Lounas ja illallinen

Monet hotelleistamme tarjoavat lounasta ja illalla pääset nauttimaan à la carte -annoksia pohjoismaisista klassikoista kansainvälisiin herkkuihin.

Uusilla à la carte -menuilla HERKKUJA JOKAISEEN MAKUUN

Meillä on ravintoloita aina Nordkappista Berliiniin, Suomessakin yli 15 eri paikkakunnalla. Ravintolakohtaiset menut löydät aina hotellin omilta ravintolasivuilta.

Kunnia kasviksille

Käytämme tarkkaan mietittyjä raaka-aineita ja olemme panostaneet kasviksiin ja hyviin proteiineihin. Listoilta löydät esimerkiksi herkullista nyhtökauraa sekä tofua. Scandic Tampere Station -hotellissa maistuu gluteeniton munakoisolasagne tai tofuburgeri, Scandic Espoon KG:ssa hawaian poke salaatti-nuudelikulho ja Scandic Julia -hotellissa harissaöljyssä paistetut hernepullat.

À la carte -menumme vaihtuvat seuraavan kerran kesällä. Runsaan palautteen johdosta kehitämme tuolloin à la carte- ja lastenlistoille myös vegaanisia annoksia.

Lisäksi panostamme luomutuotteiden käyttöön. Kahvimme on aina vastuullisesti tuotettua Reilun kaupan luomukahvia ja hampurilaissämpylät leivotaan luomujauhoista.

Kun valintasi on pihvi

Meillä syöt kotimaista, taatusti laadukasta ja maukasta pihviä. Sisä- ja ulkofileemme sekä entrecote-pihvimme on aina suomalaisilla Atria perhetiloilla kasvanutta Black Angus -rotukarjan parasta pihvilihaa. Pihvit paistamme haluamaasi kypsyysasteeseen. Scandic Oulussa, Scandic Espoon KG:ssä ja Scandic Porissa voit koota juuri omanlaisesi grilliannoksen yhdistämällä haluamasi lihan sopivaan lisukkeeseen ja kastikkeeseen.

Kana jota käytämme on myös aina kotimaista sekä lähituotettua ja GMO-vapaata. Kalaruokia valitessamme noudatamme aina WWF:n kalalajien suositusta ja suosimme kotimaista kalaa.

Ruuan kruunaa hyvä viini

Olemme aina erityisen tarkkoja valitessamme viinejä jotka sopivat herkullisen ruoan kumppaniksi. Talon viinimme Fattoria di Vaira Bianco ja Fattoria di Vaira Rosso, ovat italialaisia biodynaamisesti tuotettuja luomuviinejä, jotka sopivat myös vegaaneille. Kun haluat nauttia juomasi ilman alkoholia, voit valita alkoholittoman valko- tai punaviinin tai herkullisen alkoholittoman drinkin eli mocktailin.

Jaksaisiko vielä jälkiruuan?

Jälkiruoka ei ole koskaan huono valinta! Miltä kuulostaisi Scandic Rovaniemen rikkaat ritarit kuumalla kinuskikastikkeella ja jääkarpaloilla, Scandic Marskin tyrnipannacotta lakritsimoussella tai Scandic Lahden japanilainen juustokakku?

 

Kunkin ravintolan ruokalistan löydät aina hotellin omalta sivulta.