Varaa

Kokoukset ja juhlatilat

Scandic on yksi Suomen suurimmista kokous- ja tapahtumajärjestäjistä. Järjestämme ammattitaitoisesti niin pienet kuin suuret kokoukset, konferenssit ja juhlat.

Virkeänä kohti uutta

Innostavimmat kick off- ja virkistystapahtumat järjestyvät helposti avullamme kaikkien mausteiden kera, olipa toiveena sitten inspiroivaa ohjelmaa, aktiviteetteja, hyvinvointipalveluja tai valovoimainen huippuesiintyjä.

Ja kun tähän yhdistetään kaivatut kohtaamiset mukavassa ympäristössä, valmiiksi katetut herkulliset tarjoilut ja päälle vielä hyvät unet ja aamiainen, on innostunut osallistuminen taattu.

  • UUTTA! Nyt voit varata kokoustilan suoraan netissä vain muutamalla klikkauksella jopa 25 hengen tilaisuuksiin. Katso kuinka varaat kokouksen kätevästi netissä
  • Kaikkiin kohtaamisiin. Suomen laajin ja monipuolisin hotellivalikoima tarjoaa sopivat tilat pieniin ja suuriin kokouksiin, juhliin ja jopa 2 500 henkilön tapahtumiin – ympäri maan.
  • Helppoa. Ammattitaitoiset kokousasiantuntijamme toimivat apunasi suunnittelusta toteutukseen räätälöiden juuri teille sopivan tilaisuuden kokouspaketit sekä oheisohjelmat huomioiden.
  • Inspiroivaa. Upeat ja monipuoliset kokoustilat ja luovat tarjoilut, erityisruokavaliot huomioiden varmistavat onnistuneen tilaisuuden.
  • Myös digitaalista. Avullamme järjestyvät ratkaisut myös hybridiosallistumiseen ja muihin tilaisuutesi digitaalisiin tarpeisiin.

Ota yhteyttä (palvelemme arkisin 8.00-17.00)

+358 300 870 888

meeting.fi@scandichotels.com

Puhelun hinta (0,26 €/min + pvm/mpm)