Lounas ja illallinen

Monet hotelleistamme tarjoavat lounasta ja illalla pääset nauttimaan à la carte -annoksia pohjoismaisista klassikoista kansainvälisiin herkkuihin.

HERKKUJA JOKAISEEN MAKUUN

Viikonloppuisin ympäri vuoden sinä ja viisi ystävääsi syötte ravintoloissamme 20 % alennuksella!

Meillä on ravintoloita aina Nordkappista Berliiniin, Suomessakin 17 eri paikkakunnalla. Ravintolakohtaiset menut löydät aina hotellin omilta ravintolasivuilta.

Kunnia kasviksille

Käytämme tarkkaan mietittyjä raaka-aineita ja olemme panostaneet kasviksiin ja hyviin proteiineihin. Esimerkiksi tofumme on valmistettu Reilun kaupan luomusoijapavuista. Listoiltamme löydät nyt uutuutena vegaanisia annoksia.

Kokeile Turun Scandic Julian Bistro Juliennessa kasvispyttipannua soijachorizolla, Scandic Oulun vegaaniburgeria juures-kikhernepihvillä, tofulla ja vegaanijuustolla tai Helsingin Scandic Parkin ravintola Famun linssikoftaa maapähkinäkastikkeella ja tattarinuudelisalaatilla.

Myös lasten Sigge-menulta löytyy kasvishampurilainen!

Gluteenittomia vaihtoehtoja

Meille on ensisijaisen tärkeää, että voimme tarjota kaikille herkullisen ruokaelämyksen. Tämän vuoksi olemme panostaneet gluteenittomiin annoksiin. Voit esimerkiksi valita hampurilaiseesi aina gluteenittoman sämpylän.

Kun valintasi on pihvi

Meillä syöt kotimaista, taatusti laadukasta ja maukasta pihviä. Kaikki pihvimme ja burgerimme ovat aina suomalaisilla Atria perhetiloilla kasvanutta Black Angus -rotukarjan parasta pihvilihaa. Pihvit paistamme haluamaasi kypsyysasteeseen.
 
Kana jota käytämme on myös aina kotimaista sekä lähituotettua ja GMO-vapaata. Kalaruokia valitessamme noudatamme WWF:n kalalajien suositusta ja suosimme kotimaista kalaa.

Suosittelemme esimerkiksi Tampereen Bistro Juliennen paistettua lohta, parsalla, hernepyreellä ja korvasienikastikkeella tai Scandic Patrian haudutettua kuhaa, paistettuja kampasimpukoita, yrttismetanalla ja pinaattirisotolla.

Ruuan kruunaa hyvä viini

Olemme aina erityisen tarkkoja valitessamme viinejä jotka sopivat herkullisen ruoan kumppaniksi. Talon viinimme Fattoria di Vaira Bianco ja Fattoria di Vaira Rosso, ovat italialaisia biodynaamisesti tuotettuja luomuviinejä, jotka sopivat myös vegaaneille. Kun haluat nauttia juomasi ilman alkoholia, voit valita alkoholittoman valko- tai punaviinin tai herkullisen alkoholittoman drinkin eli mocktailin.

Jaksaisiko vielä jälkiruuan?

Jälkiruoka ei ole koskaan huono valinta! Miltä kuulostaisi Scandic Grand Marinan britakakku raparperilla, mansikalla ja vanilja-sitruunarahkalla tai Scandic Simonkentän Mansikkapannacotta minttu-jogurttisorbetilla ja mansikkabalsamicolla? Jälkiruuan seuraksi maistuu kahvi, joka on meillä aina vastuullisesti tuotettua Reilun kaupan luomukahvia.

 

Kunkin ravintolan ruokalistan löydät aina hotellin omalta sivulta.