Scandic Friends -jäsenillä on hauskaa

Haluamme viettää aikaa Scandic Friends -jäsentemme kanssa. Liity joukkoon, kun järjestämme mukavia kanta-asiakastapahtumia valikoiduissa hotelleissa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa!

Voit tavata meidät missä tahansa järjestämässämme hotellitapahtumassa. Voit myös tutustua paremmin kyseiseen hotelliin, tavata muita Scandic Friends -jäseniä ja vaihtaa ajatuksia Scandicista. Mutta ensisijaisesti tapahtumissamme on tarkoitus pitää hauskaa!

Scandic Friends kanta-asiakasillat

Kanta-asiakastapahtumien ohjelma vaihtelee hotellista riippuen. Joskus kyseessä on illallinen, jääkiekkoilta tai vaikkapa viininmaistajaiset. Tarkista eri hotellien päivämäärät alta ja ilmoittaudu haluamiisi tapahtumiin lähettämällä sähköpostia kyseiseen hotelliin. Kun olet ilmoittautunut, hotelli lähettää yksityiskohtaisempia tietoja tapahtumasta ja ilmoittaa mahdollisista tapahtumaan liittyvistä maksuista. 

Huom! Tapahtumat koskevat yleensä vain hotelleissa kyseisenä päivänä majoittuvia vieraita. Kysy toki mahdollisista vapaista paikoista, vaikka et hotellissa yöpyisikään. Jos sinulla on kysyttävää, lähetä vain sähköpostia kyseisen tapahtuman järjestävään hotelliin.

Scandic Scandic Plaza ja Scandic Julia, Turku, 12.1.2017 klo 19-22

Scandic Plaza relaunch: tutustuminen uudistettuun Restaurant Bryggman´siin sekä Scandic Plazan uudistettuihin huoneisiin.

Ilmoittautumiset 9.1.2017 mennessä plaza.turku@scandichotels.com tai julia@scandichotels.com. Vain majoittuville asiakkaille.

Scandic Vierumäki, 25.1. klo 18

Mestis-ottelu Peliitat-SaPKo. Lähtö hotellilta klo 18:00

Ilmoittautuminen 24.1 mennessä vierumaki@scandichotels.com. Paikkoja rajoitetusti. Vain majoittuville vieraille.

Scandic Jyväskylä, 8.2.2017 klo 17

Jääkiekkomatsi Jyp-Kärpät, kokoontuminen hotellin aulassa klo 17.00, lähtö hotellilta klo 17.30. 

Ilmoittautumiset jyvaskyla@scandichotels.com. Vain majoittuville asiakkaille. Lippuja on rajallinen määrä.

Scandic -hotellit, Tampere, 14.2. klo 17.30

Viemme Tampereen hotelleissa ystävänpäivänä majoittuvia kanta-asiakkaita Tappara-Kalpa Liiga-otteluun Hakametsän jäähalliin. Ottelu alkaa kello 18.30, joten lähtö jäähallille on hotellista riippuen noin tuntia aiemmin.

Ilmoittautumiset tamperecity@scandichotels.com,tamperestation@scandichotels.com, tai rosendahl@scandichotels.com Huomioithan että paikkoja on tarjolla rajoitettu määrä. Vain majoittuville vieraille (Scandic Rosendahl, Scandic Tampere Station, tai Scandic Tampere City).

Scandic Paasi, Helsinki, 15.2. klo 18

Lautapeli-ilta Paasissa. Tervetuloa mukaan viihtymään hyvässä seurassa!

Ilmoittaudu mukaan 13.2.2017 mennessä paasi@scandichotels.com. Vain majoittuville vieraille.

Scandic Patria, Lappeenranta, 21.2. klo 18

Menemme seuraamaan Saipan kotiottelua Tapparaa vastaan. Kokoontuminen hotellin aulassa klo 17.45. Kuljetus jäähallille lähtee klo 18.00.

Ennakkoilmoittautuminen hotellin vastaanottoon patria@scandichotels.com. Paikkoja on rajoitetusti. Vain majoittuville vieraille.

Scandic Kajanus, Kajaani, 22.2. klo 17.45

Lähdemme seuraamaan Hokki-SaPKo Mestis-ottelua. Ottelu alkaa klo 18.30, kokoonnumme hotellin vastaanottoon klo 17.45. Mukaan mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta Scandic Friends -jäsentä. Tervetuloa!

