Edut Scandic Friends -jäsenille

Scandic Friends -jäsenenä saat heti käyttöösi mahtavia tasokohtaisia etuja. Liity jäseneksi ja siirry hotellikokemuksen seuraavalle tasolle!

Liity Scandic Friends -jäseneksiLiittymisbonus

Liity heti - se kannattaa! Saat 500 bonuspistettä, kun liityt Scandic Friends -ohjelmaan. Jäsenyys ei maksa mitään.

20 % alennusta majoituksesta*

Jäsenenä saat 20 % alennusta majoituksesta valittuina viikonloppuina (perjantai–sunnuntai) sekä loma-aikoina, kun teet varauksen nettisivuillamme koodilla FG2. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä.

3 % alennusta päivittäin*

Jäsenenä saat aina alennusta, kun teet varauksen nettisivuillamme. Voit hyödyntää edun käyttämällä varauskoodia FG2.

10 % alennusta ruoasta*

Nauti viikonlopusta aamiaisella, brunssilla tai päivällisellä. Saat 10 % alennusta ruoasta viikonloppuisin (pe-su)myös silloin, kun et majoitu Scandicissa. Etu koskee kaikkia omia ravintoloitamme, Shopejamme ja kahviloitamme. Alennuksen saat jopa kuuden hengen seurueelle. Etua ei kuitenkaan voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Muistathan näyttää digitaalisen jäsenkorttisi tai antaa jäsennumerosi henkilökunnalle.

Klassikko-annokset etuhintaan

Scandic Friends -jäsenenä nautit klassikko-annoksemme nyt edulliseen kanta-asiakashintaan hotelliemme ravintoloissa Suomessa.

Palkintoyöt ja osamaksu pisteillä

Jäsenenä voit yöpyä entistä useammin ja pidempään käyttämällä pisteesi palkintoöihin hotelleissamme. Palkintoöihin tarvittava pistemäärä ja saatavuus riippuu hotellista. Jos perut varauksen, pisteet palautetaan sinulle. Jos pisteet vanhenevat ennen majoittumisen alkamista ja perut varauksen, pisteiden voimassaolo päättyy normaalisti. Jos et peru varausta ja jätät saapumatta, pisteet käytetään.

Voit maksaa palkintoyöt myös osittain pisteillä. Pisteet käytetään varauksen yhteydessä, ja maksat jäljelle jääneen summan saapuessasi. Maksamastasi osuudesta ansaitset tietenkin uusia pisteitä.

Anna palkintoyö lahjaksi
Voit antaa palkintoyön myös lahjaksi. Varaa palkintoyö jäsenpalvelustamme, toiselle annettavaa palkintoyötä ei voi varata netissä tai sovelluksellamme.

Jäsenpalvelu 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm)

Yhteistyökumppaneidemme edut ja tarjoukset

Yhteistyökumppaneidemme parissa ansaitset ja hyödynnät pisteitäsi ja saat ainutlaatuisia tarjouksia ja alennuksia.

2 yöpyy 1 hinnalla

Level 2 -tasosta lähtien majoitut entistä mukavammin ottamalla mukaan puolison tai perheenjäsenen, sillä hän majoittuu huoneessasi veloituksetta. Tee varaus tavalliseen tapaan kahdelle hengelle, ja hotelli vähentää alennuksen huonehinnasta. Etu ei ole voimassa mikäli olet maksanut huonevarauksesi ennakkoon. Joissakin huonehinnoissa toisesta aikuisesta ei veloiteta, tällöin lisäalennusta ei anneta. Ole ystävällinen ja ilmoita sisäänkirjautuessasi, että käytätte etua.

RAVINTOLAKUPONKI

Level 2 -tasosta lähtien saat ravintolakupongin, jolla voit ostaa pientä naposteltavaa tai jotain suurempaan nälkään. Ravintolakuponki käy maksuksi ruokaan ja juomaan (poislukien väkevät alkoholit) ravintolassa, baarissa, shopissa ja minibaarissa kyseisen majoituksen yhteydessä. Huomioithan, että ravintolakuponki ei sisälly palkintoyöhön tai osittain pisteillä maksettuun palkintoyöhön.

