Scandic Friends kanta-asiakasillat

Haluamme viettää aikaa Scandic Friends -jäsentemme kanssa. Liity joukkoomme, kun järjestämme mukavia kanta-asiakastapahtumia valikoiduissa hotelleissa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa!

Scandic Friends -jäsenillä on hauskaa

Voit tavata meidät missä tahansa järjestämässämme hotellitapahtumassa. Voit myös tutustua paremmin kyseiseen hotelliin, tavata muita Scandic Friends -jäseniä ja vaihtaa ajatuksia Scandicista. Mutta ensisijaisesti tapahtumissamme on tarkoitus pitää hauskaa!

Kanta-asiakastapahtumien ohjelma vaihtelee hotellista riippuen. Joskus kyseessä on illallinen, jääkiekkoilta tai vaikkapa viininmaistajaiset. Tarkista eri hotellien päivämäärät alta ja ilmoittaudu haluamiisi tapahtumiin lähettämällä sähköpostia kyseiseen hotelliin. Kun olet ilmoittautunut, hotelli lähettää yksityiskohtaisempia tietoja tapahtumasta ja ilmoittaa mahdollisista tapahtumaan liittyvistä maksuista. 

Huom! Tapahtumat koskevat yleensä vain hotelleissa kyseisenä päivänä majoittuvia vieraita. Kysy toki mahdollisista vapaista paikoista, vaikka et hotellissa yöpyisikään. Jos sinulla on kysyttävää, lähetä vain sähköpostia kyseisen tapahtuman järjestävään hotelliin.

Scandic Jyväskyä 20.9. klo 18

Opastettu Alvar Aalto -kaupunkikävely (1,5 h). Tapaaminen hotellin aulassa klo 18.00.

Ilmoittautuminen 15.9. mennessä jyvaskyla@scandichotels.com. Vain majoittuville vieraille.

Scandic Oulu 28.9. klo 18

Karting-autoilun Gran Prix -kisa Kart in Club Oulu. Ensin saamme ajo- ja turvaopastuksen, sekä ajovarusteet. 2x10 min yhdistetty lämmittely- ja aika-ajo sekä A- ja B-finaali. Lopuksi palkintojenjako kolmelle parhaalle kuljettajalle, kuohujuomapullo voittajalle ja tulosraportit sekä valokuvaus koko ryhmälle.

Mukaan mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen 25.9. mennessä sähköpostitse oulu@scandichotels.com. Vain majoittuville vieraille. Huom! Ajovarusteet tulevat järjestäjältä. Ajo omilla kengillä. Ajokengiksi käyvät matalapohjaiset kengät, esim. tennarit tai lenkkikengät.

Scandic Simonkenttä, Helsinki, 4.10. klo 18-19.30

Scandic Simonkenttä tarjoilee syyskauden maistiaisia rennon, epämuodollisen cocktail-tilaisuuden muodossa uudistetussa ravintolassamme. Tarjolla on kauden makuja sopivina suupaloina ja yhteensopivia juomia. Tilaisuuden lopuksi klo 19 järjestämme hotellikierroksen, jolla esittelemme upeita, uudistettuja hotellihuoneitamme.

Ilmoittautuminen ma 25.9.2017 mennessä sähköpostitse jyri.syvahuoko@scandichotels.com.

Scandic Kuopio, 5.10. klo 18

Tervetuloa kanssamme seuraamaan Kalpa-SaiPa ottelua. Kuljetus hotellilta jäähallille klo 18, ottelu alkaa 18.30 jonka jälkeen kuljetus takaisin hotellille.

Paikkoja rajoitetusti. Tilaisuus on vain 5.10. majoittuville asiakkaille. Ilmoittautumiset 4.10. mennessä: kuopio@scandichotels.com.

Scandic Grand Marina, Helsinki, 15.11. klo 17-19

Tervetuloa olutmaisteluun, ensimmäiset 10 ilmoittautunutta mahtuvat mukaan!