Ilmoittautumiset 21.2. mennessä timo.karppinen@scandichotels.com. Vain majoittuville vieraille.

Scandic Kuopio, 23.2. klo 18-21

Liigaottelu KalPa – Lukko, peli alkaa klo 18.30. kuljetus hotellilta lähtee otteluun klo 18 (myös paluukuljetus hotellille) - paikkoja rajoitetusti.

Ilmoittautumiset kuopio@scandichotels.com. Vain majoittuville vieraille.

Scandic Marski, Helsinki 23.2. klo 18-20

Uuden ruokalistan makujen maistelua Marskin lasikabinetissa.

Ilmoittautumiset marski@scandihotels.com torstaihin 16.2 mennessä. Vain majoittuville vieraille.

Scandic Espoo, 27.2. klo 17

Uuden ruokalistan maistajaiset. Tervetuloa maistelemaan uuden menun ruokia ja kuulemaan sen tekijöiltä miten annokset ovat syntyneet.

Ilmoittautuminen viimeistään 24.2.2017 klo 13, diana.bergstrom@scandichotels.com. Vain majoittuville vieraille.

Scandic Park, Helsinki 28.2. klo 18-19.30

Laskiaispullakahvit ravintola Famussa.

Vain majoittuville vieraille.

Scandic Riihimäki, 2.3. klo 19-21.30

Viemme kanta-asiakkaamme katsomaan Riihimäen teatteriin esitystä "Puolustusvoimat, rakastettuni". Esitys on nykyhetkeen varusmieskaupunkiin sijoittuva komediallinen draama, joka kertoo isästä ja tyttärestä, jotka ovat aina väärässä paikassa suhteessa toisiinsa. Pääosissa esiintyvät Katja Peacock, Juha Pulli, Jouko Puolanto ja Maija Siljander.

Ilmoittautumiset osoitteeseen riihimaki@scandichotels.com 16.2. mennessä. Lippuja on rajallinen määrä. Vain majoittuville asiakkaille. 

Scandic Vaasa, 7.3. klo 17.30-19.30

Hyvän olon ilta Scandic Vaasassa! Paikalla on hyvän olon ammattilaisia. Tule tapaamaan heitä ja aloita kevät hyvässä kunnossa.

Vain majoittuville vieraille.

Scandic Järvenpää, 15.3. klo 18-20.30

Suomi 100- Elisabeth Järnefelt Taidenäyttely Järvenpään Taidemuseolla. Liity seuraamme Järvenpään taidemuseolla järjestettävään taidenäyttelyyn. Lähtö hotellilta klo 18.00. Taidenäyttelyn jälkeen hotellilla myös tarjolla pientä syötävää. Vuonna 2017 nostetaan Järvenpään taidemuseossa esille Suomen 100-vuotinen itsenäisyys naisen kautta!

Ilmoittautumiset 8.3. mennessä sähköpostilla osoitteeseen jarvenpaa@scandichotels.com. Vain majoittuville vieraille. Mukaan mahtuu max. 20 osallistujaa.

Scandic Vierumäki, 11.4. klo 18

Keilausta Teatrossa - tule kanssamme keilaamaan!

Ilmoittautuminen 9.4 mennessä vierumaki@scandichotels.com. Vain majoittuville vieraille.

Scandic Patria, Lappeenranta, 31.5. klo 18-21

Kanavaristely m/s Camillalla. Kokoontuminen hotellin aulaan klo 17.30 mistä siirrymme kävellen satamaan. Laiva palaa satamaan noin klo 21.00.

Ilmoittautuminen hotellin vastaanottoon patria@scandichotels.com. Paikkoja rajoitetusti. Vain majoittuville vieraille.

 Scandic Vierumäki, 7.6. klo 17

Seikkailua Flow Park seikkailupuistossa Vierumäellä.

Ilmoittautuminen 31.5. mennessä vierumaki@scandichotels.com. Vain majoittuville vieraille.

 

Päivitämme tapahtumia tälle sivulle kevään mittaan, voit aina tarkistaa tiedossa olevat tapahtumat tältä sivulta.

Jos haluat tutustua tapahtumiin muissa maissa, vaihda sivuston kieli sivun ylälaidasta.