Scandic Kødbyen Coffee Box
Scandic Kødbyen Coffee Box

Scandic Kødbyen

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Takaisin hotelliin

The Coffee Box

Ota mukaasi kupillinen hyvää kahvia tai istahda alas nauttimaan kupillinen kahvilassa. The Coffee Boxissa kahvi on kuningas aamuin illoin. Huolella jauhettu kahvi tarjoillaan ympäristöä kunnioittaen. Piipahda tauolle, viettämään aikaa tai vain siirtämään ajatuksesi niin sanotusti laatikon ulkopuolelle.

Scandic Kødbyenin suuressa ja innovatiivisessa loungessa voit viettää aikaa, työskennellä kaikessa rauhassa tai siirtää ajatuksesi niin sanotusti laatikon ulkopuolelle nauttimalla kupillisen kahvia hotellin The Coffee Box -kahvilassa. Viihtyisässä kahvilassa on luovia nurkkauksia ja pehmeitä sohvia. Nauti omasta rauhastasi tai tapaa ystäviäsi. Täällä on reilusti tilaa niin hotellin vieraille kuin muuten vain kahvikupilliselle piipahtaneille.