Edut Scandic Friends -jäsenille

Tutustu alla Scandic Friends -jäsenetuihisi!

Scandic Friends -edut

Ravintolakuponki

Suomessa yöpyessä Scandic Friends -jäsenet saavat jokaisesta pisteisiin oikeuttavasta yöpymisestä sekä palkintoyöpymisestä ravintolakupongin. Muissa maissa kupongin saa vasta 2nd floor -tasolla. Kupongin arvo ja sen käyttöä koskevat säännöt saattavat vaihdella yöpymismaan mukaan.

JäsenyystasoKupongin arvo Suomessa
1st floor 5 EUR
2nd floor 10 EUR
3rd floor 17 EUR
Top floor 20 EUR

20 % alennusta majoituksesta viikonloppuisin

Saat 20 % alennusta valittuina viikonloppuina ja loma-aikoina, kun teet varauksen nettisivuillamme koodilla FG2. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on rajoitetusti.

10 % lisäpisteitä

Ansaitset 10 % lisäpisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme.

3 % alennusta arkipäivisin

Saat 3 % alennusta arkisin, kun teet varauksen nettisivuillamme koodilla FG2.

20 % alennusta ruoasta viikonloppuisin

Viikonloppuisin sinä sekä seuralaisesi (yht. 6 henkilöä) saatte 20 % alennusta Scandicin ravintoloiden, Shopin ja huonepalvelun ruoasta (ei sisällä juomia). Alennus on voimassa perjantai-aamusta sunnuntai-iltaan. Saat alennuksen, kun ruokailet ravintoloissamme. Muista esittää Scandic Friends -jäsennumerosi tai korttisi ennen kuin pyydät laskun. Voit yhdistää alennuksen ravintolakuponkiisi (katso yllä). Sitä ei voi kuitenkaan yhdistää muihin mahdollisiin alennuksiin, pakettihintoihin tai tarjouksiin. Erikseen ilmoitettuina loma-aikoina alennus on voimassa kaikkina viikonpäivinä.

Erityisen edulliset hinnat loma-aikoina

Erikseen ilmoitettuina aikoina, Scandic Friends -jäsenet majoittuvat erityisen edullisilla kampanjahinnoilla jäsenyystasosta riippumatta. Katso ajankohtaiset tarjoukset nettisivultamme. Saat tiedon tarjouksistamme muissa kanavissa hyvissä ajoin ennen kampanjan alkua.

Varaa palkintoyö mille päivälle tahansa

Kaikki Scandic Friends -jäsenet voivat varata palkintoyönsä lähes vuoden ympäri. Joillekin päiville sovellamme poikkeuksia messujen ja muiden suurten paikallisten tapahtumien yhteydessä. 3rd floor- ja Top floor -jäsenten etuihin kuuluu, että mitään päivää ei suljeta pois, joten voit varata palkintoyön mille päivälle tahansa. Huoneiden määrä voi kuitenkin olla rajoitettu tiettyinä päivinä, joten varaathan huoneesi aina ajoissa.

48 tunnin huonetakuu

Tämä on Top floor -jäsenten uniikki etu! 48 tunnin huonetakuu on voimassa vaikka hotelli olisi täyteen varattu ja kun varaat huoneen vähintään 48 tuntia ennen saapumista. 48 tunnin huonetakuuseen saatetaan soveltaa paikallisia poikkeuksia suurten alueellisten tapahtumien yhteydessä. Poikkeuspäivämäärien lista löytyy alta. Voit varata huoneen hotellista tai varaus- ja asiakaspalvelumme kautta.

Muistathan seuraavan 48 tunnin huonetakuun yhteydessä: varausten takaamiseksi käytetään varauksen yhteydessä luottokorttia. Voit käyttää 48 tunnin huonetakuuta vain yhden huoneen osalta ja vain silloin kun itse majoitut huoneessa. Emme voi taata tiettyä huonetyyppiä. Yritysten sopimushinnat ja Bonus Cheque -hinnat eivät ole voimassa 48 tunnin huonetakuuvarauksissa. Voit kuitenkin käyttää Bonus Cheque -sekkiä osamaksuna ja maksaa erotuksen erikseen. 48 tunnin huonetakuuta ei voi käyttää, kun varaat palkintoöitä.

Kaksi majoittuu yhden hinnalla

Top floor -jäsenyystason asiakkaana matkakumppanisi, joko puoliso tai muu perheenjäsen majoittuu huoneessasi veloituksetta. Tarjous ei koske ystäviä tai työtovereita, vaan ainoastaan perheenjäseniä. Varaa majoittuminen tavalliseen tapaan kahdelle henkilölle ja alennus vähennetään hotellissa. Jos maksat huoneen etukäteen, hotelli laskee alennuksen hyväksesi. Joidenkin huoneiden hinta ei muutu, vaikka varaukseen kuuluisikin ylimääräinen aikuinen. Et siis saa ylimääräistä alennusta, jos varaat huoneen tähän hintaan.

Kuntoile kuntohuoneissamme - vaikket yöpyisikään meillä

Top floor -jäsenet voivat kuntoilla moderneissa ja hyvin varustelluissa kuntohuoneissamme myös muulloin kuin yöpymisen yhteydessä.

Saat suurimmassa osassa kuntohuoneistamme käyttöösi parhaat kuntoilulaitteet ilman lisämaksua. Emme aina voi taata pääsyä pukuhuoneisiin, joten saavuthan hotelliin valmiiksi pukeutuneena treeniä varten! Lisätietoa saat paikallisesta hotellista.

Kuntohuoneiden käyttöä koskevat säännöt, jos et majoitu hotellissa:
  • Etu koskee vain Scandicin omia kuntohuoneita, ei partner-kuntosaleja
  • Etu on henkilökohtainen ja koskee vain yhtä henkilöä
  • Ilmoittaudu vastaanottoon, sekä saapuessasi että lähtiessäsi, esittämällä Top floor -korttisi ja voimassa oleva henkilöllisyystodistus
  • Hotelli ei vastaa kuntohuonetta käyttävistä jäsenistä
  • Etu koskee ainoastaan kuntohuonetta, emme voi taata pääsyä pukuhuoneeseen