Ilmoittautuminen 14.11. mennessä patrick.wikgren@scandichotels.com. Vain majoittuville vieraille.

Scandic Riihimäki, 15.11. klo 19

Tervetuloa kanssamme teatteriin! Siirrymme Riihimäen teatterin puolelle katsomaan Janne Katajan Riihimäki-näytelmää. Luvassa on osuva esitys Riihimäen lähimenneisyydestä ja nykyisyydestä erään sen tunnetuimman asukkaan silmin katsottuna.

Ilmoittautuminen osoitteeseen riihimaki@scandichotels.com 8.11. mennessä. Paikkoja on rajoitetusti. Vain majoittuville vieraille.

Scandic Jyväskyä 15.11. klo 18

Keilausta kävelykadun keilahallissa. Tapaaminen hotellin aulassa klo 18.00.

Ilmoittautumiset 13.11. mennessä hotellin vastaanottoon jyvaskyla@scandichotels.com. Vain majoittuville vieraille.

Scandic Kajanus, Kajaani, 15.11. klo 18.30

Tervetuloa nauttimaan glögiä ja pientä purtavaa.

Ilmoittautuminen 13.11. mennessä osoitteeseen timo.karppinen@scandichotels.com. Vain majoittuville vieraille.

Scandic Julia & Scandic Plaza, Turku, 16.11. klo 18

Beaujolais Nouveau saapuu taas Scandic Juliaan marraskuun kolmantena torstaina. Tervetuloa juhlistamaan uuden viinisadon valmistumista rennoissa merkeissä herkullisten makupalojen ja hyvän seuran kera!

Ilmoittautuminen julia@scandichotels.com tai plaza.turku@scandichotels.com viimeistään 9.11.2017 mennessä. Vain majoittuville vieraille.

Scandic Vaasa, 21.11. klo 18.30

Sport - Pelicans (Liigan runkosarjaottelu), kuljetus hotellilta hallille ja takaisin pelin päätteeksi.

Ilmoittautuminen Scandic Vaasan sähköpostiosoitteeseen vaasa@scandichotels.com 16.11. mennessä. Paikkoja rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Scandic Patria, 21.11. klo 18.30

Tervetuloa kanssamme seuraamaan Saipan kotiottelua Porin Ässiä vastaan. Kokoontuminen hotellin aulassa klo 17.45 ja lähtö jäähallille klo 18.00 ja paluu heti ottelun päätyttyä.

Ennakkoilmoittautuminen patria@scandichotels.com Paikkoja on rajoitetusti.

Scandic Oulu 13.12. noin klo 18

Jedejä, valomiekkoja, kaukaisia galakseja ja tietenkin Darth Vader. Tervetuloa kanssamme katsomaan uutta Star Wars elokuvaa "The Last Jedi" (katso traileri).

Mukaan mahtuu 16 nopeinta. Tämän hetken tiedon mukaan virallinen ensi-ilta on 13.12. Päivämäärä ja kellonaika vahvistuu myöhemmin. Mikäli päivämäärä muuttuu, ilmoitamme osallistujille. Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen oulu@scandichotels.com. Vain majoittuville vieraille

Scandic Julia & Scandic Plaza, Turku, 14.12. klo 18

Tervetuloa viettämään Scandic Julian ja Scandic Plazan kanta-asiakkaiden yhteistä glögi-iltaa Scandic Plazaan.

Ilmoittautuminen julia@scandichotels.com tai plaza.turku@scandichotels.com viimeistään 12.12.2017 mennessä. Vain majoittuville vieraille.

 

Päivitämme tapahtumia tälle sivulle vuoden mittaan, voit aina tarkistaa tiedossa olevat tapahtumat tältä sivulta.

Jos haluat tutustua tapahtumiin muissa maissa, vaihda sivuston kieli sivun ylälaidasta.