Nuku paremmin. Syö paremmin. Pelaa paremmin.

Scandic tarjoaa liigatason palveluita koko suomalaiselle kiekkoyhteisölle ammattiurheilijoista pienimpiin junioreihin ja penkkiurheilijoista jääkiekkoperheisiin.Liigan virallinen majoitusyhteistyökumppani kaudella 2021-2022

Scandic Hotels Oy on SM-liigan pääyhteistyökumppani ja majoituspartneri. Lisäksi Scandic on 15 Liiga-joukkueen yhteistyökumppani, joka majoittaa Liiga-joukkueet ja -tuomarit eri puolilla Suomea.

Urheilijan tarpeet huomioiva hotellipaketti

Yhteistyösopimus tarjoaa liiton kautta seuroille koko maan kattavan hotelliverkoston ja Scandic Scandic Sports -majoitukset sekä sporttiruokailut taktiikkapalaveri-mahdollisuuksia unohtamatta. Hyvin nukutun yön jälkeen terveellinen, monipuolinen hotelliaamupala antaa energiaa päivän turnaukseen. Lisäksi tarjolla on myös muita aktiivisen liikkujan tarpeisiin suunniteltuja sporttiruokatuotteita.

Peli-illat Scandic Friends -jäsenille

Osana Liiga-yhteistyötä Scandic tarjoaa kanta-asiakkailleen, Scandic Friends -jäsenille, mahdollisuuden nähdä Liiga-pelejä ympäri Suomen kaudella 2021-2021. Kanta-asiakasillat ovat suosittuja ja majoittuville hotellivieraille järjestettäviä tilaisuuksia.