Upeasti uudistettu Scandic Rosendahl

Scandic Rosendahlin kokous- ja juhlatilat avataan täysin uudistuneina 30.4. Varaa vuoden 2019 tilaisuus nyt ja nauti upeista erikoiseduista.

Varaa kokoustila

Virheellinen arvo osallistujamäärässä
Tiedot
Yhteyshenkilö puuttuu
Sähköposti puuttuu Virheellinen sähköpostiosoite
Puhelin puuttuu Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen muoto

Hyödynnä kokousetu Tampereella

Scandic Rosendahl tarjoaa 30.4. alkaen entistäkin parempia kokouselämyksiä, sillä hotellin kaikki 15 kokoustilaa sekä kokousaulat avataan täysin uudistuneina.

Uusimmalla huippuluokan tekniikalla varustetut monipuoliset kokous- ja juhlatilat sopivat kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Suurimmassa tilassa on 14 metriä leveä mediaseinä ja isoimmissa saleissa on myös valkokankaat.

Tutustumistarjous

Tarjoamme uudistuneiden tilojen kunniaksi upeita juhlaetuja. Varaa uusi yli 3000 € arvoinen kokous- tai juhlatilaisuus ajalle 1.5.–31.12. ja saat seuraavat edut:

  • kakkukahvit koko seurueelle tai alkoholittomat kuohuviinilasilliset
  • henkilökohtaisena varaajan etuna saat majoituslahjakortin Scandic-hotelleihin

Varaukset

Varaa tilaisuus 30.5. mennessä +358 3 0087 0884 tai sales.tampere@scandichotels.com

Kokoustarjouksen säännöt ja ehdot
Tilauksen arvoon lasketaan mukaan kaikki kokoukseen liittyvät tuotteet ja palvelut, kuten kokouspaketit, tilavuokrat sekä ruoka ja juoma. Tarjous on voimassa 11.3.–30.5.2019, jolloin tilaisuudet on varattava. Tarjous koskee kaikkia 31.12.2019 mennessä pidettäviä tilaisuuksia. Lähetämme lahjakortin, kun tilaisuus on pidetty. Majoituslahjakortti on voimassa viikonloppuisin, sekä valittuina loma-aikoina kaikissa Scandic-hotelleissa. Tarjous koskee vain uusia varauksia Scandic Rosendahl -hotelliin. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.