Kokoukset ja juhlatilat

Scandic on yksi Suomen ja Pohjoismaiden suurimmista kokous- ja tapahtumajärjestäjistä. Järjestämme ammattitaitoisesti niin konferenssit, kokoukset kuin juhlatkin – myös majoitusmahdollisuuden kera. Vastuullisuus on keskeinen osa toimintaamme, joten voit nauttia tilaisuudestasi meillä hyvällä omallatunnolla.

Varaa kokous

Virheellinen arvo osallistujamäärässä
Tiedot
Yhteyshenkilö puuttuu
Sähköposti puuttuu Virheellinen sähköpostiosoite
Puhelin puuttuu Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen muoto

Käsittelemme henkilötietojasi Scandicin Tietosuojaselosteen mukaisesti

Suunnitteletko kokousta?

Kun on aika tavata jälleen, meiltä löytyvät sopivat tilat niin tiimipalavereihin, kick off -tilaisuuksiin kuin suuriin jopa 2 500 henkilön tapahtumiinkin – ympäri Suomen. Scandicilla uskomme kokousten voimaan ja siihen, että tiloissamme voidaan vahvistaa tiimejä ja luoda uskoa tulevaan.

Kokoushotellimme sijaitsevat kätevästi hyvien kulkuyhteyksien päässä kaupunkien keskustoissa, lentoaseman vieressä tai kylpyläkohteidemme yhteydessä. 

Tarjoamme kätevät kokouspaketit, joissa tila ja tarjoilut sisältyvät hintaan, majoituksella tai ilman. Tarjolla on monipuolisia ruokailuvaihtoehtoja erilaisiin tilanteisiin, kuten kokoustilaan tarjoiltava lounas. Ammattitaitoiset kokousasiantuntijamme toimivat inspiraationasi ja apunasi jokaisessa vaiheessa.

Halutessasi räätälöimme juuri toiveitasi vastaavan tilaisuuden oheisohjelmineen. Myös tarjoilut, vastuullisuus ja erikoisruokavaliot huomioiden, sillä hyvä ruoka tekee tilaisuuksista parempia.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä onnistunut tilaisuus!

Ota yhteyttä (palvelemme arkisin 8.00-16.00)

+358 300 870 888

[email protected]

Puhelun hinta (0,26 €/min + pvm/mpm)

Tilaa yritys- ja kokousuutiset

Saat uutiskirjeen suoraan sähköpostiisi