Käytä pisteitäsi

Voit käyttää ansaitsemiasi pisteitä palkintoyöpymisiin tai maksaa pisteillä ravintoloissa, baareissa ja shopeissa. Tee ostoksia Scandic Friends Shopissa tai hyödynnä pisteitä yhteistyökumppaniemme parissa. Halutessasi voit lahjoittaa pisteitäsi hyväntekeväisyyteen.Kaksi UUTTA tapaa käyttää pisteitä!

Scandic Friends Shop 

Käytä pisteitäsi Scandic Friends Shop -verkkokaupan huippuluokan tuotteisiin kuten Apple, Black+Decker, Iittala sekä lukuisiin muihin. Voit maksaa ostoksesi pisteillä, rahalla tai pisteiden ja rahan yhdistelmällä. Toistaiseksi voit käyttää enintään 50 000 pistettä kuukaudessa, lue lisää pisteiden käyttämisestä Scandic Friends Shopissa. 

Maksa pisteillä ravintolassa, baarissa ja shopissa*

Kun seuraavan kerran majoitut Scandicissa ja unohdat hammasharjan tai päätät syödä hotellimme ravintolassa, voit maksaa laskun pisteilläsi! Pisteillä maksaminen on helppoa; lisäät vain ostokset huonelaskullesi ja maksat ne haluamallasi pistemäärällä uloskirjautumisen yhteydessä.

Kuinka käytän pisteitäni?

Jos sinulla on 10 000 pistettä voit ostaa tuotteita 12 euron arvosta. Halutessasi voit myös maksaa osan pisteillä ja loput rahalla.

Jos ostat pientä purtavaa ja juomia baarista** 20 euron arvosta, saat selville tarvittavan pistemäärän kertomalla laskun arvon 835 pisteellä, eli 20x835=16 700 pistettä. Jos haluat käyttää laskuun 10 000 pistettä, maksat jäljellä olevan summan (16 700-10 000=6 700) rahalla, joka on 8 euroa (6 700/835=8 euroa). Ota huomioon, että et ansaitse pisteillä maksamistasi tuotteista pisteitä.

Paikallisvaluutta Pisteet
EUR 1 835
SEK 1 80
NOK 1 80
DKK 1 110 
PLN 1 190

Kysymyksiä ja vastauksia - pisteiden käyttäminen ravintolassa/baarissa/shopissa

*Pois lukien hotellit, joissa palvelu ei vielä ole käytössä: Suomi: Scandic Forssa. Ruotsi: Scandic Visby, Scandic Gällivare, Scandic Laholmen ja Scandic Värnamo. Norja: Scandic Hönefoss, Scandic Fauske, Scandic Leknes ja Scandic Stiklestad. 
**Paikallisen lainsäädännön mukaan etu on hyödynnettävissä vain mietoihin alkoholijuomiin Scandicin hotelleissa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Scandicin hotelleissa Tanskassa, Saksassa ja Puolassa etu koskee kaikkia alkoholijuomia.

Varaa palkintoyö

  • Pisteillä
  • Pisteillä ja rahalla
    Hyödynnä pisteesi entistä nopeammin, sillä voit maksaa palkintoyön myös pisteillä ja rahalla. Huomioithan, että sinulla pitää olla vähintään 10 000 pistettä käytettävissä palkintoyöhön, jotta voit maksaa pisteiden ja rahan yhdistelmällä.

Anna palkintoyö lahjaksi

Voit antaa palkintoyön myös lahjaksi. Varaa palkintoyö jäsenpalvelustamme, toiselle annettavaa palkintoyötä ei voi varata netissä tai sovelluksellamme.

Jäsenpalvelu 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm)

lisäpalveluT

Voit lisätä nettisivuillamme tehtyyn varaukseesi pientä purtavaa, raikkaita juomia ja pääsylippuja huoneeseesi odottamaan saapumistasi. Lisäpalvelut löytyvät varausvahvistussivulta.

yhteistyökumppanEIDEN Edut ja tarjoukset

Voit sekä ansaita että käyttää pisteitäsi valikoitujen yhteistyökumppaniemme parissa. Saat ainutlaatuisia tarjouksia, alennuksia ja etuja, jotka tekevät arjestasi paremman. Voit tilata pisteilläsi yhteistyökumppanimme Wallmans-ravintoloiden lahjakortteja.

Lahjoita pisteitä

  • Lahjoita pisteitäsi Pelastakaa Lapset -järjestölle
    Teemme yhteistyötä Pelastakaa Lapset -järjestön kanssa tukeaksemme heidän työtään lasten oikeuksien edistämisessä ympäri maailman.