Asiat, jotka on hyvä tietää

Tässä muutama asia Scandic Friends -jäsenyydestä, jotka sinun on hyvä tietää. Jos sinulla on muuta kysyttävää, otathan yhteyttä jäsenpalveluumme!

Palkintoöitä koskevat säännöt

Palkintoyö on hotelliyöpyminen, jonka olet varannut Scandic Friends -jäsenen ominaisuudessa ansaitsemillasi pisteillä. Palkintoyöpymisen voit varata vuosi ennen saapumispäivää, ja muista, että saat 500 lisäpistettä, kun teet varauksen netissä! Ja saat tietenkin myös tavanomaiset jäsenyyteen kuuluvat edut. Palkintoyö on voimassa kahdelle henkilölle kahden hengen standard-huoneessa.

3rd floor- ja Top floor -jäsenet voivat varata palkintoyön vuoden ympäri, joskin tiettyjen päivämäärien osalta saatetaan soveltaa rajoituksia sesongista ja paikallisista suurtapahtumista johtuen. Siksi on aina hyvä tehdä varaus hyvissä ajoin! 1st floor- ja 2nd floor -jäsenten kohdalla jotkin hotellit saattavat sulkea palkintoyön varausmahdollisuuden tiettyinä korkean sesongin päivämäärinä.

Mikäli peruutat tai muutat palkintoyön, jonka varaukseen käytetyt pisteet umpeutuvat ennen varsinaista majoitusta, pisteiden katsotaan olevan menetettyjä, etkä voi käyttää niitä muihin varauksiin. Pisteitä ei voida käyttää palkintoyön varaamiseen muuna päivänä. Jos pisteet eivät ole vielä ole vanhentuneet, palautuvat ne peruutustapauksissa jäsentilille.

Voit antaa palkintoyön lahjaksi toiselle henkilölle. Tämän tehdäksesi, ota yhteys asiakas- ja varauspalveluumme. Muita etuja ei sisällytetä, kun lahjoitat palkintoyön toiselle henkilölle.

Voit myös tilata lahjaksi

Mikä on pisteisiin oikeuttava yö?

Pisteisiin oikeuttava yö tarkoittaa, että ansaitset pisteitä ja että kyseinen yö lasketaan jäsenyystasosi hyväksi. Useimmat scandichotels.fi -sivustolla olevilla hinnoilla varatut yöt ovat pistesiiin oikeuttavia öitä, kun taas jotkut suoraan hotellista tai asiakaspalvelusta varattavat hinnat eivät ole pisteisiin oikeuttavia öitä. Tämä pätee myös, jos varaat toisen verkkosivuston kautta (kolmas osapuoli tai internetissä toimivasta matkatoimistosta). Kun varaat palkintoyön, et ansaitse siitä pisteitä, eikä sitä lasketa ylempää jäsenyystasoa oikeuttavaan yöpymismäärään. Lue poikkeuksista lisää osiossa Jäsenyyden ehdot (kohta 2.4).

Ravintolakuponkia koskevat säännöt

Ravintolakuponki antaa alennusta seuraavista:

  • Hedelmät, ruoat ja juomat (ei väkevät juomat) missä tahansa Scandic-hotellin myyntipisteessä, kun yövyt kyseisessä hotellissa.
  • Hotellihuoneen minibaarin juomat (ei väkevät juomat).
  • Huonepalvelusta tilattu ruoka ja juoma (ei väkevät juomat).
  • Kuponkia voi käyttää Shopeissa ruokaan, juomaan ja tuoreisiin hedelmiin (ei karkkeihin, perunalastuihin, hygieniatuotteisiin tai muihin tuotteisiin).

Kuponkia koskevat säännöt:

  • Kuponki on voimassa hotellissa, jossa yövyt, kupongissa mainittuna päivänä. Mikäli kuponkia ei käytetä mainittuna päivänä, voi sen käyttää myös seuraavana päivänä. Kuponkia ei voi käyttää ennen siinä mainittua päivää, eikä sitä voi säästää toiseen yöpymisajankohtaan.
  • Voit kerätä kaikki ostoksesi huonelaskuun ja maksaa kupongeilla hotellista lähtiessäsi. Voit käyttää enintään viisi kuponkia yhtä ravintolalaskua tai myyntipistettä kohti.
  • Kuponki on henkilökohtainen, eikä sitä voi antaa toiselle henkilölle.
  • Voit yhdistää kupongin ravintoloissamme saamaasi ruokaa koskevaan 20 % viikonloppualennukseen. Sitä ei voi kuitenkaan yhdistää muihin mahdollisiin alennuksiin, pakettihintoihin tai tarjouksiin.
  • Kuponkia ei voi vaihtaa rahaksi. Ellet käytä koko kupongin arvoa, siitä ei anneta vaihtorahaa.

Ruotsin hotelleja koskevat erityiset kuponkisäännöt

Ravintolakupongin arvo ja sen käyttöön liittyvät säännöt vaihtelevat riippuen yöpymismaasta. Saat lisätietoa hotellista.

Jäsenyystaso säilyy yhden vuoden ajan

Kun olet yöpynyt 12 kuukauden sisällä vaadittavan määrän pisteisiin oikeuttavia yötä, siirryt seuraavalle jäsenyystasolle. Kun olet päässyt uudelle jäsenyystasolle, on se voimassa yhden vuoden ajan, paitsi jos siirryt ylemmälle tasolle kyseisen vuoden aikana.

Nostamme jäsenyystasoasi

Nostamme jäsenyystasosi, kun olet yöpynyt seuraavaan jäsenyystasoon vaadittavan määrän öitä. Jäsenyystasoa ei päivitetä hotellivierailun aikana. Pääset nauttimaan uusista eduista, kun yöpymisesi on rekisteröity jäsentilillesi. Tähän saattaa mennä jopa viikko yöpymisen jälkeen. Lähetämme uuden jäsenkortin kolmen viikon kuluttua. Siinä oleva jäsennumero pysyy samana.

Jäsentasosi voidaan laskea

Ellet ole yöpynyt jäsenyystasosi vaatimaa määrä yhden vuoden aikana, sinut siirretään yhtä tasoa alemmaksi. Ei kuitenkaan aihetta huoleen, sillä voit 12 kuukauden aikana siirtyä vain yhden tason alemmas.

Pisteesi ovat voimassa vähintään kolme vuotta

Pisteesi ovat voimassa sinä vuonna, jonka aikana ansaitsit ne, sekä vielä kolmen vuoden ajan. Pisteiden viimeinen voimassaolopäivä on aina 31. joulukuuta. Käyttäessäsi pisteitä palkintoyöpymiseen tai yhteistyökumppaneiden lahjakorttiin, vähennämme tililtäsi vanhimmat pisteet ensin. Pisteesi jäävät näin voimaan mahdollisimman pitkäksi aikaa.