Varaa

Kokoukset ja juhlatilat

Scandic on yksi Suomen suurimmista kokous- ja tapahtumajärjestäjistä. Järjestämme ammattitaitoisesti niin pienet kuin suuret kokoukset, konferenssit ja juhlat.

Virkeänä kohti uutta!

Halutaanko teilläkin aloittaa vuosi virkeänä, voimia ja inspiraatiota uhkuen? Hyvinvointiin ja voimavaroihin panostaminen on paras satsaus tulevaan.

Innostavimmat kick off- ja virkistystapahtumat järjestyvät helposti avullamme kaikkien mausteiden kera, olipa toiveena sitten inspiroivaa ohjelmaa, aktiviteetteja, hyvinvointipalveluja tai valovoimainen huippuesiintyjä.

Ja kun tähän yhdistetään kaivatut kohtaamiset mukavassa ympäristössä, valmiiksi katetut herkulliset tarjoilut ja päälle vielä hyvät unet ja aamiainen, on innostunut osallistuminen taattu.

  • Kaikkiin kohtaamisiin. Suomen laajin ja monipuolisin hotellivalikoima tarjoaa sopivat tilat pieniin ja suuriin kokouksiin, juhliin ja jopa 2 500 henkilön tapahtumiin – ympäri maan
  • Helppoa. Ammattitaitoiset kokousasiantuntijamme toimivat apunasi suunnittelusta toteutukseen räätälöiden juuri teille sopivan tilaisuuden kokouspaketit ja oheisohjelmat turvallisuus huomioiden.
  • Inspiroivaa. Upeat ja monipuoliset kokoustilat ja luovat tarjoilut, erikoisruokavaliot huomioiden varmistavat onnistuneen tilaisuuden.
  • Myös digitaalista. Avullamme järjestyvät ratkaisut myös hybridiosallistumiseen ja muihin tilaisuutesi digitaalisiin tarpeisiin.

Ota yhteyttä (palvelemme arkisin 8.00-17.00)

+358 300 870 888

meeting.fi@scandichotels.com

Puhelun hinta (0,26 €/min + pvm/mpm)