Käytä pisteitäsi

Voit käyttää ansaitsemiasi pisteitä palkintoyöpymisiin tai maksaa pisteillä ravintoloissa, baareissa ja shopeissa. Tee ostoksia Scandic Friends Shopissa tai hyödynnä pisteitä yhteistyökumppaniemme parissa.Scandic Friends Shop - verkkokauppa

Käytä pisteitäsi Scandic Friends Shop -verkkokaupan huippuluokan tuotteisiin kuten Apple, Black+Decker, Iittala sekä lukuisiin muihin. Voit maksaa ostoksesi pisteillä, rahalla tai pisteiden ja rahan yhdistelmällä. Lue lisää pisteiden käyttämisestä Scandic Friends Shopissa.

Maksa pisteillä ravintolassa, baarissa ja shopissa*

Kun seuraavan kerran majoitut Scandicissa ja unohdat hammasharjan tai päätät syödä hotellimme ravintolassa, voit maksaa laskun pisteilläsi! Pisteillä maksaminen on helppoa; lisäät vain ostokset huonelaskullesi ja maksat ne haluamallasi pistemäärällä uloskirjautumisen yhteydessä.

Kuinka käytän pisteitäni?

Jos sinulla on 10 000 pistettä voit ostaa tuotteita 15,87 euron arvosta. Halutessasi voit myös maksaa osan pisteillä ja loput rahalla.

Jos ostat pientä purtavaa ja juomia baarista** esim. 20 euron arvosta, saat selville tarvittavan pistemäärän kertomalla laskun arvon 630 pisteellä, eli 20x630=12 600 pistettä. Jos haluat käyttää laskuun 10 000 pistettä, maksat jäljellä olevan summan (12 600-10 000=2 600) rahalla, joka on noin 4 euroa (2 600/630=4,10 euroa). Ota huomioon, että et ansaitse pisteillä maksamistasi tuotteista pisteitä.

Paikallisvaluutta Pisteet
EUR 1 630
SEK 1 60
NOK 1 60
DKK 1 84 
PLN 1 144

Kysymyksiä ja vastauksia - pisteiden käyttäminen ravintolassa/baarissa/shopissa

* Pois lukien hotellit, joissa palvelu ei vielä ole käytössä: Ruotsi: Scandic Visby, Scandic Gällivare, Scandic Laholmen, Scandic Värnamo, Scandic Arvika ja Scandic Stora Hotellet. Norja: Scandic Hönefoss, Scandic Fauske, Scandic Leknes, Scandic Stikestad, Scandic Parken, Scandic City, Scandic Grand Tromsø, Scandic Harstad, Scandic Syv Söstre, Scandic Meyergården ja Scandic Brennemoen. Tanska: Scandic Palace Hotel
** Paikallisen lainsäädännön mukaan etu on hyödynnettävissä vain mietoihin alkoholijuomiin Scandic-hotelleissa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Scandic-hotelleissa Tanskassa, Saksassa ja Puolassa etu koskee kaikkia alkoholijuomia.

Varaa palkintoyö

  • Pisteillä
  • Pisteillä ja rahalla
    Hyödynnä pisteesi entistä nopeammin, sillä voit maksaa palkintoyön myös pisteillä ja rahalla. Huomioithan, että sinulla pitää olla vähintään 10 000 pistettä käytettävissä palkintoyöhön, jotta voit maksaa pisteiden ja rahan yhdistelmällä.

Anna palkintoyö lahjaksi

Voit antaa palkintoyön myös lahjaksi. Varaa palkintoyö tällöin aina jäsenpalvelustamme, toiselle annettavaa palkintoyötä ei voi varata netissä tai sovelluksellamme, ja se tulee varata kokonaan pisteillä.

Jäsenpalvelu 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm)

lisäpalveluT

Voit lisätä nettisivuillamme tehtyyn varaukseesi pientä purtavaa, raikkaita juomia ja pääsylippuja huoneeseesi odottamaan saapumistasi. Lisäpalvelut löytyvät varausvahvistussivulta.

yhteistyökumppanEIDEN Edut ja tarjoukset