 

 

Kupongin arvo

5 € 10 € 15 €

BONUSPISTEITÄ NETTIVARAUKSISTA

Bonuspisteet ovat vain klikkauksen päässä! Kun varaat nettisivuillamme, saat bonuspisteitä joita voit käyttää palkintoöihin tai yhteistyökumppaneidemme parissa. Ansaitset bonuspisteitä jopa kun varaat palkintoyöpymisen nettisivuillamme. Mitä korkeammalla tasolla olet, sitä enemmän bonuspisteitä ansaitset.

Bonuspisteet per jäsentaso per yö

 

 

Bonuspisteitä

200 pistettä 230 pistettä 250 pistettä 300 pistettä  

 

Huoneluokan korotus

Kun yövyt meillä paljon, lisätila on joskus tarpeen. Level 3 -tasolta alkaen pyrimme aina korottamaan huoneluokkaasi. Huoneluokan korotus riippuu hotellin varaustilanteesta.

myöhäinen uloskirjautuminen

Valmistaudu tapaamiseen tai nauti pitkistä yöunista. Level 3 -tasolta alkaen tarjoamme myöhäisen uloskirjautumisen aina, kun se on mahdollista.

Kuntohuoneen käyttöoikeus, vaikka et yövy

Level 3 -tasolta alkaen tarjoamme mahdollisuuden käyttää kuntohuoneita kaikissa Scandic-hotelleissa, vaikka et yöpyisikään meillä. Emme aina voi taata pääsyä puku- ja suihkutiloihin, joten hotellille kannattaa saapua treenivaatteissa.

Muistathan seuraavat asiat, kun vierailet kuntohuoneissamme:

  • Etu koskee ainoastaan Scandicin omia kuntohuoneita.
  • Etu on henkilökohtainen ja koskee vain jäsentä itseään.
  • Kirjaudu sisään ja ulos näyttämällä jäsenkortti ja henkilöllisyystodistus hotellin vastaanotossa.
  • Hotelli ei vastaa kuntohuoneiden käytöstä.
  • Etu koskee vain kuntohuoneita. Emme voi taata pääsyä pukuhuoneeseen.

48 tunnin huonetakuu

Ainutlaatuinen Top Level -etu uskollisimmille jäsenillemme! 48 tunnin huonetakuu on voimassa, kun varaat huoneen vähintään 48 tuntia ennen saapumista, vaikka hotelli olisi täyteen varattu. 48 tunnin huonetakuuseen saatetaan soveltaa paikallisia poikkeuksia suurten alueellisten tapahtumien yhteydessä. Poikkeuspäivämäärien lista löytyy alta. Varaa huone suoraan hotellista tai varaus- ja asiakaspalvelumme kautta.

Muistathan 48 tunnin huonetakuun yhteydessä: varausten takaamiseksi pyydetään varauksen yhteydessä luottokorttia. Voit käyttää 48 tunnin huonetakuuta vain yhden huoneen osalta ja vain silloin, kun itse majoitut huoneessa. Emme voi taata tiettyä huonetyyppiä. Yritysten sopimushinnat ja Bonus Cheque -hinnat eivät ole voimassa 48 tunnin huonetakuuvarauksissa. Voit kuitenkin käyttää Bonus Cheque -sekkiä osamaksuna ja maksaa erotuksen erikseen. 48 tunnin huonetakuuta ei voi käyttää, kun varaat palkintoöitä.

Tervetuliaislahja

Top Level -jäsenenä löydät saapuessasi huoneestasi pienen tervetuliaislahjan.

Lifetime-jäsenyys

Top Level -jäsenenä sinulla on mahdollisuus saavuttaa elinikäinen Lifetime-jäsenyys. Tämä tarkoittaa, että sinua ei voida koskaan pudottaa alemmalle tasolle riippumatta siitä kuinka paljon yövyt tai ansaitset pisteitä. Ilmoitamme, kun olet saavuttanut Lifetime-jäsenyyden.

Lemmikkietu

Lemmikki majoittuu Top Level -jäsenen huoneessa ilman lisämaksua.

Erityispalvelua puhelimitse

Top Level ja sitä korkeamman tason jäsenet pääsevät jonon ohi, soittaessaan jäsenpalveluumme. Soita jäsenpalveluumme ja noudata ohjeita.

(0,65 €/min + pvm/mpm)

*Etu ei ole voimassa Grand Hotel Oslo by Scandic ja Hotel Norge by Scandic –hotelleissa.

Liity Scandic Friends -jäseneksi