Ruokataiturit

Me Scandicilla uskomme vahvasti, että tarjottu ruoka vaikuttaa kokouksesi lopputulokseen. Olemme vieneet ajatuksen uudelle tasolle ja kehittäneet konseptin Better food.

Varaa kokous

Virheellinen arvo osallistujamäärässä
Tiedot
Yhteyshenkilö puuttuu
Sähköposti puuttuu Virheellinen sähköpostiosoite
Puhelin puuttuu Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen muoto

Käsittelemme henkilötietojasi Scandicin Tietosuojaselosteen mukaisesti

Kokous vauhtiin tarjoilujen avulla

Viinereitä vai Omega-3-rasvahappoja? Kofeiinia vai kuitua?

Jotkin ruoat saavat kognitiiviset taitomme loistamaan, toiset taas eivät. Me Scandicilla uskomme vahvasti, että tarjottu ruoka vaikuttaa kokouksesi lopputulokseen. Olemme vieneet ajatuksen uudelle tasolle ja kehittäneet konseptin Better food.

Hyvän mielen ruokaa?

Sanonnassa on itse asiassa enemmän perää kuin luulisi. Aivot yksinkertaisesti pitävät syömisestä. Aivot janoavat ravinteikasta ruokaa, kuten hyviä rasvoja ja antioksidantteja. Mitä paremmin syömme, sitä paremmin myös suoriudumme. Siksi lanseeraamme uuden ruokakonseptimme Better food, jonka jokainen ateria on räätälöity juuri sinun tilaisuutesi tarpeisiin.

”Jos tilaisuuden tavoite on olla luova, on tärkeää, että ruoassa on paljon värejä ja makuja. Se saa aivosolut vauhtiin.” Jason Berridge – kokki.

Jos suunnittelet luovaa kokousta, värikkäiden kasvisten käyttäminen on hyvä idea. Tiesitkö, että avokado sisältää paljon vitamiineja, proteiinia ja sydämelle hyväksi olevia rasvoja? Se on maukas lisä lautasellesi. Tutkimusten mukaan kertatyydyttymättömät rasvat tehostavat verenkiertoa, mikä on aivotoiminnalle oleellista.

Myös lohi on erinomainen valinta, joka auttaa pysymään virkeänä ja asioiden tasalla. Miksi? Koska se sisältää runsaasti Omega-3-rasvahappoja, jotka tehostavat aivotoimintaa sekä osittain muistia ja reaktioaikaa. Vanhempamme olivat siis oikeassa, kun käskivät meitä syömään enemmän kalaa (erityisesti lohta).

Monien lasten herkkua eli suklaata kannattaa syödä aikuisenakin (kyllä vain, terveellisyys ei ole tylsää!). Suklaassa on juuri sopiva määrä kofeiinia ja paljon antioksidantteja, jotka neutralisoivat ja poistavat vapaita radikaaleja verenkierrosta.
 
Kokouksessa päästään parhaisiin mahdollisiin tuloksiin oikeiden ainesosien avulla. Oikean ruokalistan avulla voit myös itse olla parhaimmillasi.