Level 3 - majoitu mukavammin ja voi paremmin

Level 3 -tasolla saat käyttöösi jälleen uusia etuja: myöhäisen uloskirjautumisen kun se on mahdollista, ja lisäksi voit käyttää kuntohuonetta kaikissa Scandic-hotelleissa milloin tahansa, vaikka et yöpyisikään meillä.ravintolakuponki tai pisteitä

Level 3 -tasolla voit valita sisäänkirjautuessasi haluatko 10 € arvoisen ravintolakupongin vai 650 bonuspistettä per pisteisiin oikeuttava yö. Ravintolakuponki käy maksuksi ruokaan ja juomaan (pois lukien väkevät alkoholit) ravintolassa, baarissa, shopissa sekä minibar-ostoksiin kyseisen majoituksen yhteydessä. Bonuspisteitä voit käyttää hotelleissamme, Scandic Friends Shopissa ja yhteistyökumppaneidemme parissa.

Huomioithan, että valintasi koskee koko majoitustasi etkä voi muuttaa sitä kesken vierailuasi. Ravintolakuponki tai ylimääräiset bonuspisteet eivät sisälly palkintoyöhön tai osittain pisteillä maksettuun palkintoyöhön. Bonuspisteet kirjautuvat tilillesi n. 10 päivän kuluessa uloskirjautumisestasi.

myöhäinen uloskirjautuminen

Valmistaudu tapaamiseen tai nauti pitkistä yöunista. Level 3 -tasolta alkaen tarjoamme myöhäisen uloskirjautumisen aina, kun se on mahdollista.

Kuntohuoneen käyttöoikeus, vaikka et yövy

Level 3 -tasolta alkaen tarjoamme mahdollisuuden käyttää kuntohuoneita kaikissa Scandic-hotelleissa, vaikka et yöpyisikään meillä. Emme aina voi taata pääsyä puku- ja suihkutiloihin, joten hotellille kannattaa saapua treenivaatteissa.

Muistathan seuraavat asiat, kun vierailet kuntohuoneissamme:

  • Etu koskee ainoastaan Scandicin omia kuntohuoneita.
  • Etu on henkilökohtainen ja koskee vain jäsentä itseään.
  • Kirjaudu sisään ja ulos näyttämällä jäsenkortti ja henkilöllisyystodistus hotellin vastaanotossa.
  • Hotelli ei vastaa kuntohuoneiden käytöstä.
  • Etu koskee vain kuntohuoneita. Emme voi taata pääsyä pukuhuoneeseen.

Bonuspisteitä nettivarauksista

Bonuspisteet ovat vain klikkauksen päässä: kun teet varauksen nettisivuillamme, saat 250 bonuspistettä per yö. Etu koskee myös palkintoyöpymisiä.

Saat myös kaikki edellisten tasojen edut

  • Jäsenalennus kaikkiin julkisiin hintoihimme kaikkina viikonpäivinä
  • Mahdollisuus varata palkintoöitä
  • 10 % alennusta ruoasta viikonloppuisin