Pikavauhtia Level 2 -tasolle

Koska olet meille tärkeä asiakas, meillä on sinulle ainutlaatuinen tarjous. Liity nyt Scandic Friends -jäseneksi, ja nostamme sinut suoraan Level 2 -jäsentasolle.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Vie hotellivierailusi uudelle tasolle

Scandic Friends -jäsenenä saat etuja heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Ansaitset pisteitä varauksista sekä kun yövyt ja ruokailet hotelleissamme. Mitä enemmän pisteitä ansaitset, tai mitä useammin yövyt, sitä korkeammalle tasolle nouset ja sitä monipuolisemmat edut saat käyttöösi.

Scandic Friends on jaettu 5 jäsentasoon. Uudet jäsenet aloittavat Level 1 -tasolta, mutta sinä pääset suoraan Level 2 -tasolle!

Etusi Level 2 -tasolla

  • Ansaitset pisteitä kun yövyt ja ruokailet hotelleissamme*
  • Ravintolakuponki, arvo 5 €

  • 20 % alennusta majoituksesta valittuina viikonloppuina ja loma-aikoina
  • 10 % alennusta ruoasta viikonloppuisin
  • 2yöpyy 1 hinnalla
  • Mahdollisuus varata palkintoöitä
  • 230 bonuspistettä, kun varaat netissä tai sovelluksella

*Pisteisiin oikeuttava yö

Näin rekisteröit tarjouksen

  • Jos et ole vielä jäsen, valitse alla ”Liity” ja täytä omat yhteystietosi. Saat oman jäsennumeron, jonka ilmoitat aina kun varaat huoneen hotelleistamme. 
  • Jos olet jo jäsen, valitse ”Olen jo jäsen”, syötä jäsennumerosi ja salasanasi, ja klikkaa "Aktivoi", niin nostamme sinut Level 2 -jäsentasolle. 

Huomioithan, että jäsenyystason korotus Level 2 -tasolle kestää n. 24 tuntia.

Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden täällä. Kun olet saanut uuden salasanan ja kirjautunut tilillesi, palaa tälle sivulle aktivoimaan kampanja.

Tarjous koskee siirtymistä ylemmälle Level 2 -tasolle. Jäsenet, jotka ovat jo korkeammalla jäsenyystasolla säilyttävät nykyisen jäsenyystasonsa.

Aktivoi