Edut Scandic Friends -jäsenille

Scandic Friends -jäsenenä saat heti käyttöösi mahtavia tasokohtaisia etuja. Liity jäseneksi ja siirry hotellikokemuksen seuraavalle tasolle!

Liity Scandic Friends -jäseneksiLiittymisbonus

Liity heti – se kannattaa! Saat 500 bonuspistettä, kun liityt Scandic Friends -ohjelmaan. Jäsenyys ei maksa mitään.

Aina paras hinta

Jäsenenä saat alennusta kaikista julkisista hinnoistamme ja tarjouksistamme kaikkina viikonpäivinä. Varaaminen on helppoa; näet hinnat varausvaiheessa ilman erillistä varauskoodia. Kirjaudu jäsenprofiliin tai ilmoita jäsennumerosi varauksen yhteydessä. 

Jäsenedut ravintoloissa

10 % alennusta viikonloppuisin

Saat 10 % alennusta ruoasta viikonloppuisin (pe-su), myös silloin, kun et majoitu Scandicissa. Etu koskee kaikkia omia ravintoloitamme, shopejamme ja kahviloitamme. Alennuksen saat jopa kuuden hengen seurueelle. Etua ei kuitenkaan voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Muistathan esittää Scandic Friends -jäsennumerosi tai korttisi ennen kuin pyydät laskun.

Palkintoyöt ja osamaksu pisteillä

Jäsenenä voit yöpyä entistä useammin ja pidempään käyttämällä pisteesi palkintoöihin hotelleissamme. Palkintoöihin tarvittava pistemäärä ja saatavuus riippuu hotellista. Jos perut varauksen, pisteet palautetaan sinulle. Jos pisteet vanhenevat ennen majoittumisen alkamista ja perut varauksen, pisteiden voimassaolo päättyy normaalisti. Jos et peru varausta ja jätät saapumatta, pisteet käytetään.

Voit maksaa palkintoyöt myös osittain pisteillä. Pisteet käytetään varauksen yhteydessä, ja maksat jäljelle jääneen summan saapuessasi. Maksamastasi osuudesta ansaitset tietenkin uusia pisteitä.

Anna palkintoyö lahjaksi
Voit antaa palkintoyön myös lahjaksi. Varaa palkintoyö jäsenpalvelustamme, toiselle annettavaa palkintoyötä ei voi varata netissä tai sovelluksellamme.

Jäsenpalvelu 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm)

Yhteistyökumppaneidemme edut ja tarjoukset

Yhteistyökumppaneidemme parissa ansaitset ja hyödynnät pisteitäsi ja saat ainutlaatuisia tarjouksia ja alennuksia.

RAVINTOLAKUPONKI tai bonuspisteitä

Level 2 -tasosta lähtien voit valita sisäänkirjautuessasi haluatko ravintolakupongin sijaan bonuspisteitä per pisteisiin oikeuttava yö. Ravintolakuponki käy maksuksi ruokaan ja juomaan (pois lukien väkevät alkoholit) ravintolassa, baarissa, shopissa sekä minibar-ostoksiin kyseisen majoituksen yhteydessä. Bonuspisteitä voit käyttää hotelleissamme, Scandic Friends Shopissa ja yhteistyökumppaneidemme parissa.

Huomioithan, että valintasi koskee koko majoitustasi etkä voi muuttaa sitä kesken vierailuasi. Valinnallasi ei ole vaikutusta muiden pisteiden kertymiseen. Ravintolakuponki tai ylimääräiset bonuspisteet eivät sisälly palkintoyöhön tai osittain pisteillä maksettuun palkintoyöhön. Bonuspisteet kirjautuvat tilillesi n. 10 päivän kuluessa uloskirjautumisestasi.

 

 

Kupongin arvo

5 € 10 € 15 €

Bonuspisteitä

400 650 850

BONUSPISTEITÄ online-VARAUKSISTA

Bonuspisteet ovat vain klikkauksen päässä! Kun varaat nettisivuillamme tai sovelluksessamme, ansaitset yöpymisestäsi bonuspisteitä joita voit käyttää palkintoöihin tai yhteistyökumppaneidemme parissa. Ansaitset bonuspisteitä jopa kun varaat palkintoyöpymisen nettisivuillamme. Mitä korkeammalla tasolla olet, sitä enemmän bonuspisteitä ansaitset.

Bonuspisteet per jäsentaso per yö

 

 

Bonuspisteitä

200 pistettä 230 pistettä 250 pistettä 300 pistettä  

 

myöhäinen uloskirjautuminen

Valmistaudu tapaamiseen tai nauti pitkistä yöunista. Level 3 -tasolta alkaen tarjoamme myöhäisen uloskirjautumisen aina, kun se on mahdollista.

Kuntohuoneen käyttöoikeus, vaikka et yövy

Level 3 -tasolta alkaen tarjoamme mahdollisuuden käyttää kuntohuoneita kaikissa Scandic-hotelleissa, vaikka et yöpyisikään meillä. Emme aina voi taata pääsyä puku- ja suihkutiloihin, joten hotellille kannattaa saapua treenivaatteissa.

Muistathan seuraavat asiat, kun vierailet kuntohuoneissamme:

  • Etu koskee ainoastaan Scandicin omia kuntohuoneita.
  • Etu on henkilökohtainen ja koskee vain jäsentä itseään.
  • Kirjaudu sisään ja ulos näyttämällä jäsenkortti ja henkilöllisyystodistus hotellin vastaanotossa.
  • Hotelli ei vastaa kuntohuoneiden käytöstä.
  • Etu koskee vain kuntohuoneita. Emme voi taata pääsyä pukuhuoneeseen.

48 tunnin huonetakuu

Ainutlaatuinen Top Level -etu uskollisimmille jäsenillemme! 48 tunnin huonetakuu on voimassa, kun varaat huoneen vähintään 48 tuntia ennen saapumista, vaikka hotelli olisi täyteen varattu. 48 tunnin huonetakuuseen saatetaan soveltaa paikallisia poikkeuksia suurten alueellisten tapahtumien yhteydessä. Poikkeuspäivämäärien lista löytyy alta. Varaa huone suoraan hotellista tai varaus- ja asiakaspalvelumme kautta.

Muistathan 48 tunnin huonetakuun yhteydessä: varausten takaamiseksi pyydetään varauksen yhteydessä luottokorttia. Voit käyttää 48 tunnin huonetakuuta vain yhden huoneen osalta ja vain silloin, kun itse majoitut huoneessa. Emme voi taata tiettyä huonetyyppiä. Yritysten sopimushinnat ja Corporate Cheque -hinnat eivät ole voimassa 48 tunnin huonetakuuvarauksissa. Voit kuitenkin käyttää Corporate Cheque -sekkiä osamaksuna ja maksaa erotuksen erikseen. 48 tunnin huonetakuuta ei voi käyttää, kun varaat palkintoöitä.

Tervetuliaislahja

Top Level -jäsenenä löydät saapuessasi huoneestasi pienen tervetuliaislahjan.

Lemmikkietu

Lemmikki majoittuu Top Level -jäsenen huoneessa ilman lisämaksua.

Erityispalvelua puhelimitse

Top Level ja sitä korkeamman tason jäsenet pääsevät jonon ohi soittaessaan jäsenpalveluumme. Soita jäsenpalveluumme ja noudata ohjeita.

(0,65 €/min + pvm/mpm)

Liity Scandic Friends -jäseneksi