Scandic Friends kanta-asiakasillat

Haluamme viettää aikaa Scandic Friends -jäsentemme kanssa. Liity joukkoomme, kun järjestämme mukavia kanta-asiakastapahtumia valikoiduissa hotelleissa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa!

Scandic Friends -jäsenillä on hauskaa

Voit tavata meidät missä tahansa järjestämässämme hotellitapahtumassa. Voit myös tutustua paremmin kyseiseen hotelliin, tavata muita Scandic Friends -jäseniä ja vaihtaa ajatuksia Scandicista. Mutta ensisijaisesti tapahtumissamme on tarkoitus pitää hauskaa!

Kanta-asiakastapahtumien ohjelma vaihtelee hotellista riippuen. Joskus kyseessä on illallinen, jääkiekkoilta tai vaikkapa viininmaistajaiset. Tarkista eri hotellien päivämäärät alta ja ilmoittaudu haluamiisi tapahtumiin lähettämällä sähköpostia kyseiseen hotelliin. Kun olet ilmoittautunut, hotelli lähettää yksityiskohtaisempia tietoja tapahtumasta ja ilmoittaa mahdollisista tapahtumaan liittyvistä maksuista. 

Huom! Tapahtumat koskevat yleensä vain hotelleissa kyseisenä päivänä majoittuvia vieraita. Kysy toki mahdollisista vapaista paikoista, vaikka et hotellissa yöpyisikään. Jos sinulla on kysyttävää, lähetä vain sähköpostia kyseisen tapahtuman järjestävään hotelliin.

Scandic Oulu 13.12. klo 17.15

Jedejä, valomiekkoja, kaukaisia galakseja ja tietenkin Darth Vader. Tervetuloa kanssamme katsomaan uutta Star Wars elokuvaa "The Last Jedi" (katso traileri). Näytös alkaa klo 17.30 ja lähdemme hotellin aulasta yhdessä klo 17.15.

Mukaan mahtuu 16 nopeinta. Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen oulu@scandichotels.com. Vain majoittuville vieraille

Scandic Julia & Scandic Plaza, Turku, 14.12. klo 18

Tervetuloa viettämään Scandic Julian ja Scandic Plazan kanta-asiakkaiden yhteistä glögi-iltaa Scandic Plazaan.

Ilmoittautuminen julia@scandichotels.com tai plaza.turku@scandichotels.com viimeistään 12.12.2017 mennessä. Vain majoittuville vieraille.

Scandic Kuopio 19.12. klo 19

Tervetuloa kuunteleman Jean Sibeliuksen rakkaimpia joululauluja Kuopion Tuomiokirkkoon tiistaina 19.12. klo 19-21. Kokoonnumme hotellin aulassa klo 18:30, josta siirrymme kävellen Tuomiokirkolle (n.15 min).

Ilmoittautuminen hotellin vastanottoon kuopio@scandichotels.com. Paikkoja rajoitetusti. Vain majoittuville Scandic Friends -vieraille.

Tapahtumat 2018

Scandic Oulu, 1.2.2018 klo 17.45

Tervetuloa mukaamme seuraamaan SM-Liiga kiekkoa 1.2.2018 kun Oulun Kärpät kohtaa Porin Ässät. Yhteinen kuljetus hotellilta lähtee klo 17:45. Ottelun jälkeen kuljetus takaisin hotellille, jossa nautimme yhdessä iltapalaa.

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen oulu@scandichotels.com. Vain majoittuville vieraille.

Scandic Oulu, 15.5.2018 klo 17.30

Lähde mukaamme viettämään huikeaa kanta-asiakasiltaa yläilmoihin 15.5.2018 Seikkailupuistoon. Mukaan mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Tähän tilaisuuteen tulee olla perus hyvässä kunnossa eikä kärsiä esim. korkeanpaikankammosta, koska ohjelmassa on kiipeilyä ym. ulkoiluaktiviteetteja. Luethan ohjeistuksen nettisivuilta huolellisesti ennen ilmoittautumista.

Mukaan mahtuu 10 kanta-asiakastamme ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen sähköpostitse vastaanottoon osoitteeseen oulu@scandichotels.com. Vain majoittuville vieraille.

 

Päivitämme tapahtumia tälle sivulle vuoden mittaan, voit aina tarkistaa tiedossa olevat tapahtumat tältä sivulta.

Jos haluat tutustua tapahtumiin muissa maissa, vaihda sivuston kieli sivun ylälaidasta.