Ski Burger

Herkullinen hampurilainen on koottu kotimaisista raaka-aineista ja kehitetty Suomen maastohiihtomaajoukkueen hiihtäjien toiveiden mukaisesti. Halutessa burgerista on saatavilla myös kasvis- ja gluteeniton versio.

Puhtia ladulle

Ski Burger 17 €

Kotimainen Black Angus -pihvi 200 g, luomubriossi, juuressalsa ja punakaali-omena-coleslaw. Valitse lisukkeeksi ranskalaiset ja katajainen aioli tai raikas vihersalaatti.

"Annoksen sydän on Black Angus -rotukarjan burgerpihvi yhdessä tuusulalaisen pH7-konditorian luomubriossisämpylän sekä palkitun Kolatun pienjuustolan vuohicheddar -juuston kanssa”, kertoo Area Chef Jari Ervasti Scandicilta.

”Makujen sinfoniaa hampurilaisessa täydentää juuressalsa ja punakaali-omenacoleslaw. Burgerin voi nauttia ranskalaisten ja kataja-aiolin tai vihersalaatin kera oman toiveensa mukaisesti. Huomioimme eri ruokavaliot ja sämpylä on mahdollista saada myös gluteenittomana versiona.”

Ski Burger oli tarjolla Scandic-hotellien ravintoloissa Suomessa 3.3.2019 asti. Hampurilainen on koottu kotimaisista raaka-aineista yhteistyössä hiihtäjien, Atrian ja muiden suomalaisten tuottajien kanssa.

Scandic tukee suomalaista hiihtoa huipputasolta valmennus- ja seuratoimintaan. Scandic haluaa hiihdon yhteistyökumppanina tuoda hiihtoharrastusta lähemmäs hotellivieraita ja innostaa suomalaisia hiihtämään.