Partnerhotellit

Olet lämpimästi tervetullut Scandiciin ja partnerhotelleihimme pohjoisimmasta kohteesta eteläisimpään! Scandicin yhteistyöhotellit toimivat itsenäisesti, eivät osana Scandicia. Vieraana saat silti nauttia samasta lämpimästä ja miellyttävästä kokemuksesta kuin Scandic-hotellissakin.

Varaa huone

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:). Jos haluat tehdä varauksen lahjakortilla, soita +358 200 81800.

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Enemmän vaihtoehtoja Varauskoodi, tai Bonus Cheque tai Palkintoyö Sulje lisävaihtoehdot

Kaikki Scandic-konseptista tutuksi tulleet palvelut eivät kuitenkaan välttämättä ole aina saatavilla. Tällaisia saattavat olla konseptimme runsas aamiaisbuffet, kuntohuone, maksuton langaton internetyhteys tai myymälämme.

Entä jäsenpisteeni?

Scandic Friends -jäsenenä ansaitset pisteitä tavalliseen tapaan ja voit käyttää niitä kaikissa hotelleissamme, myös Scandicin yhteistyöhotelleissa. Saat myös kaikki Scandic Friends -edut.

Mistä tiedän varausta tehdessäni, onko kyseessä yhteistyöhotelli vai ei?

Kun etsit hotelleja verkkosivullamme, hotelli on merkitty ”Scandic Partner” -hotelliksi. Esimerkiksi ”Scandic Partner: Olympiatoppen Sportshotel”. Olemme myös merkinneet tällaiset hotellit pienellä symbolilla, jonka näet jokaisen hotellin omalla kotisivulla. Näet symbolin vasemmalla. Yhteistyöhotelleja on yhteensä 16. Niistä 15 sijaitsee Norjassa ja yksi Ruotsissa.

Valitettavasti et voi tällä hetkellä käyttää Scandicin majoituslahjakortteja tai Finnair Plus -palkintoseteleitä partnerhotelleissamme.