Käytä American Express Membership Rewards -pisteitä

American Express -kortinhaltijat Ruotsissa ja Suomessa voivat siirtää Membership Rewards -pisteensä Scandicille ja käyttää niitä palkintoöiden varaamiseen kaikista hotelleistamme.

Käytä American Express Membership Rewards -pisteitä palkintoöihin Scandicissa

Varaa palkintoyö netissä. Syötä varausmoduulissa hakuehdot, klikkaa ”Näytä lisää vaihtoehtoja”, valitse valintaruutu ”Varaa palkintoyö”, klikkaa ”Katso huoneita ja hintoja” ja kirjaudu sisään jäsennumerollasi ja salasanallasi. Saat heti tietää, onko huoneita vapaana ja montako pistettä tarvitset varauksen tekemiseen. Varaukseen tarvittavien Scandic Friends -pisteiden määrä saattaa vaihdella hotellista ja valitsemastasi päivämäärästä riippuen.

Kun tiedät, kuinka monta Membership Rewards -pistettä haluat siirtää, kirjaudu osoitteessa www.americanexpress.fi ja siirrä pisteet. Voit myös ottaa yhteyttä American Expressin asiakaspalveluun puh. +358 9 613 20 400. Pisteiden siirtäminen saattaa kestää jopa 10 päivää. Voit helposti tarkistaa pistesaldosi netissä ja varata palkintoyön tekstissä kuvatulla tavalla heti, kun pisteet on kirjattu Scandic Friends -tilillesi.

Hyvä tietää pisteistä

Ruotsissa 6 Membership Rewards -pistettä vastaa 1 Scandic Friends -pistettä. Suomessa 1 Membership Rewards -piste vastaa 1 Scandic Friends -pistettä. Pisteiden siirtäminen edellyttää, että olet Scandic Friends -jäsen.