Vaihda Scandic Friends -pisteet Tjäreborgin lahjakorttiin

Tjäreborg on Suomen kolmanneksi suurin matkanjärjestäjä noin 190 000 vuosittaisella matkustajallaan. Nyt voit käyttää Scandic Friends -pisteitä Tjäreborgin lahjakorttien tilaamiseen. Lahjakortteja voit käyttää kaikkiin Tjäreborgin matkavarauksiin matkustaessasi Suomesta. Valikoimassa on kaupunkilomia, rantalomia, risteilyjä ja jalkapallomatkoja.

Tilaa näin

Voit tilata lahjakortin Internetissä ”Omilta sivuilta” kirjautumalla sisään jäsennumerolla ja salasanalla. Saat lahjakortit postitse jäsenprofiilisi mukaiseen osoitteeseen 10 arkipäivän sisällä. Lahjakortti on voimassa lentäessäsi Ruotsista tai Kööpenhaminasta Ruotsin Vingillä. Myös muissa maissa asuvat jäsenet voivat tilata lahjakortin. Muualla Tjäreborg toimii nimellä Ving. Kaikki Ving-varaukset on tehtävä verkko-osoitteessa www.ving.se tai Vingin toimistossa Ruotsissa. Tilaa Tjäreborgin lahjakortteja täältä.

Kuinka monta pistettä tarvitset

Taulukosta näet, kuinka monta Scandic Friends -pistettä tarvitset Tjäreborgin lahjakortin tilaamiseen.

Tjäreborgin lahjakortit

Scandic Friends -pisteet

50 EUR 25 000
200 EUR 100 000

Tjäreborgin lahjakortin voit tilata alla olevan linkin kautta, ja samasta osoitteesta löydät muutakin inspiroivaa luettavaa: www.tjareborg.fi