Wasaline

Scandic Friends -jäsenenä saat 15 % alennusta laivalipustasi Vaasa-Uumaja-reitillä ympäristöystävällisellä Aurora Botnialla.Hyödynnä Wasaline-jäsenetu

Ylitä ainutlaatuinen Merenkurkku Vaasasta Uumajaan tai tee mukava päiväristeily uudella, maailman ympäristöystävällisimmällä matkustaja-autolautalla Aurora Botnialla. Matkusta mukavasti laivan rauhallisissa lounge-tiloissa, nauti runsaasta Saaristolaispöydästä tai herkullisista annoksista ála carte -ravintolassa sekä viihteestä baarissa ja tee hyviä löytöjä pienessä mutta hyvin varustellussa laivan putiikissa. Voit ottaa mukaan myös auton ja lähteä ostosmatkalle Ruotsiin. Matka-aika on vain 3,5–4 tuntia ja lähtöjä on päivittäin 2-4 vuoden ympäri.

Scandic Friends -jäsenenä saat 15 % alennusta seuraavan matkalippusi hinnasta. Varaa matkaliput alennuksella Wasalinen sivuilta.

  • 2024 loppuun asti koodilla SCAND2024

Jos et ole vielä Scandic Friends -jäsen, liity nyt ja hyödynnä etu!

Varaa majoitus

Alennus koskee Scandic Friends -jäsenen henkilölippua. Alennus ei koske ryhmä- ja kokousvarauksia, jo alennettuja lippuja eikä valmiita paketteja. Varauduthan todistamaan jäsenyytesi check in -tilanteessa.