Top Level - huipputason hotellikokemuksia

Vain uskollisimmat ja arvostetuimmat asiakkaamme pääsevät Top Level -tasolle. Korotamme huoneluokkaasi aina kun se on mahdollista, sinulla on entistä paremmat mahdollisuudet palkintoyöpymisiin, 48 tunnin huonetakuu ja saat tervetuliaislahjan huoneeseesi. Teemme kaikkemme, jotta hotellikokemuksesi olisi entistä parempi.

48 tunnin huonetakuu

Ainutlaatuinen Top Level -etu uskollisimmille jäsenillemme! 48 tunnin huonetakuu on voimassa, kun varaat huoneen vähintään 48 tuntia ennen saapumista, vaikka hotelli olisi täyteen varattu. 48 tunnin huonetakuuseen saatetaan soveltaa paikallisia poikkeuksia suurten alueellisten tapahtumien yhteydessä. Poikkeuspäivämäärien lista löytyy alta. Varaa huone suoraan hotellista tai varaus- ja asiakaspalvelumme kautta.

Muistathan 48 tunnin huonetakuun yhteydessä: varausten takaamiseksi pyydetään varauksen yhteydessä luottokorttia. Voit käyttää 48 tunnin huonetakuuta vain yhden huoneen osalta ja vain silloin, kun itse majoitut huoneessa. Emme voi taata tiettyä huonetyyppiä. Yritysten sopimushinnat ja Bonus Cheque -hinnat eivät ole voimassa 48 tunnin huonetakuuvarauksissa. Voit kuitenkin käyttää Bonus Cheque -sekkiä osamaksuna ja maksaa erotuksen erikseen. 48 tunnin huonetakuuta ei voi käyttää, kun varaat palkintoöitä.

Tervetuliaislahja

Top Level -jäsenenä löydät saapuessasi huoneestasi pienen tervetuliaislahjan.

Lifetime-jäsenyys

Top Level -jäsenenä sinulla on mahdollisuus saavuttaa elinikäinen Lifetime-jäsenyys. Tämä tarkoittaa, että sinua ei voida koskaan pudottaa alemmalle tasolle riippumatta siitä kuinka paljon yövyt tai ansaitset pisteitä. Ilmoitamme, kun olet saavuttanut Lifetime-jäsenyyden.

Lemmikkietu

Lemmikki majoittuu Top Level -jäsenen huoneessa ilman lisämaksua.

Erityispalvelua puhelimitse

Top Level ja sitä korkeamman tason jäsenet pääsevät jonon ohi, soittaessaan jäsenpalveluumme. Soita jäsenpalveluumme ja noudata ohjeita.

(0,42€/min + pvm/mpm)

Ravintolakuponki

Nappaa välipala myymälästä tai panosta päivälliseen ravintolakupongilla. Saat 15 € arvoisen ravintolakupongin jokaisesta pisteisiin oikeuttavasta yöstä.

Bonuspisteitä nettivarauksista

Bonuspisteet ovat vain klikkauksen päässä: kun teet varauksen nettisivuillamme, saat 300 bonuspistettä per yö.

Saat myös kaikki edellisten tasojen edut


  • 2 yöpyy 1 hinnalla
  • Huoneluokan korotus (kun saatavuuden mukaan mahdollista)
  • Myöhäinen huoneen luovutus (kun saatavuuden mukaan mahdolllista)
  • Pääsy kuntohuoneeseen, vaikka et yövy
  • 20 % alennusta majoituksesta viikonloppuisin
  • 3 % alennusta majoituksesta päivittäin
  • 10 % alennusta ruoasta viikonloppuisin