MIKÄ ON PARAS VINKKISI SUOMI-LOMAAN?

Tiedämme, että Suomi on täynnä toinen toistaan ihanampia paikkoja viettää kesäpäivää. Mikä on sinun suosikkikohteesi, jonka soisit myös muiden kokevan?IDEAT ON TEHTY JAETTAVAKSI

Yyterin hiekkaranta Porissa, Näkymä Hyyppäänvuorelta, Oulun satama, Risteily Kuopiossa. Kuvaoikeudet: Visit Finland, Visit Jyväskylä / Moose Hurskainen, Visit Oulu, Kuopion Kuvapankki / Serra Vicente

Nyt haemme kaikkien lomailijoiden iloksi vinkit ja parhaat ideat kesän Suomi-lomaan! Missä sijaitsee kauneimmat luontokohteet, upeimmat näköalat, hyvät pyöräily- tai vaellusreitit. Kivat kesätorit ja paikkakunnan parhaat kirppikset. Ihanimmat rannat, lähialueen retkikohteet tai sadepäivän tekemiset.

Kertomalla vinkkisi osallistut kilpailuun, jossa voit voittaa hotelliloman kahdelle valitsemassasi Scandic-hotellissa. Arvomme lahjakortin viikoittain juhannukseen asti. Osan vinkeistä jaamme kaikkien lomailijoiden iloksi markkinoinnissamme.

Näin osallistut kilpailuun

Voit osallistua kahdella tavalla:

  • Jaa vinkkisi kuvana tai tekstinä Facebookissa tai Instagramissa ja tagaa se #ScandicHotels #SuomiLoma. Lisää postaukseen teksti, jossa kerrot vinkkisi. Kerro lisäksi, mitä alla lueteltua Scandic-paikkakuntaa vinkkisi koskee tai on lähellä.

TAI

  • Lähetä vinkkisi alla olevan lomakkeen kautta.

Palkinto

  • Viikonloppu- tai kesäyö (yksi yö) kahdelle vapaavalintaisessa Scandic-hotellissa.
  • 1 voittaja arvotaan viikoittain kilpailun aikana 3.5.–21.6.2020.
  • Voittajille ilmoitetaan sähköpostilla tai sosiaalisen median kanavassa riippuen missä tarina jaettiin.

Kilpailun säännöt ja ehdot

*Pakollinen kenttä

Valitse kohde jota vinkkisi koskee tai jota se on lähellä