Pikavauhtia Level 2 -tasolle

Olet erittäin tärkeä asiakas Scandicille, jonka vuoksi meillä on sinulle hieno jäsentarjous. Jotta nauttisit seuraavasta vierailustasi vielä enemmän, nostamme sinut suoraan Level 2 -jäsenyystasolle Scandic Friends -kanta-asiakasohjelmassa.

Varaa

Valitse hotelli tai kohde
Päivämäärä puuttuu
Päivämäärä puuttuu
, , {{ serviceData.rooms.length }} Huonetta
Huoneiden määrä:
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.
Huone {{room.index}}:
Anna lapsen ikä

Jos varaat tarjoushinnnalla tai yrityksen sopimushinnalla, tarvitset varauskoodin. Älä käytä erikoismerkkejä, kuten (.) (,) (-) (:).

Jos haluat tallentaa varauskoodisi seuraavaa varausta varten, rastita tämä ruutu. Älä rastita ruutua, mikäli käytät yleistä tietokonetta ja haluat välttää varauskoodin väärinkäyttöä.

Virheellinen varauskoodi
Lahjakortilla ei voi varata monta huonetta

Varaus mahdollista vain ennakkoon ostettua Bonus Cheque -kuponkia vastaan, joka luovutetaan sisäänkirjoittautuessa. Joissakin hotelleissa peritään lisämaksu, joka maksetaan suoraan hotelliin. Aamiainen sisältyy hintaan.

Kirjaudu sisään Scandic Friends -profiiliisi varataksesi palkintoyöpymisen.

Palkintoöiden yhteydessä voi varata vain yhden huoneen kerrallaan.

Mitä useammin meillä yövyt, sitä enemmän etuja saat

Scandic Friends -jäsenyys palkitaan monella tavalla. Ensinnäkin, saat pisteitä kun yövyt meillä, joita voit käyttää palkintoyöpymisiin hotelleissamme. Lisäksi saat erinomaisia etuja meillä käydessäsi.

Scandic Friends -ohjelma on jaettu neljään jäsenyystasoon. Jäsenyystaso määrittyy pisteisiin oikeuttavien yöpymisten mukaan. Ja mitä korkeammalle jäsenyystasolle nouset, sitä parempia etuja saat! Uudet jäsenet aloittavat tavallisesti Level 1 -tasolta.

Pikavauhtia Level 2 -tasolle

Nyt saat mahdollisuuden liittyä kanta-asiakasohjelmaamme ja päästä suoraan Level 2 -tasolle, jossa edut ovat vielä paremmat!

Etusi Level 2-tasolla

  • Ansaitset pisteitä majoituksesta ja ruoasta
  • Ravintolakuponki, arvo 5 €

  • 230 bonuspistettä, kun varaat netissä tai sovelluksella

  • Kaksi yöpyy yhden hinnalla

  • 20 % alennusta majoituksesta valittuina viikonloppuina ja loma-aikoina10 % alennusta ruoasta viikonloppuisin

Näin rekisteröit tarjouksen

  • Jos et ole vielä jäsen, valitse alla ”Liity” ja täytä sitten omat yhteystietosi. Saat oman jäsennumeron, jonka ilmoitat aina kun varaat huoneen hotelleistamme. 
  • Jos olet jo jäsen, valitse ”Olen jo jäsen”, syötä jäsennumerosi ja salasanasi, ja klikkaa "Aktivoi", niin nostamme sinut 2nd floor -jäsenyystasolle. 

Huomioithan, että jäsenyystason korotus Level 2 -tasolle saattaa kestää 48 tuntia.

Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden täällä. Kun olet saanut uuden salasanan ja kirjautunut tilillesi, palaa tälle sivulle aktivoimaan kampanja.

Tarjous koskee siirtymistä ylemmälle 2nd floor -tasolle. Jäsenet, jotka ovat jo korkeammalla jäsenyystasolla (Level 3 tai Top Level), säilyttävät nykyisen jäsenyystasonsa.

Aktivoi