Top Level - huipputason hotellikokemuksia

Vain uskollisimmat asiakkaamme pääsevät Top Level -tasolle. Sinulla on entistä paremmat mahdollisuudet palkintoyöpymisiin sekä 48 tunnin huonetakuu ja lisäksi saat tervetuliaislahjan huoneeseesi. Teemme kaikkemme, jotta hotellikokemuksesi olisi entistä parempi.Ravintolakuponki tai pisteitä

Top Level -tasolla voit valita sisäänkirjautuessasi haluatko 15 € arvoisen ravintolakupongin vai 850 bonuspistettä per pisteisiin oikeuttava yö. Ravintolakuponki käy maksuksi ruokaan ja juomaan (pois lukien väkevät alkoholit) ravintolassa, baarissa, shopissa sekä minibar-ostoksiin kyseisen majoituksen yhteydessä. Bonuspisteitä voit käyttää hotelleissamme, Scandic Friends Shopissa ja yhteistyökumppaneidemme parissa.

Huomioithan, että valintasi koskee koko majoitustasi etkä voi muuttaa sitä kesken vierailuasi. Ravintolakuponki tai ylimääräiset bonuspisteet eivät sisälly palkintoyöhön tai osittain pisteillä maksettuun palkintoyöhön. Bonuspisteet kirjautuvat tilillesi n. 10 päivän kuluessa uloskirjautumisestasi.

48 tunnin huonetakuu

Ainutlaatuinen Top Level -etu uskollisimmille jäsenillemme! 48 tunnin huonetakuu on voimassa, kun varaat huoneen vähintään 48 tuntia ennen saapumista, vaikka hotelli olisi täyteen varattu. 48 tunnin huonetakuuseen saatetaan soveltaa paikallisia poikkeuksia suurten alueellisten tapahtumien yhteydessä. Poikkeuspäivämäärien lista löytyy alta. Varaa huone suoraan hotellista tai varaus- ja asiakaspalvelumme kautta.

Muistathan 48 tunnin huonetakuun yhteydessä: varausten takaamiseksi pyydetään varauksen yhteydessä luottokorttia. Voit käyttää 48 tunnin huonetakuuta vain yhden huoneen osalta ja vain silloin, kun itse majoitut huoneessa. Emme voi taata tiettyä huonetyyppiä. Yritysten sopimushinnat ja Corporate Cheque -hinnat eivät ole voimassa 48 tunnin huonetakuuvarauksissa. Voit kuitenkin käyttää Corporate Cheque -sekkiä osamaksuna ja maksaa erotuksen erikseen. 48 tunnin huonetakuuta ei voi käyttää, kun varaat palkintoöitä.

Tervetuliaislahja

Top Level -jäsenenä löydät saapuessasi huoneestasi pienen tervetuliaislahjan.

Lemmikkietu

Lemmikki majoittuu Top Level -jäsenen huoneessa ilman lisämaksua.

Erityispalvelua puhelimitse

Top Level ja sitä korkeamman tason jäsenet pääsevät jonon ohi soittaessaan jäsenpalveluumme. Soita jäsenpalveluumme ja noudata ohjeita.

(0,65 €/min + pvm/mpm)

Bonuspisteitä nettivarauksista

Bonuspisteet ovat vain klikkauksen päässä: kun teet varauksen nettisivuillamme, saat 300 bonuspistettä per yö.

Saat myös kaikki edellisten tasojen edut