scandic Copenhagen, restaurant Scandic Copenhagen, restaurant Scandic Copenhagen, restaurant The Grill

Scandic Copenhagen

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

The Grill - Drinks & Dining

The Grill – Drinks & Dining sijaitsee osoitteessa Nyropsgade 46. Se on nykyaikainen grilliravintola Kööpenhaminan keskustassa.

Ota yhteyttä

+45 33143535

Varaa pöytä

Nauti viihtyisästä illasta ja ainutlaatuisista kulinaristisista kokemuksista vasta-avatussa The Grill – Drinks & Dining -ravintolassamme Kööpenhaminassa. Grilli on keittiömme keskipiste. Kaikki liharuoan ystävät taatusti rakastavat pihvejämme ja hitaasti kypsennettyjä paistettuja kanojamme. Tarjoamme myös pienen valikoiman klassikkoannoksia, joten jokainen voi tuntea olonsa kotoisaksi ravintolassamme.

Aukioloajat

Opening hours