Varaa

MØR Restaurant of  Scandic Kødbyen in Copenhagen
MØR Restaurant of  Scandic Kødbyen in Copenhagen
Takaisin hotelliin

MØR -ravintola

Makeaa vai kuivaa? Viinibaarin valikoima on erinomainen, ja viinit on valikoitu erityisesti Scandic Kødbyenille. Valitse sadoista viinivaihtoehdoista ympäri maailmaa.

Ota yhteyttä

Varaa pöytä

Avoimessa MØR -ravintolassamme arvostamme maukasta ruokaa ja Kødbyenin aitoa tunnelmaa. Kokki kasvattaa käyttämänsä kasvikset itse ja tarjoilee parhaita tanskalaisesta, vapaana kasvaneesta Angus-härästä valmistettuja pihvejä.

Raakana, mediumina vai kypsänä? Pihvimme tarjoillaan viimeisteltyinä ja intohimolla valmistettuina – tarkalleen makusi mukaan. Argentiinalaisen hiiligrillin avotuli ruskistaa pihvit tehden niistä uskomattoman maukkaita.

MØRissa pääset nauttimaan aidosta kødbyeniläisestä makuelämyksestä. Nauti avokeittiömme luomasta hyvästä tunnelmasta ja syö illallista kokkiemme läheisyydessä. Sommelierimme neuvoo mielellään viinin valinnassa. Viinilista on vaikuttava, ja viiniä voi tilata laseittain tai pullossa.

Menulta löytyy jotain houkuttelevaa jokaiselle – tervetuloa kokeilemaan! Toivotamme sinut tervetulleeksi ravintolaan, oletpa hotellin vieraana tai vain piipahtamassa illalliselle.

Aukioloajat

Opening hours
Dinner: Mon-Sat 17:30-21:30, Sun Closed
Bar: Mon-Wed 15:00-00:00, Thu-Sat 15:00-01:00, Sun 15:00-21:30