Scandic Friends -jäsenillä on hauskaa

Haluamme viettää aikaa Scandic Friends -jäsentemme kanssa. Liity joukkoon, kun järjestämme mukavia kanta-asiakastapahtumia valikoiduissa hotelleissa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa!

Voit tavata meidät missä tahansa järjestämässämme hotellitapahtumassa. Voit myös tutustua paremmin kyseiseen hotelliin, tavata muita Scandic Friends -jäseniä ja vaihtaa ajatuksia Scandicista. Mutta ensisijaisesti tapahtumissamme on tarkoitus pitää hauskaa!

Scandic Friends kanta-asiakasillat

Kanta-asiakastapahtumien ohjelma vaihtelee hotellista riippuen. Joskus kyseessä on illallinen, jääkiekkoilta tai vaikkapa viininmaistajaiset. Tarkista eri hotellien päivämäärät alta ja ilmoittaudu haluamiisi tapahtumiin lähettämällä sähköpostia kyseiseen hotelliin. Kun olet ilmoittautunut, hotelli lähettää yksityiskohtaisempia tietoja tapahtumasta ja ilmoittaa mahdollisista tapahtumaan liittyvistä maksuista. 

Huom! Tapahtumat koskevat yleensä vain hotelleissa kyseisenä päivänä majoittuvia vieraita. Kysy toki mahdollisista vapaista paikoista, vaikka et hotellissa yöpyisikään. Jos sinulla on kysyttävää, lähetä vain sähköpostia kyseisen tapahtuman järjestävään hotelliin.

Scandic Järvenpää, 5.9. klo 19-20.30

Tervetuloa tutustumaan uudistettuun Bar My Wayhin - viihtyisään blueshenkiseen baariin, joka toimii Scandic Järvenpää -hotellin yhteydessä. Tarjolla hyvän musiikin lisäksi pientä purtavaa ja rentoa seurustelua.

Ilmoittautumiset osoitteeseen: jarvenpaa@scandichotels.com 31.8. mennessä.

Scandic Grand Marina, Helsinki, 6.9. klo 17-19

Lähde kanssamme kokeilemaan Helsinki Skywheel sekä uusi Flytour 4D elämys Katajanokalla. Paikkoja on rajoitetusti.

Ilmoittautuminen viimeistään 5.9 klo. 20 patrick.wikgren@scandichotels.com. Vain majoittuville vieraille.

Scandic Julia & Scandic Plaza, Turku, 16.11. klo 18

Beaujolais Nouveau saapuu taas Scandic Juliaan marraskuun kolmantena torstaina 16.11.2017. Tervetuloa juhlistamaan uuden viinisadon valmistumista rennoissa merkeissä herkullisten makupalojen ja hyvän seuran kera!

Ilmoittautuminen julia@scandichotels.com tai plaza.turku@scandichotels.com viimeistään 9.11.2017 mennessä. Vain majoittuville vieraille.

Scandic Julia & Scandic Plaza, Turku, 14.12. klo 18

Tervetuloa viettämään Scandic Julian ja Scandic Plazan kanta-asiakkaiden yhteistä glögi- iltaa Scandic Plazaan.

Ilmoittautuminen julia@scandichotels.com tai plaza.turku@scandichotels.com viimeistään 12.12.2017 mennessä. Vain majoittuville vieraille.

 

Päivitämme tapahtumia tälle sivulle vuoden mittaan, voit aina tarkistaa tiedossa olevat tapahtumat tältä sivulta. Syksyn tapahtumat ovat suunnitteilla, ja lisäämme niitä sivulle pian.

Jos haluat tutustua tapahtumiin muissa maissa, vaihda sivuston kieli sivun ylälaidasta.