Hotellit Roskilde

Roskilde nimettiin vuonna 2012 Tanskan parhaaksi ostoskaupungiksi, ja se todella pitää turistin kuin turistin kiireisenä. Kaupunki tunnetaan sellaisista nähtävyyksistä kuten Roskilden tuomiokirkko, Lejren koekeskus ja Viikinkilaivamuseo, jossa on viikinkilaivojen hyvin säilyneitä jäänteitä. Kaupungin keskustassa on lukuisia kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Roskilden festivaali kerää joka kesä lähes 100 000 ihmistä yhteen Euroopan suurimmista musiikkifestivaaleista. Rentoudu kiireisen päivän päätteeksi keskellä Roskildea sijaisevassa hotellissamme, Scandic Roskildessa.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.