Scandic Friends -jäsenillä on hauskaa

Haluamme viettää aikaa Scandic Friends -jäsentemme kanssa. Liity joukkoon, kun järjestämme mukavia kanta-asiakastapahtumia valikoiduissa hotelleissa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa!

Voit tavata meidät missä tahansa järjestämässämme hotellitapahtumassa. Voit myös tutustua paremmin kyseiseen hotelliin, tavata muita Scandic Friends -jäseniä ja vaihtaa ajatuksia Scandicista. Mutta ensisijaisesti tapahtumissamme on tarkoitus pitää hauskaa!

Scandic Friends kanta-asiakasillat

Kanta-asiakastapahtumien ohjelma vaihtelee hotellista riippuen. Joskus kyseessä on illallinen, jääkiekkoilta tai vaikkapa viininmaistajaiset. Tarkista eri hotellien päivämäärät alta ja ilmoittaudu haluamiisi tapahtumiin lähettämällä sähköpostia kyseiseen hotelliin. Kun olet ilmoittautunut, hotelli lähettää yksityiskohtaisempia tietoja tapahtumasta ja ilmoittaa mahdollisista tapahtumaan liittyvistä maksuista. 

Huom! Tapahtumat koskevat yleensä vain hotelleissa kyseisenä päivänä majoittuvia vieraita. Kysy toki mahdollisista vapaista paikoista, vaikka et hotellissa yöpyisikään. Jos sinulla on kysyttävää, lähetä vain sähköpostia kyseisen tapahtuman järjestävään hotelliin.

Scandic Espoo, 27.2. klo 17

Uuden ruokalistan maistajaiset. Tervetuloa maistelemaan uuden menun ruokia ja kuulemaan sen tekijöiltä miten annokset ovat syntyneet.

Ilmoittautuminen viimeistään 24.2.2017 klo 13, diana.bergstrom@scandichotels.com. Vain majoittuville vieraille.

Scandic Park, Helsinki 28.2. klo 18-19.30

Laskiaispullakahvit ravintola Famussa.

Vain majoittuville vieraille.

Scandic Riihimäki, 2.3. klo 19-21.30

Viemme kanta-asiakkaamme katsomaan Riihimäen teatteriin esitystä "Puolustusvoimat, rakastettuni". Esitys on nykyhetkeen varusmieskaupunkiin sijoittuva komediallinen draama, joka kertoo isästä ja tyttärestä, jotka ovat aina väärässä paikassa suhteessa toisiinsa. Pääosissa esiintyvät Katja Peacock, Juha Pulli, Jouko Puolanto ja Maija Siljander.

Ilmoittautumiset osoitteeseen riihimaki@scandichotels.com 16.2. mennessä. Lippuja on rajallinen määrä. Vain majoittuville asiakkaille. 

Scandic Vaasa, 7.3. klo 17.30-19.30

Hyvän olon ilta Scandic Vaasassa! Paikalla on hyvän olon ammattilaisia. Tule tapaamaan heitä ja aloita kevät hyvässä kunnossa.

Vain majoittuville vieraille.

Scandic Rovaniemi, 8.3. klo 17.45

Jääkiekon Mestis-ottelu Roki – Jyp Akatemia. Kokoontuminen hotellin vastaanoton aulaan klo 17.45, ottelu alkaa klo 18.30.

Ilmoittautumiset ti 7.3. mennessä: tuomo.huhanantti@scandichotels.com. Paikkoja rajoitetusti. Vain majoittuville vieraille.

Scandic Plaza ja Scandic Julia, Turku, 13.3. klo 17.45

Liigaottelu TPS-ÄSSÄT klo 18.30 alkaen Gatorade Arenalla. Kuljetus hotelleilta klo 17.45. Paikkoja rajoitetusti.

Ilmoittaudu 12.3. mennessä plaza.turku@scandichotels.com tai julia@scandichotels.com. Vain majoittuville vieraille.

Scandic Järvenpää, 15.3. klo 18-20.30

Suomi 100- Elisabeth Järnefelt Taidenäyttely Järvenpään Taidemuseolla. Liity seuraamme Järvenpään taidemuseolla järjestettävään taidenäyttelyyn. Lähtö hotellilta klo 18.00. Taidenäyttelyn jälkeen hotellilla myös tarjolla pientä syötävää. Vuonna 2017 nostetaan Järvenpään taidemuseossa esille Suomen 100-vuotinen itsenäisyys naisen kautta!

Ilmoittautumiset 8.3. mennessä sähköpostilla osoitteeseen jarvenpaa@scandichotels.com. Vain majoittuville vieraille. Mukaan mahtuu max. 20 osallistujaa.

Scandic Oulu, 22.3. klo 17.30

Pakopeli Exit! Kaksi joukkuetta ratkoo pakopeli tehtävän "Pommi": tiedustelupalvelun päämajaan on asetettu pommi. Kahdella agenttiryhmällämme on 60 minuuttia aikaa löytää pommi ja purkaa se. Molemmissa joukkueissa on 5 vierasta ja 1 henkilökunnan jäsen, joka toimii joukkuen johtajana. Peli kestää tunnin, jonka jälkeen hotellilla tarjotaan iltapala.

Ilmoittautuminen vastaanoton sähköpostiin oulu@scandichotels.com. Tilaa on 10 nopeimmalle. Vain majoittuville vieraille. Huom! Tämä tilaisuus on ainoastaan suomeksi / Only in Finnish.

Scandic Vierumäki, 11.4. klo 18

Keilausta Teatrossa - tule kanssamme keilaamaan!

Ilmoittautuminen 9.4 mennessä vierumaki@scandichotels.com. Vain majoittuville vieraille.

Scandic Oulu, 17.5. klo 17

Sporttinen ilta: Juhan Juoksulenkki. Hotellinjohtaja Juha Kolehmaisen johdolla 10km juoksulenkki Oulussa maisemareittiä pitkin. Startti klo 17:00 alkaen. Lenkin jälkeen sauna ja iltapala hotellilla. Huom! Vaatii peruskuntoa.

Lenkille mahtuu mukaan 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen vastaanoton sähköpostiin oulu@scandichotels.com. Vain majoittuville vieraille.

Scandic Patria, Lappeenranta, 31.5. klo 18-21

Kanavaristely m/s Camillalla. Kokoontuminen hotellin aulaan klo 17.30 mistä siirrymme kävellen satamaan. Laiva palaa satamaan noin klo 21.00.

Ilmoittautuminen hotellin vastaanottoon patria@scandichotels.com. Paikkoja rajoitetusti. Vain majoittuville vieraille.

 Scandic Vierumäki, 7.6. klo 17

Seikkailua Flow Park seikkailupuistossa Vierumäellä.

Ilmoittautuminen 31.5. mennessä vierumaki@scandichotels.com. Vain majoittuville vieraille.

 

Päivitämme tapahtumia tälle sivulle kevään mittaan, voit aina tarkistaa tiedossa olevat tapahtumat tältä sivulta.

Jos haluat tutustua tapahtumiin muissa maissa, vaihda sivuston kieli sivun ylälaidasta.