Ansaitse ja käytä pisteitä HTL-hotellissa

HTL on sisarhotelliketjumme, joka tarjoaa laadukkaita hotelleja houkuttelevin hinnoin. HTL on täydellinen valinta designia, laatua ja urbaania ympäristöä arvostavalle.

HTL design

Hotellihuoneiden design on huolella valittu ja kehitetty modernille matkustajalle. HTL:n design on ajatonta ja pohjoismaista, keskittyen laatuun, mukavuuteen ja käteviin säilytysratkaisuihin. Kaikkialla hotellissa on langaton internetyhteys ja voit yhdistää mobiililaitteen, tabletin tai tietokoneen LED TV:hen Miracastin avulla.

HTL-hotelleissa maksat vain siitä mitä käytät. Voit esimerkiksi tilata majoituksen lisäksi herkullisen HTL-aamiaisen, joka on valmistettu tarkkaan valituista raaka-aineista.

Nopea ja helppo sisään kirjautuminen

Kirjaudu sisään hotellin sisäänkirjautumispisteessä saapuessasi hotellille. Voit myös kirjautua sisään HTL:n mobiilisovelluksella, jolloin matkapuhelimesi toimii huoneen avaimena. Lähtiessäsi sinun ei tarvitse tehdä mitään kirjautuaksesi ulos. Sovelluksen kautta saat myös tietoa hotellista ja kaupungista. Tällä hetkellä HTL-mobiilisovellus toimii vain HTL-hotelleissa Tukholmassa, mutta pian se on saatavilla myös HTL-hotelleissa Oslossa. Lue lisää mobiilisovelluksesta.

HTL-hotellissa Scandic Friends -jäsenenä

Scandic Friends -jäsenenä muista ilmoittaa jäsennumerosi varauksen yhteydessä HTL:n netttisivuilla. Yöpymisesi jälkeen Scandic Friends -pisteet maksetaan automaattisesti jäsentilillesi, aivan kuten yöpyessäsi Scandic-hotellissa. Valitettavasti et kuitenkaan saa muita Scandic Friends -jäsenetuja käyttöösi yöpyesssäsi HTL-hotellissa.

Pisteiden määrä/pisteisiin oikeuttava yö 

Top floor 3 000
3rd floor 2 500
2nd floor 2 300
1st floor 2 000

Käytä pisteitä HTL-hotelleissa

Jos haluat käyttää Scandic Friends -pisteitä varataksesi palkintoyön HTL-hotellista, soita numeroon +46 8 40 920 920 (ma-pe klo 8.00-20.00).

Hotellit ja sijainnit - pisteet

  • HTL Kungsgatan, Tukholma – Ruotsi  40 000
  • HTL Upplandsgatan, Tukholma – Ruotsi  40 000
  • HTL Grensen, Oslo – Norja  30 000
  • HTL Karl Johan, Oslo – Norja  30 000 
Palkintoyöhuoneiden määrä on rajoitettu, joten on varaathan palkintoyön hyvissä ajoin.

Palkintoyö HTL-hotellissa sisältää: