Varaa

Kokoukset ja juhlatilat

Scandic on yksi suurimmista kokous- ja tapahtumajärjestäjistä. Järjestämme ammattitaitoisesti niin pienet kuin suuret tilaisuudet hotelleissamme Suomessa muualla Pohjoismaissa.

Kaikkiin kohtaamisiin

Innostavimmat kokoukset sekä kick off- ja virkistystapahtumat järjestyvät helposti avullamme, olipa toiveena sitten inspiroivaa ohjelmaa, aktiviteetteja tai valovoimainen huippuesiintyjä. Ja kun tähän yhdistetään valmiiksi katetut herkulliset tarjoilut ja päälle vielä hyvät unet ja aamiainen, on innostunut osallistuminen taattu.

  • Kattava valikoima. Suomen laajin ja monipuolisin hotellivalikoima tarjoaa sopivat tilat pieniin ja suuriin kokouksiin, juhliin ja jopa 2 500 henkilön tapahtumiin – ympäri maan. 
  • Helppoa. Ammattitaitoiset kokousasiantuntijamme toimivat apunasi suunnittelusta toteutukseen räätälöiden juuri teille sopivan tilaisuuden kokouspaketit sekä oheisohjelmat huomioiden.
  • Inspiroivaa. Upeat ja monipuoliset kokoustilat ja luovat tarjoilut, erityisruokavaliot huomioiden varmistavat onnistuneen tilaisuuden.
  • Myös digitaalista. Avullamme järjestyvät ratkaisut myös hybridiosallistumiseen ja muihin tilaisuutesi digitaalisiin tarpeisiin.

UUTTAKokousvaraukset onnistuvat nyt myös suoraan netissä vain muutamalla klikkauksella. 

Ota yhteyttä (palvelemme arkisin 8.00-17.00)

+358 300 870 888

meeting.fi@scandichotels.com

Puhelun hinta (0,26 €/min + pvm/mpm)