Kokoukset ja juhlatilat

Scandic on yksi Suomen suurimmista kokous- ja tapahtumajärjestäjistä. Järjestämme ammattitaitoisesti niin kokoukset, konferenssit kuin juhlatkin.

Varaa

Virheellinen arvo osallistujamäärässä
Tiedot
Yhteyshenkilö puuttuu Virheelliset merkit
Virheelliset merkit
Sähköposti puuttuu Virheellinen sähköpostiosoite
Puhelin puuttuu Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen muoto

Käsittelemme henkilötietojasi Scandicin Tietosuojaselosteen mukaisesti

Juhlan aika – Vihdoin kohdataan!

Ihana jälleen kokoontua yhteisten asioiden äärelle, inspiroitua aidoista kohtaamisista ja juhlistaa jälleennäkemisen riemua! Kaikkiin kohtaamisiin löytyy avullamme sopiva tila ja miljöö, sillä ovestamme avautuu Suomen laajin ja monipuolisin valikoima hotelleja – ympäri maan.

  • Kaikkiin tarpeisiin. Meiltä löytyvät sopivat tilat pieniin kuin suuriin kokouksiin ja juhliin, jopa 2 500 henkilön tapahtumiin, ympäri Suomen. Ja hybriditapahtumalla voit kasvattaa osallistujamäärää entisestään.
  • Helppoa. Ammattitaitoiset kokousasiantuntijamme toimivat apunasi suunnittelusta toteutukseen räätälöiden juuri teille sopivan tilaisuuden kokouspaketit, oheisohjelmat ja turvallisuus huomioiden.
  • Inspiroivaa. Upeat ja monipuoliset kokoustilat ja luovat tarjoilut, erikoisruokavaliot huomioiden varmistavat onnistuneen tilaisuuden.
  • Myös digitaalista. Avullamme järjestyvät ratkaisut myös tilaisuutesi digitaalisiin tarpeisiin – pieniin ja suuriin. Toteutus on avullamme helppoa.

Parhaat tilaisuudet varataan nyt

Kokouksia ja juhlia varataan nyt vilkkaasti, suosituimmat päivät ja kohteet täyttyvät hyvää vauhtia. Kannattaakin toimia heti – ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä onnistunut tilaisuus!

Ota yhteyttä (palvelemme arkisin 8.00-17.00)

+358 300 870 888

meeting.fi@scandichotels.com

Puhelun hinta (0,26 €/min + pvm/mpm)