Scandic Klassikot

Usein on hauska kokeilla uusia makuja, mutta hyvin tehtyä klassikkoannosta on kuitenkin vaikea päihittää. Herkulliset ja huolella tehdyt Scandic Klassikko -annoksemme ovat tarjolla lähes jokaisessa ravintolassamme Pohjoismaissa.

Neljä suosittua klassikkoa

Caesar Salad

Romaine-salaattia, luomukrutonkeja ja parmesanlastuja sekoitettuna omassa caesarkastikkeessamme. Valitse lisäksi: kananrintaa, katkarapuja tai pekonia.

Steak Café de Paris

Grillattu ulkofileepihvi, paahdettuja kirsikkatomaatteja ja Café de Paris -voita.
Tarjotaan voissa paistettujen, rucolalla ja merisuolalla maustettujen perunoiden kera. Valitse lisäksi: mini-Caesarsalaatti, béarnaise-, pippuri-, tai punaviinikastike

Burger & Fries

Hampurilaispihvi 100 % lihasta, luomufocaccia ja oma kastikkeemme, jonka reseptin päätimme luokitella salaiseksi! Valitse lisäksi: juustoa, pekonia, sipulirenkaita tai jalapenoja.

Chocolate Trifle

Raaka-aineet kertovat kaiken tarpeellisen: kevyttä ja kuohkeaa suklaamoussea, mascarponemoussea, marenkia, keksinpaloja, mansikoita ja banaania.

 

Scandic Klassikko -annokset ovat osa ravintoloiden á la carte -menuja. Annokset eivät ole tarjolla seuraavissa hotelleissa Suomessa: Scandic Forssa, Scandic Oscar Varkaus, Scandic Paasi Helsinki ja Scandic Vierumäki.