Striimaus ja videoneuvottelu

Kokousten striimauspalvelut ja laadukkaat videoneuvottelut onnistuvat Scandicissa ja tilaisuutesi on mahdollista toteuttaa entistä monipuolisemmin. Digitaalisten ratkaisuidemme ansiosta kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä kasvatten samalla tapahtuman vierasmäärää moninkertaisesti. Tallenteen avulla tilaisuuden jälkihoito ja -markkinointi onnistuu samalla entistä laadukkaammin.

Varaa kokous

Virheellinen arvo osallistujamäärässä
Tiedot
Yhteyshenkilö puuttuu
Sähköposti puuttuu Virheellinen sähköpostiosoite
Puhelin puuttuu Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen muoto

Käsittelemme henkilötietojasi Scandicin Tietosuojaselosteen mukaisesti

Striimauksella tavoitat laajemmin

Striimauspalvelut ovat saatavilla kaikkiin Scandic-hotelleihin Suomessa ja toteutus on helppoa. 

  • tapahtuman live-striimaus*
  • etäpuheenvuorojen välittäminen osaksi tapahtumaa
  • etukäteen tallennettujen puheenvuorojen välittäminen osaksi tapahtumaa
  • useamman tapahtuman toteuttaminen eri paikkakunnilla ja niiden ristiin välittäminen
  • tilaisuuden tallenne on hyödynnettävissä jälkeenpäin

*Kokouspäivä kuvataan live-lähetyksenä, johon etäosallistujat voivat osallistua viestein ja kommentoimalla. Heitä voi myös osallistaa erilaisin äänestyksin, jolloin sisältöä saadaan esimerkiksi paneelikeskusteluun tai Q&A -osuuksiin.

Tarjoamme kokouksellesi striimauspalvelun yhdessä Woltti Groupin kanssa. Palveluun kuuluu tapahtuman striimaus ja sisällön suunnittelu. Julkaisualustana toimii Vimeo Livestream ja tapahtuman sisältö on saatavilla 3 kk ajan tapahtuman jälkeen.

Laadukas videoneuvottelu

Edistyneillä videoneuvottelulaitteillamme kokousten pitäminen etänä onnistuu laadukkaasti ja keskustelua voidaan käydä sujuvasti ja joustavasti. Vuorovaikutusta lisäävät myös laadukas kuva, jossa osallistujat näkevät toisensa sekä hyvä äänentoisto. Videoneuvottelulaitteiden kamera, mikrofoni ja ajurit on tehty juuri videokokoustamista varten. Luonnollinen kuvakulma tuo jo itsessään videoneuvottelun lähemmäksi fyysistä tapaamista. Keskiössä ovat osallistujat ja aihe, eivät laitteet.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää kokousten striimausplavelusta ja videoneuvottemahdollisuuksista. Ideoidaan yhdessä paras toteutus!