Kolme Scandic-hotellia Travellers' Choice top 25 -listalla Suomessa

TripAdvisor on julkaissut vuoden 2017 parhaat hotellit miljoonien matkailijoiden vuoden aikana antamien arvostelujen ja mielipiteiden perusteella. Parhaiden joukkoon mahtui myös kolme Scandic-hotellia Suomessa!

Travellers' Choice 2017

Suomen Scandic-hotelleista Scandic Paasi, Scandic Patria ja Scandic Tampere Station saavuttivat palkinnot matkailijoiden antamien arvostelujen perusteella suosituimmat hotellit ja paras palvelu -luokissa.

Scandic Paasi, Helsinki

Scandic Paasi

Upean persoonallisesti sisustettu Scandic Paasi on yksi asiakkaidemme suosituimmista hotelleista ja moni suuntaa tänne kerta toisensa jälkeen.

Scandic Patria, Lappeenranta

Scandic Patria komeilee TripAdvisorin ensimäisellä sijalla kohteessa Lappeenranta, ja ei suotta. Hotellissa on miellyttävä majoittua, sijainti on erittäin hyvä ja palvelu pelaa!

Scandic Tampere Station

Scandic Tampere Station on jo pitkään ollut Tampereen suosituin hotelli TripAdvisor arvioiden mukaan. Hotellissa on helppo viihtyä - palvelu on erinomainen, sijainti loistava, sisustus miellyttävä ja ruoka hyvää!

TripAdvisor on maailman suurin matkailusivusto, joka sisältää yli 435 miljoonaa matkailijoiden arvostelua ja mielipidettä hotelleista, ravintoloista ja nähtävyyksistä ympäri maailmaa.