Level 1 - tästä kaikki alkaa

Saat heti liityttyäsi 20 % alennusta majoittumisesta valittuina viikonloppuina ja loma-aikoina. Lisäksi saat jäsentarjouksia ja etuja yhteistyökumppaneiltamme. Seuraavalle tasolle noustessa edut vain paranevat.20 % alennusta majoituksesta*

Jäsenenä saat 20 % alennusta majoituksesta valittuina viikonloppuina (perjantai–sunnuntai) sekä loma-aikoina, kun teet varauksen nettisivuillamme koodilla FG2. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä.

3 % alennusta päivittäin*

Jäsenenä saat aina alennusta, kun teet varauksen nettisivuillamme. Voit hyödyntää edun käyttämällä varauskoodia FG2.

10 % alennusta ruoasta*

Nauti viikonlopusta aamiaisella, brunssilla tai päivällisellä. Saat 10 % alennusta ruoasta viikonloppuisin (pe-su)myös silloin, kun et majoitu Scandicissa. Etu koskee kaikkia omia ravintoloitamme, Shopejamme ja kahviloitamme. Alennuksen saat jopa kuuden hengen seurueelle. Etua ei kuitenkaan voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Muistathan näyttää digitaalisen jäsenkorttisi tai antaa jäsennumerosi henkilökunnalle.

Klassikko-annokset etuhintaan

Scandic Friends -jäsenenä nautit klassikko-annoksemme nyt edulliseen kanta-asiakashintaan hotelliemme ravintoloissa Suomessa.

Palkintoyöt ja osamaksu pisteillä

Jäsenenä voit yöpyä entistä useammin ja pidempään käyttämällä pisteesi palkintoöihin hotelleissamme. Palkintoöihin tarvittava pistemäärä ja saatavuus riippuu hotellista. Jos perut varauksen, pisteet palautetaan sinulle. Jos pisteet vanhenevat ennen majoittumisen alkamista ja perut varauksen, pisteiden voimassaolo päättyy normaalisti. Jos et peru varausta ja jätät saapumatta, pisteet käytetään.

Voit maksaa palkintoyöt myös osittain pisteillä. Pisteet käytetään varauksen yhteydessä, ja maksat jäljelle jääneen summan saapuessasi. Maksamastasi osuudesta ansaitset tietenkin uusia pisteitä.

Anna palkintoyö lahjaksi
Voit antaa palkintoyön myös lahjaksi. Varaa palkintoyö jäsenpalvelustamme, toiselle annettavaa palkintoyötä ei voi varata netissä tai sovelluksellamme.

Jäsenpalvelu 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm)

Yhteistyökumppaneidemme edut ja tarjoukset

Yhteistyökumppaneidemme parissa ansaitset ja hyödynnät pisteitäsi ja saat ainutlaatuisia tarjouksia ja alennuksia.

Bonuspisteitä nettivarauksista

Bonuspisteet ovat vain klikkauksen päässä: kun teet varauksen nettisivuillamme, saat 200 bonuspistettä per yö. Etu koskee myös palkintoyöpymisiä.