Pikavauhtia Level 2 -tasolle

Koska olet meille tärkeä asiakas, meillä on sinulle ainutlaatuinen tarjous. Liity nyt Scandic Friends -jäseneksi, ja nostamme sinut suoraan Level 2 -jäsentasolle.

VIE HOTELLIVIERAILUSI UUDELLE TASOLLE

Scandic Friends -jäsenenä saat etuja heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Ansaitset pisteitä kun yövyt ja ruokailet hotelleissamme (muistathan laittaa ravintolaostosi huonelaskulle). Mitä enemmän pisteitä ansaitset, tai mitä useammin yövyt, sitä korkeammalle tasolle nouset ja sitä monipuolisemmat edut saat käyttöösi.

Scandic Friends -kanta-asiakasohjelma on jaettu 5 jäsentasoon. Uudet jäsenet aloittavat Level 1 -tasolta, mutta sinä pääset nyt suoraan Level 2 -tasolle!

Etusi Level 2 -tasolla

Aktivoi tarjous

  • Valitse ”Olen jo jäsen” alla ja kirjaudu sisään jäsentilillesi ja aktivoi tarjous.
  • Jos et ole vielä jäsen, valitse alla ”Liity jäseneksi” ja täytä omat yhteystietosi. Saat oman jäsennumeron, jonka ilmoitat aina kun varaat huoneen tai majoitut hotelleissamme.

Huomioithan, että jäsenyystason korotus Level 2 -tasolle kestää n. 24 tuntia. Tarjous koskee siirtymistä Level 2 -tasolle. Jäsenet, jotka ovat jo tätä korkeammalla jäsenyystasolla säilyttävät nykyisen jäsenyystasonsa.

Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden täällä. Kun olet saanut uuden salasanan ja kirjautunut tilillesi, palaa tälle sivulle aktivoimaan kampanja.

Aktivoi