Varaa

Kokoukset ja juhlatilat

Scandic on yksi suurimmista kokous- ja tapahtumajärjestäjistä. Järjestämme ammattitaitoisesti niin pienet kuin suuret tilaisuudet hotelleissamme Suomessa muualla Pohjoismaissa.

Ihan parhaita kokoushetkiä

Se tunne, kun tietää, että kaikki onnistuu. Inspiroivat tilat järjestyvät helposti, palvelu on ammattitaitoista suunnittelusta toteutukseen ja tarjoilut ensiluokkaisia. Itse voi täysillä keskittyä kokouksen sisältöön.

  • Kattava valikoima inspiroivia tiloja. Suomen laajin ja monipuolisin hotellivalikoima tarjoaa sopivat tilat pieniin ja suuriin kokouksiin, tapahtumiin ja juhliin ympäri maan. 
  • Ammattitaitoinen palvelu. Kokousasiantuntijamme toimivat apunasi suunnittelusta toteutukseen räätälöiden sopivan tilaisuuden tekniikka, kokouspaketit sekä oheisohjelmat huomioiden.
  • Luovat tarjoilut. Uskomme, että ruoka tekee tilaisuuksista parempia. Siksi olemmekin ladanneet kokouspäivän täyteen hyvää ruokaa, erityisruokavaliot ja vastuullisuus huomioiden.
  • Myös digitaalista. Avullamme järjestyvät ratkaisut myös hybridiosallistumiseen sekä muihin tilaisuutesi digitaalisiin tarpeisiin.

UUTTAKokousvaraukset onnistuvat nyt myös suoraan netissä vain muutamalla klikkauksella. 

Ota yhteyttä (palvelemme arkisin 8.00-17.00)

+358 300 870 888

meeting.fi@scandichotels.com

Puhelun hinta (0,26 €/min + pvm/mpm)