Varaa

kattobaari level six scandic norreport hotelli kööpenhamina tanska
kattobaari level six scandic norreport hotelli kööpenhamina tanska kattobaari oleskelualue scandic norreport hotelli kööpenhamina tanska ravintola level six scandic norreport hotelli kööpenhamina tanska
Takaisin hotelliin

Level Six - Rooftop bar and terrace

Hotellin kattobaarista on upea näköala vilkkaaseen Kööpenhaminaan. Nauti erinomaisista cocktaileista, pikkupurtavasta ja mahdollisuudesta kokea kaupungin ainutlaatuinen tunnelma yhdessä paikallisten kanssa.

Hotellin kattobaarista on upea näköala vilkkaaseen Kööpenhaminaan. Nauti erinomaisista cocktaileista, pikkupurtavasta ja mahdollisuudesta kokea kaupungin erityinen tunnelma yhdessä paikallisten kanssa.

Oletpa luomukahvin, kylmän oluen, cocktailien tai koko päivän tarjoiltavien aamiaisten ystävä, kattobaarimme on oikea paikka juuri sinulle. Nauti kaupunkinäkymistä samalla kun kansainväliset baarimikkomme tarjoilevat erinomaisia juomia ja pikkupurtavaa aamusta iltaan. 

Toivotamme sinut tervetulleeksi kattobaariimme, jossa järjestetään myös runsaasti erilaisia tapahtumia perjantaibaarista DJ-keikkoihin ja stand up -komediailtoihin.

Aukioloajat

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 07:00-11:00
Lunch: Mon-Sun 12:00-16:30
Dinner: Mon-Sun 17:00-22:00
Bar: Mon-Sun 12:00-00:00