Lasten kesä Scandicissa

Kesäpäivät ovat parhaita, kun ne saa viettää perheen kanssa ja mukavaa tekemistä riittää kaikille. Aurinkoiset uimarannat, eloisat leikkipuistot ja vauhdikkaat aktiviteetit takaavat hauskan kesän.

Kesä täynnä tekemistä

Kuvaoikeudet: Skara Sommarland & PowerPark

Vierailu huvipuistossa on kesän kohokohta! Kotimaiset suosikit Linnanmäki ja Särkänniemi ovat auki ympäri kesän pitäen sisällään kaikenikäisille sopivia laitteita, ravintoloita ja aktiviteetteja. Aurinkoinen Muumimaailma kutsuu kesän viettäjät ikimuistoiselle matkalle Muumien maailmaan. Huvivaltio PowerParkista löytyy tekemistä ympäri kesää: huvipuistolaitteet, karting-rata ja ratsastuskeskus takaavat vauhdikkaan kesän. Göteborgissa sijaitseva pohjoismaiden suurin huvipuisto Liseberg, Legoland Tanskan Billundissa ja Gröna Lund Tukholmassa ovat myös kesän ehdottomia suosikkikohteita.

Kiipeä korkeuksiin seikkailupuistossa tai pulahda raikkaaseen kesäpäivään vesipuistoissa kuten Serena, Tropiclandia ja Skara Sommarland.

Kurkista eläinten maailmaan

Kuvaoikeudet: VisitDenmark, VisitAalborg

Kotimainen Korkeasaari ja Ähtärin eläinpuisto ovat helppoja kohteita, josta koko perhe nauttii. Pohjoismaiden suurimpiin eläinpuistoihin kuuluvassa Kolmårdenissa riittää tutkittavaa: puita hipovat kirahvit, vauhdikkaat seeprat ja ylväät gorillat ovat vain osa eläinpuiston laajasta tarjonnasta. Suosittu Boråsin eläintarha on 40 hehtaaria erämaata, jossa perhe voi tutustua maatilojen, metsien ja savannien eläimiin, sekä patikoida ja grillata. Tanskalaisessa Aalborgin eläinpuistossa voit kurkistaa jääkarhujen ja virtahepojen elämään.

Sadepäivän sattuessa

Merimaailma Sealife, sisäaktiviteettipuisto SuperPark, trampoliinipuisto Rush sekä tiedekeskukset kuten Heureka ja Universeum Göteborgissa ovat ehdottomia sadepäivä-kohteita.

Tutustu perhehotelleihimme Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa sekä Norjassa ja varmista parempi kesä!