Level 2 - aina vain paranee

Kun siirryt Level 2 -tasolle, saat uusia etuja, kuten lisää pisteitä ja halutessasi myös ravintolakupongin. Lisäksi saat tietenkin kaikki Level 1 -tason edut.ravintolakuponki tai pisteitä

Level 2 -tasolla voit valita sisäänkirjautuessasi haluatko 5 € arvoisen ravintolakupongin vai 400 bonuspistettä per pisteisiin oikeuttava yö. Ravintolakuponki käy maksuksi ruokaan ja juomaan (pois lukien väkevät alkoholit) ravintolassa, baarissa, shopissa sekä minibar-ostoksiin kyseisen majoituksen yhteydessä. Bonuspisteitä voit käyttää hotelleissamme, Scandic Friends Shopissa ja yhteistyökumppaneidemme parissa.

Huomioithan, että valintasi koskee koko majoitustasi etkä voi muuttaa sitä kesken vierailuasi. Ravintolakuponki tai ylimääräiset bonuspisteet eivät sisälly palkintoyöhön tai osittain pisteillä maksettuun palkintoyöhön. Bonuspisteet kirjautuvat tilillesi n. 10 päivän kuluessa uloskirjautumisestasi.

Bonuspisteitä nettivarauksista

Bonuspisteet ovat vain klikkauksen päässä: kun teet varauksen nettisivuillamme, saat 230 bonuspistettä per yö. Etu koskee myös palkintoyöpymisiä.

Saat myös kaikki Level 1 -tason edut

Aina paras hinta

Jäsenenä saat alennusta kaikista julkisista hinnoistamme ja tarjouksistamme kaikkina viikonpäivinä. Varaaminen on helppoa; näet hinnat varausvaiheessa ilman erillistä varauskoodia. Kirjaudu jäsenprofiliin tai ilmoita jäsennumerosi varauksen yhteydessä. 

Jäsenedut ravintoloissa

10 % alennusta viikonloppuisin

Saat 10 % alennusta ruoasta viikonloppuisin (pe-su), myös silloin, kun et majoitu Scandicissa. Etu koskee kaikkia omia ravintoloitamme, shopejamme ja kahviloitamme. Alennuksen saat jopa kuuden hengen seurueelle. Etua ei kuitenkaan voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Muistathan esittää Scandic Friends -jäsennumerosi tai korttisi ennen kuin pyydät laskun.

Palkintoyöt ja osamaksu pisteillä

Jäsenenä voit yöpyä entistä useammin ja pidempään käyttämällä pisteesi palkintoöihin hotelleissamme. Palkintoöihin tarvittava pistemäärä ja saatavuus riippuu hotellista. Jos perut varauksen, pisteet palautetaan sinulle. Jos pisteet vanhenevat ennen majoittumisen alkamista ja perut varauksen, pisteiden voimassaolo päättyy normaalisti. Jos et peru varausta ja jätät saapumatta, pisteet käytetään.

Voit maksaa palkintoyöt myös osittain pisteillä. Pisteet käytetään varauksen yhteydessä, ja maksat jäljelle jääneen summan saapuessasi. Maksamastasi osuudesta ansaitset tietenkin uusia pisteitä.

Anna palkintoyö lahjaksi
Voit antaa palkintoyön myös lahjaksi. Varaa palkintoyö jäsenpalvelustamme, toiselle annettavaa palkintoyötä ei voi varata netissä tai sovelluksellamme.

Jäsenpalvelu 0200 81800 (0,65 €/min + pvm/mpm)

Yhteistyökumppaneidemme edut ja tarjoukset

Yhteistyökumppaneidemme parissa ansaitset ja hyödynnät pisteitäsi ja saat ainutlaatuisia tarjouksia ja alennuksia.