Level 2 - aina vain paranee

Kun siirryt Level 2 -tasolle, saat uusia etuja, kuten lisää pisteitä ja halutessasi myös ravintolakupongin. Lisäksi saat tietenkin kaikki Level 1 -tason edut.ravintolakuponki tai pisteitä

Level 2 -tasolla voit valita sisäänkirjautuessasi haluatko 5 € arvoisen ravintolakupongin vai bonuspisteitä per pisteisiin oikeuttava yö. Ravintolakuponki käy maksuksi ruokaan ja juomaan (pois lukien väkevät alkoholit) ravintolassa, baarissa, shopissa sekä minibar-ostoksiin kyseisen majoituksen yhteydessä. Bonuspisteitä voit käyttää hotelleissamme, Scandic Friends Shopissa ja yhteistyökumppaneidemme parissa.

Huomioithan, että valintasi koskee koko majoitustasi etkä voi muuttaa sitä kesken vierailuasi. Ravintolakuponki tai ylimääräiset bonuspisteet eivät sisälly palkintoyöhön tai osittain pisteillä maksettuun palkintoyöhön. Bonuspisteet kirjautuvat tilillesi n. 10 päivän kuluessa uloskirjautumisestasi.

Bonuspisteitä nettivarauksista

Bonuspisteet ovat vain klikkauksen päässä: kun teet varauksen nettisivuillamme, saat 230 bonuspistettä per yö. Etu koskee myös palkintoyöpymisiä.

Saat myös kaikki Level 1 -tason edut

Palkintoyöt ja osamaksu pisteillä

Jäsenenä voit yöpyä entistä useammin ja pidempään käyttämällä pisteesi palkintoöihin hotelleissamme. Palkintoöihin tarvittava pistemäärä ja saatavuus riippuu hotellista ja kategoriasta. Jos perut varauksen, pisteet palautetaan sinulle. Jos pisteet vanhenevat ennen majoittumisen alkamista ja perut varauksen, pisteiden voimassaolo päättyy normaalisti. Jos et peru varausta ja jätät saapumatta, pisteet käytetään. Samoja sääntöjä sovelletaan, jos palkintoyö käytetään lahjaksi.

Voit maksaa palkintoyöt myös osittain pisteillä. Pisteet käytetään varauksen yhteydessä, ja maksat jäljelle jääneen summan saapuessasi. Maksamastasi osuudesta ansaitset tietenkin uusia pisteitä.

20 % alennusta majoituksesta viikonloppuisin

Nauti elämästä ja varaa hotelliviikonloppu. Jäsenenä saat 20 % alennusta majoituksesta valittuina viikonloppuina (perjantai-sunnuntai) ja loma-aikoina*, kun teet varauksen nettisivuillamme koodilla FG2.
*Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä

3 % alennusta päivittäin

Jäsenenä saat aina alennusta, kun teet varauksen nettisivuillamme. Voit hyödyntää edun käyttämällä varauskoodia FG2.

10 % alennusta ruoasta viikonloppuisin

Nauti viikonlopusta aamiaisella, brunssilla tai päivällisellä. Saat 10 % alennusta ruoasta perjantaista sunnuntaihin myös silloin, kun et majoitu Scandicissa. Etu koskee kaikkia omia ravintoloitamme, Shopejamme ja kahviloitamme. Alennuksen saat jopa kuuden hengen seurueelle. Etua ei kuitenkaan voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Muistathan näyttää digitaalisen jäsenkorttisi tai antaa jäsennumerosi henkilökunnalle.