Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Avaamme alkukesällä 2019 Helsingin keskustan parhaalla paikalla Suomen ensimmäisen Signature-hotellin. Marski by Scandic sykkii urbaania elämää suomalaisella twistillä.

Read more about Marski by Scandic

Marski kytkee vieraansa osaksi kaupungin sykettä, edustaen luovaa, ennakkoluulotonta ja uudistuvaa Helsinkiä. Hotellissa on helppo viihtyä ja viettää levollinen yö. Huonevalikoima on monipuolinen ja valittavanasi on useita vaihtoehtoja aina ylellisistä sviiteistä ja saunallisista huoneista ikkunattomiin huoneisiin, joissa kaupungin vilinä ei häiritse. Hyvä uni on meille tärkeä, joten sänkyjen patjat ovat erityisen mukavat ja tyynyvalikoima kattava.

Marskiin tullaan kuitenkin harvemmin vain nukkumaan. Monipuolinen tapahtumatarjonta takaa, että tiloissa riittää säpinää. Hotellin oma Lifestyle Concierge pitää huolen, että vierailusi Helsingissä sisältää sen mitä haluat – hotellissa ja sen ravintoloissa sekä niiden ulkopuolella.

Hotellin ravintolatarjonta on suunniteltu niin vieraillemme kuin kaupunkilaisillekin. Marskin legendaarinen baari on Helsingin keskustan drinkkibaarien eliittiä. Ravintolassa pääset tutustumaan suomalaisiin klassikoihin kansainvälisellä twistillä. Katutason kahvila herättelee myös ohikulkevat kaupunkilaiset vastapaahdetun kahvin tuoksulla.

Hotellin tapahtumatilat tarjoavat virkistävän vaihtoehdon kaupungin tarjontaan. Perinteisten kokoustilojen lisäksi Marski muuntautuu täydelliseksi ympäristöksi työpajoihin, co-creation-sessioihin tai unohtumattomiin kick-offeihin.

Oma pysäköintihalli, kuntohuone ja hotellivieraille maksuton ohjattu liikunta helpottavat elämää ja virkistävät kummasti.

Uusi Marski on nyt varattavissa! Tutustu ja varaa jo nyt ja yövy ensimmäisten joukossa 3.6. alkaen.

Sijainti ja yhteystiedot

Marski by Scandic Puhelin

+358 9 68061

Ajo-ohjeet

Ajo-ohjeet Google Maps

Marski by Scandic Osoite

Mannerheimintie 10
Helsinki

Pidä kokous meillä. Tutustu tiloihin

Marski by Scandic, kokous

Marski tarjoaa huimat puitteet yrityksille ja yhteisöille innostua ja luoda uutta.

Varaa kokoustila