Hyödynnä pisteitäsi

Voit käyttää ansaitsemiasi pisteitä palkintoyöpymisiin, lisäpalveluihin hotelleissamme sekä yhteistyökumppaniemme parissa. Palkintoyön voit maksaa yhdistämällä pisteitä ja rahaa tai kokonaan pisteillä. Halutessasi voit antaa palkintoyön myös lahjaksi tai lahjoittaa pisteitäsi hyväntekeväisyyteen.Varaa palkintoyö

  • Pisteillä
  • Pisteillä ja rahalla

Hyödynnä pisteesi entistä nopeammin, sillä voit maksaa palkintoyön myös pisteillä ja rahalla. Huomioithan, että etu on voimassa alk. 10 000 pisteen palkintoöihin.

Anna palkintoyö lahjaksi

Voit antaa palkintoyön myös lahjaksi. Varaa palkintoyö jäsenpalvelustamme, toiselle annettavaa palkintoyötä ei voi varata netissä tai sovelluksellamme.

Jäsenpalvelu 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm)

Käytä pisteitäsi lisäpalveluihin

Voit lisätä nettisivuillamme varaukseesi pientä purtavaa, raikkaita juomia ja pääsylippuja huoneeseesi odottamaan saapumistasi.

Käytä pisteitäsi yhteistyökumppaneidemme parissa

Voit sekä ansaita että käyttää pisteitäsi valikoitujen yhteistyökumppaniemme parissa. Saat ainutlaatuisia tarjouksia, alennuksia ja etuja, jotka tekevät arjestasi paremman. Voit tilata pisteilläsi yhteistyökumppanimme Wallmans-ravintoloiden lahjakortteja.

Lahjoita pisteitä

  • Lahjoita pisteitäsi Pelastakaa Lapset -järjestölle

Teemme yhteistyötä Pelastakaa Lapset -järjestön kanssa tukeaksemme heidän työtään lasten oikeuksien edistämisessä ympäri maailman.