Partnerhotellit

Olet lämpimästi tervetullut Scandiciin ja partnerhotelleihimme pohjoisimmasta eteläisimpään! Scandicin yhteistyöhotellit toimivat itsenäisesti, eivät osana Scandicia. Vieraana saat silti nauttia samasta lämpimästä ja miellyttävästä kokemuksesta kuin Scandic-hotellissakin.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
Majoittujien määrä
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Jos haluat tallentaa jäsentietosi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Kaikki Scandic-konseptista tutuksi tulleet palvelut eivät kuitenkaan välttämättä ole aina saatavilla. Tällaisia saattavat olla konseptimme runsas aamiaisbuffet, kuntohuone, maksuton langaton internetyhteys tai myymälämme.

Scandic Friends -jäsenpisteet

Scandic Friends -jäsenenä ansaitset pisteitä tavalliseen tapaan ja voit käyttää niitä kaikissa hotelleissamme, myös Scandicin partnerhotelleissa. Saat myös kaikki Scandic Friends -edut.

Näin tunnistat partnerhotellin

Kun etsit hotelleja verkkosivullamme, hotelli on merkitty ”Scandic Partner” -hotelliksi. Esimerkiksi ”Scandic Partner: Bergo Hotel”.

Valitettavasti et voi tällä hetkellä käyttää Scandicin majoituslahjakortteja tai Finnair Plus -palkintoseteleitä partnerhotelleissamme.