Kokoukset ja juhlatilat

Scandic on yksi Suomen ja Pohjoismaiden suurimmista kokous- ja tapahtumajärjestäjistä. Tarjoamme monipuoliset tilat, herkulliset tarjoilut, toimivan tekniikan ja ammattitaitoisen palvelun. Vastuullisuus on keskeinen osa toimintaamme, ja voit nauttia tilaisuudestasi meillä hyvällä omallatunnolla.

Varaa kokous

Virheellinen arvo osallistujamäärässä
Tiedot
Yhteyshenkilö puuttuu
Sähköposti puuttuu Virheellinen sähköpostiosoite
Puhelin puuttuu Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen muoto

Parempi kokouselämys

Scandicilla uskomme kokousten voimaan ja tiedämme, kuinka tiloissamme voidaan muuttaa maailmaa. Meillä on kokous- ja tapahtumatiloja ympäri Suomen.

Kokoushotellimme sijaitsevat kätevästi hyvien kulkuyhteyksien päässä kaupunkien keskustoissa, lentoaseman vieressä tai kylpyläkohteidemme yhteydessä. Tilamme sopivat niin pieniin kokouksiin kuin suuriin konferensseihin, juhliin, messuihin, illallisin ja tapahtumiin, jopa 2500 hengelle.

Tarjoamme kätevät kokouspaketit, joissa tila ja tarjoilut sisältyvät hintaan, majoituksella tai ilman. Ammattitaitoiset kokousasiantuntijamme toimivat inspiraationasi ja apunasi jokaisessa vaiheessa.

Halutessasi räätälöimme juuri toiveitasi vastaavan tilaisuuden. Myös tarjoilut, vastuullisuus ja erikoisruokavaliot huomioiden, sillä hyvä ruoka tekee tilaisuuksista parempia.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä onnistunut tilaisuus!

Ota yhteyttä (palvelemme arkisin 8.00-17.00)

+358 300 870 888

[email protected]

Puhelun hinta (0,26 €/min + pvm/mpm)

Tilaa yritys- ja kokousuutiset

Saat uutiskirjeen suoraan sähköpostiisi