AIKA KOKOONTUA JA INSPIROITUA?

Vaikka kokousten tavat muuttuvat, kohtaamisen tarve ei. Kokousasiantuntijoidemme avulla järjestät onnistuneen kokouksen monipuolisissa tiloissamme inspiroivien tarjoilujen kera – turvallisuus huomioiden. Myös hybriditapahtumat, helposti ja laadukkaasti. Varaa tulevat tilaisuudet 26.2. mennessä ja hyödynnä kokoustarjous sekä varaajan etu!

Varaa kokous

Virheellinen arvo osallistujamäärässä
Tiedot
Yhteyshenkilö puuttuu
Sähköposti puuttuu Virheellinen sähköpostiosoite
Puhelin puuttuu Virheellinen puhelinnumero
Virheellinen muoto

Käsittelemme henkilötietojasi Scandicin Tietosuojaselosteen mukaisesti

Hyödynnä kokoustarjous ja varaajan etu

Kun pidät kokouksen tai muun tilaisuuden hotellissamme 30.6.2021 mennessä, ja varaat sen 26.2. mennessä, voit hyödyntää seuraavat edut:

  • 10 % alennus kaikista kokouspaketeista
  • majoituslahjakortit varaajalle tilaisuuden arvon mukaan:
    • 3000 € tilaisuudesta yksi majoituslahjakortti
    • 6000 € tilaisuudesta kaksi majoituslahjakorttia
    • 9000 € tilaisuudesta kolme majoituslahjakorttia

Voimassa

Varaa

Varaa tai pyydä tarjous 26.2. mennessä meeting.fi@scandichotels.com tai puh +358 300 870 888

Kokoustarjouksen säännöt ja ehdot
Tarjous koskee vain uusia varauksia.

10 % alennus kaikista kokouspaketista: kokoussopimusasiakkaille lisäalennus on 5 %. Lisäalennus ei koske kiinteitä kokoussopimushintoja. Etu ei koske komissiollisia varauksia, etu on voimassa vain suoraan Scandicilta varattaessa. *Tarjous ei ole voimassa Holiday Inn Helsinki - Expo -hotellissa eikä Scandic Paasi -hotellissa.

Lahjakorttien määrä perustuu tilauksen arvoon, johon lasketaan mukaan kaikki hotellin tarjoamat kokoukseen liittyvät tuotteet ja palvelut, kuten majoitus, kokouspaketit, tilavuokrat sekä ruoka ja juoma (ei koske pelkkiä majoitusvarauksia). Lahjakortin postitamme sinulle tilaisuuden toteutumisen jälkeen. Enintään 3 lahjakorttia per varaus. Lahjakortti on voimassa vuoden myöntämispäivämäärästä sen hotelliketjun hotelleissa Suomessa, jota varaus koskee. Se oikeuttaa yhden yön yöpymiseen kahdelle viikonloppuna, kahden hengen huoneessa.