Kokoukset ja juhlatilat

Scandic on yksi Suomen suurimmista kokous- ja tapahtumajärjestäjistä. Järjestämme ammattitaitoisesti niin kokoukset, konferenssit kuin juhlatkin – nyt myös digitaalisesti hybriditapahtuman muodossa.

Varaa kokous

Virheellinen arvo osallistujamäärässä
Tiedot
Yhteyshenkilö puuttuu
Sähköposti puuttuu Virheellinen sähköpostiosoite
Puhelin puuttuu Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen muoto

Käsittelemme henkilötietojasi Scandicin Tietosuojaselosteen mukaisesti

Vihdoin kohdataan – Tervetuloa!

Vihdoin kokoonnutaan yhteen, kasvotusten! Kokousten aiheet vaihtelevat, mutta yhteistä kaikille on, että aitoja kohtaamisia on odotettu! Ja kokouspäivän päälle vaihdetaan ne epävirallisemmatkin kuulumiset – viihdytään ja herkutellaan yhdessä valmiiksi katetun pöydän äärellä

  • Kaikkiin tarpeisiin. Meiltä löytyvät sopivat tilat niin pieniin kuin suuriinkin kokouksiin, jopa 2 500 henkilön tapahtumiin, ympäri Suomen. Ja hybriditapahtumalla voit kasvattaa osallistujamäärää entisestään.
  • Helppoa. Ammattitaitoiset kokousasiantuntijamme toimivat apunasi ja halutessasi räätälöivät juuri teille sopivan tilaisuuden kokouspaketit, oheisohjelmat ja turvallisuus huomioiden.
  • Inspiroivaa. Upeat ja monipuoliset kokoustilat ja luovat tarjoilut, erikoisruokavaliot huomioiden varmistavat onnistuneen tilaisuuden.
  • Myös digitaalista. Avullamme järjestyvät ratkaisut myös tilaisuutesi digitaalisiin tarpeisiin – pieniin ja suuriin. Tilaisuus voidaan räätälöidä toiveidenne mukaan ja itse toteutus on avullamme helppoa.

Parhaat tilaisuudet varataan nyt, myös syksylle!

Kokouksia varataan nyt vilkkaasti, suosituimmat päivät ja kohteet täyttyvät hyvää vauhtia. Kannattaakin toimia heti – ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä onnistunut tilaisuus!

Ota yhteyttä (palvelemme arkisin 8.00-17.00)

+358 300 870 888

meeting.fi@scandichotels.com

Puhelun hinta (0,26 €/min + pvm/mpm)

Tilaa yritys- ja kokousuutiset

Saat uutiskirjeen suoraan sähköpostiisi