Chef
Chef

Scandic Kødbyen

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

Grill & Grapes -ravintola

Grill & Grapes -ravintolan uudistetulla menulla on liharuokia, joista argentiinalainen hiiligrilli tekee unohtumattoman makuelämyksen. Nauti illallista seuraten avokeittiön vilskettä.

Hotelli avataan syyskuussa 2018, ja on jo varattavissa!

Avoimessa Grill & Grapes -ravintolassamme arvostamme maukasta ruokaa ja Kødbyenin aitoa tunnelmaa. Kokki kasvattaa käyttämänsä kasvikset itse ja tarjoilee parhaita tanskalaisesta, vapaana kasvaneesta Angus-härästä valmistettuja pihvejä.

Raakana, mediumina vai kypsänä? Pihvimme tarjoillaan viimeisteltyinä ja intohimolla valmistettuina – tarkalleen makusi mukaan. Argentiinalaisen hiiligrillin avotuli ruskistaa pihvit tehden niistä uskomattoman maukkaita.

Grill & Grapesissa pääset nauttimaan aidosta kødbyeniläisestä makuelämyksestä. Nauti avokeittiömme luomasta hyvästä tunnelmasta ja syö illallista kokkiemme läheisyydessä. Sommelierimme neuvoo mielellään viinin valinnassa. Viinilista on vaikuttava, ja viiniä voi tilata laseittain tai pullossa.

Menulta löytyy jotain houkuttelevaa jokaiselle – tervetuloa kokeilemaan! Toivotamme sinut tervetulleeksi ravintolaan, oletpa hotellin vieraana tai vain piipahtamassa illalliselle.