TUI

Unelmoitko hiekasta varpaiden välissä, lämpimistä illoista meren rannalla, kiireettömästä ajasta yhdessä? Nyt voit käyttää Scandic Friends -pisteitäsi TUIn lomamatkaan sekä ansaita pisteitä lomaillessasi TUIn matkalla.TUI – Käytä ja ansaitse pisteitä

Koe Kreikan viehättävät kylät, Mallorcan vaaleahiekkaiset rannat tai maailmanluokan tapakset Teneriffalla. Minne haluatkin mennä, Scandic Friends -jäsenyytesi auttaa sinut unelmiesi matkalle.

  • Käytä pisteitäsi! Osta Scandic Friends Shop -verkkokaupassa TUIn lahjakortti. Voit valita arvoksi 30 tai 100 € (300 tai 1000 SEK/NOK/DKK). Lahjakortti on voimassa kolme vuotta.
  • Ansaitse pisteitä! Saat 1 bonuspisteen per käyttämäsi 0,10 EUR ostaessasi lomalennolla toteutettavan matkan. Voit ansaita jopa 40 000 pistettä per matka.

Ansaitse pisteitä TUIn lomalennoilla toteutettavasta lomamatkasta

Kun varaat TUI-lomamatkan, sinun tulee siirtyä TUIn nettisivuille alla olevasta linkistä. Ensimmäisellä varauskerralla sinun tulee luoda TUI-tili (ellei sinulla ole jo) ja linkittää Scandic Friends -jäsennumerosi siihen.

Ota huomioon! Sinun tulee päivittää TUI-tilisi tiedot vain kerran, mutta ansaitaksesi Scandic Friends -pisteitä, lomamatka tulee aina varata oheisen linkin kautta. Pisteitä ei voi ansaita reittilennolla toteutettavasta lomamatkasta tai pelkästä hotellista.

Varaa matka lahjakortilla

Voit käyttää pisteillä ostamasi lahjakorttisi millä tahansa TUIn pohjoismaisella nettisivulla. Myös Pohjoismaiden ulkopuolella asuvat jäsenet voivat tilata lahjakortteja, mutta matkalle lähtö tulee tapahtua Suomesta, Ruotsista, Norjasta, tai Tanskasta.