Asiat, jotka on hyvä tietää

Tässä muutama asia Scandic Friends -jäsenyydestä, jotka sinun on hyvä tietää. Jos sinulla on muuta kysyttävää, otathan yhteyttä jäsenpalveluumme!

Mikä on pisteisiin oikeuttava yö?

Pisteisiin oikeuttava yö tarkoittaa, että ansaitset pisteitä ja että kyseinen yö lasketaan jäsenyystasosi hyväksi.

Useimmat scandichotels.fi –sivuilla, varauspalvelustamme sekä suoraan hotellista tehdyistä varaukset ovat pisteisiin oikeuttavia.

Myös liikematkatoimistojen (esim. Amadeus, Hotelzon ja CWT Finland) kautta tehdyt varaukset ovat pisteisiin oikeuttavia, kun varaat yrityksen sopimushinnoilla. Joitain poikkeuksia esiintyy maksuttomien öiden, lahjakorttien, palkintoyöpymisten sekä erityisten projektiluonteisten sopimushintojen kohdalla.

Sen sijaan varaukset, jotka on tehty ulkopuolisten online-matkatoimistojen (esim. hotels.com, Expedia, booking.com), matkanjärjestäjän kautta sekä ryhmämatkavaraukset eivät ole pisteisiin oikeuttavia varauksia.

Lue poikkeuksista lisää osiossa Jäsenyyden ehdot (kohta 2.4).

Huomioithan, että 3.4.2017 alkaen jäsenet ovat oikeutettuja jäsenyystasonsa mukaisiin etuihin vain varatessaan pisteisiin oikeuttavan yöpymisen. Pisteiden ansaitsemiseen liittyviin ehtoihin ei ole tehty muutoksia.

Palkintoöitä koskevat säännöt

Palkintoyö on hotelliyöpyminen, jonka olet varannut Scandic Friends -jäsenen ominaisuudessa ansaitsemillasi pisteillä. Palkintoyöpymisen voit varata vuosi ennen saapumispäivää, ja muista, että saat 500 lisäpistettä, kun teet varauksen netissä! Ja saat myös tavanomaiset jäsenyyteen kuuluvat edut, luukunottamatta pisteitä majoituksesta.

Palkintoyö on voimassa kahdelle henkilölle kahden hengen standard-huoneessa.

3rd floor- ja Top floor -jäsenet voivat varata palkintoyön vuoden ympäri, joskin tiettyjen päivämäärien osalta saatetaan soveltaa rajoituksia sesongista ja paikallisista suurtapahtumista johtuen. Siksi on aina hyvä tehdä varaus hyvissä ajoin! 1st floor- ja 2nd floor -jäsenten kohdalla jotkin hotellit saattavat sulkea palkintoyön varausmahdollisuuden tiettyinä korkean sesongin päivämäärinä.

Mikäli peruutat tai muutat palkintoyön, jonka varaukseen käytetyt pisteet umpeutuvat ennen varsinaista majoitusta, pisteiden katsotaan olevan menetettyjä, etkä voi käyttää niitä muihin varauksiin. Pisteitä ei voida käyttää palkintoyön varaamiseen muuna päivänä. Jos pisteet eivät ole vielä ole vanhentuneet, palautuvat ne peruutustapauksissa jäsentilille.

Voit antaa palkintoyön lahjaksi toiselle henkilölle. Tämän tehdäksesi, ota yhteys asiakas- ja varauspalveluumme. Muita etuja ei sisällytetä, kun lahjoitat palkintoyön toiselle henkilölle.

Voit myös tilata palkintoyölahjakortteja.

Ravintolakuponkia koskevat säännöt

Scandic Friends -jäsenet saavat ravintolakupongin pisteisiin oikeuttavista (kts. yllä) yöpymisistä sekä palkintoyöpymisistä (Scandic Friends -pisteillä tehdyt varaukset). Suomessa kupongin saa kaikilla jäsenyystasoilla, muissa maissa vasta 2nd floor –tasolla. Kupongin arvo ja sen käyttöä koskevat säännöt saattavat vaihdella yöpymismaan mukaan.

