Level 2 - aina vain paranee

Kun siirryt Level 2 -tasolle, saat uusia etuja: kaksi yöpyy yhden hinnalla ja 230 bonuspistettä nettivarauksesta. Lisäksi saat tietenkin kaikki Level 1 -tason edut.2 yöpyy 1 hinnalla

Level 2 -tasosta lähtien majoitut entistä mukavammin ottamalla mukaan puolison tai perheenjäsenen, sillä hän majoittuu huoneessasi veloituksetta. Tee varaus tavalliseen tapaan kahdelle hengelle, ja hotelli vähentää alennuksen huonehinnasta. Etu ei ole voimassa mikäli olet maksanut huonevarauksesi ennakkoon. Joissakin huonehinnoissa toisesta aikuisesta ei veloiteta, tällöin lisäalennusta ei anneta. Ole ystävällinen ja ilmoita sisäänkirjautuessasi, että käytätte etua.

Bonuspisteitä nettivarauksista

Bonuspisteet ovat vain klikkauksen päässä: kun teet varauksen nettisivuillamme, saat 230 bonuspistettä per yö. Etu koskee myös palkintoyöpymisiä, varaatpa ne sitten itsellesi tai annat ne lahjaksi.

Saat myös kaikki Level 1 -tason edut

Palkintoyöt ja osamaksu pisteillä

Jäsenenä voit yöpyä entistä useammin ja pidempään käyttämällä pisteesi palkintoöihin hotelleissamme. Palkintoöihin tarvittava pistemäärä ja saatavuus riippuu hotellista ja kategoriasta. Jos perut varauksen, pisteet palautetaan sinulle. Jos pisteet vanhenevat ennen majoittumisen alkamista ja perut varauksen, pisteiden voimassaolo päättyy normaalisti. Jos et peru varausta ja jätät saapumatta, pisteet käytetään. Huomioithan, että ravintolakuponki ei sisälly palkintoyöhön tai osittain pisteilä maksettuun palkintoyöhön. Samoja sääntöjä sovelletaan, jos palkintoyö käytetään lahjaksi.

Voit maksaa palkintoyöt myös osittain pisteillä. Pisteet käytetään varauksen yhteydessä, ja maksat jäljelle jääneen summan saapuessasi. Maksamastasi osuudesta ansaitset tietenkin uusia pisteitä.

20 % alennusta majoituksesta viikonloppuisin

Nauti elämästä ja varaa hotelliviikonloppu. Jäsenenä saat 20 % alennusta majoituksesta valittuina viikonloppuina (perjantai-sunnuntai) ja loma-aikoina*, kun teet varauksen nettisivuillamme koodilla FG2.
*Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä

3 % alennusta päivittäin

Jäsenenä saat aina alennusta, kun teet varauksen nettisivuillamme. Voit hyödyntää edun käyttämällä varauskoodia FG2.

10 % alennusta ruoasta viikonloppuisin

Nauti viikonlopusta aamiaisella, brunssilla tai päivällisellä. Saat 10 % alennusta ruoasta perjantaista sunnuntaihin myös silloin, kun et majoitu Scandicissa. Etu koskee kaikkia omia ravintoloitamme, Shopejamme ja kahviloitamme. Alennuksen saat jopa kuuden hengen seurueelle. Jos olet saanut ravintolakupongin, voit käyttää myös sen alennuksen lisäksi. Etua ei kuitenkaan voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Muistathan näyttää digitaalisen jäsenkorttisi tai antaa jäsennumerosi henkilökunnalle.