Ravintolakuponkia voit käyttää:

  • Hedelmät, ruoat ja juomat (ei väkevät juomat) missä tahansa Scandic-hotellin myyntipisteessä, kun yövyt kyseisessä hotellissa.
  • Hotellihuoneen minibaarin juomat (ei väkevät juomat).
  • Huonepalvelusta tilattu ruoka ja juoma (ei väkevät juomat).
  • Kuponkia voi käyttää Shopeissa ruokaan, juomaan ja tuoreisiin hedelmiin (ei karkkeihin, perunalastuihin, hygieniatuotteisiin tai muihin tuotteisiin).

Kuponkia koskevat säännöt:

  • Kuponki on voimassa hotellissa, jossa yövyt, kupongissa mainittuna päivänä. Mikäli kuponkia ei käytetä mainittuna päivänä, voi sen käyttää myös seuraavana päivänä. Kuponkia ei voi käyttää ennen siinä mainittua päivää, eikä sitä voi säästää toiseen yöpymisajankohtaan.
  • Voit kerätä kaikki ostoksesi huonelaskuun ja maksaa kupongeilla hotellista lähtiessäsi. Voit käyttää enintään viisi kuponkia yhtä ravintolalaskua tai myyntipistettä kohti.
  • Kuponki on henkilökohtainen, eikä sitä voi antaa toiselle henkilölle.
  • Voit yhdistää kupongin ravintoloissamme saamaasi ruokaa koskevaan 20 % viikonloppualennukseen. Sitä ei voi kuitenkaan yhdistää muihin mahdollisiin alennuksiin, pakettihintoihin tai tarjouksiin.
  • Kuponkia ei voi vaihtaa rahaksi. Ellet käytä koko kupongin arvoa, siitä ei anneta vaihtorahaa.

Ravintolakupongin arvo ja sen käyttöön liittyvät säännöt vaihtelevat riippuen yöpymismaasta. Saat lisätietoa hotellista.

MILLOIN SAAN MAJOITUKSEENi LIITTYVÄT SCANDIC FRIENDS -Edut?

Saat Scandic Friends –jäsenedut silloin kun olet varannut pisteisiin oikeuttavan yön (kts. yllä). Lue poikkeuksista Jäsenehdoissa.

Jäsenyystaso säilyy yhden vuoden ajan

Kun olet yöpynyt 12 kuukauden sisällä vaadittavan määrän pisteisiin oikeuttavia yötä, siirryt seuraavalle jäsenyystasolle. Kun olet päässyt uudelle jäsenyystasolle, on se voimassa yhden vuoden ajan, paitsi jos siirryt ylemmälle tasolle kyseisen vuoden aikana.

Nostamme jäsenyystasoasi

Nostamme jäsenyystasosi, kun olet yöpynyt seuraavaan jäsenyystasoon vaadittavan määrän öitä. Jäsenyystasoa ei päivitetä hotellivierailun aikana. Pääset nauttimaan uusista eduista, kun yöpymisesi on rekisteröity jäsentilillesi. Tähän saattaa mennä jopa viikko yöpymisen jälkeen. Lähetämme uuden jäsenkortin kolmen viikon kuluttua. Siinä oleva jäsennumero pysyy samana.

Jäsentasosi voidaan laskea

Ellet ole yöpynyt jäsenyystasosi vaatimaa määrä yhden vuoden aikana, sinut siirretään yhtä tasoa alemmaksi. Ei kuitenkaan aihetta huoleen, sillä voit 12 kuukauden aikana siirtyä vain yhden tason alemmas.

Pisteesi ovat voimassa vähintään kolme vuotta

Pisteesi ovat voimassa sinä vuonna, jonka aikana ansaitsit ne, sekä vielä kolmen vuoden ajan. Pisteiden viimeinen voimassaolopäivä on aina 31. joulukuuta. Käyttäessäsi pisteitä palkintoyöpymiseen tai yhteistyökumppaneiden lahjakorttiin, vähennämme tililtäsi vanhimmat pisteet ensin. Pisteesi jäävät näin voimaan mahdollisimman pitkäksi aikaa.