Suomen Palloliiton yhteistyökumppani

Scandic on Suomen Palloliiton virallinen yhteistyökumppani ja mukana tukemassa Suomalaista jalkapalloa vuosina 2018-2022.OI SUOMI ON! EM-kisat 11.6.–11.7.2021

Virallisena yhteistyökumppanina Scandic on Huuhkajien kisafiiliksissä mukana yhdessä koko Suomen jalkapalloyleisön kanssa kannustaen. EM-kisojen ajan voit elää jännittävät futishetket hotelliemme kisakatsomoissa koko perheen voimin ja nauttia samalla vaikkapa herkullisen kisaburgerin.

Urheilijan tarpeet huomioiva yhteistyö

Scandicin ja Suomen Palloliiton yhteistyön tavoitteena on kehittää suomalaista jalkapalloa kokonaisvaltaisesti entistä arvostetummaksi, seuratummaksi ja harrastetummaksi lajiksi – menestystä unohtamatta. Lisäksi tavoitteena on edistää suomalaisten terveitä elämäntapoja ja liikunnallisuutta.

Scandic tarjoaa maajoukkuetason palveluita koko suomalaiselle jalkapalloyhteisölle Huuhkajista pienimpiin junioreihin ja penkkiurheilijoista jalkapalloperheisiin

Yhteistyösopimus tarjoaa liiton kautta seuroille koko maan kattavan hotelliverkoston ja Scandic Scandic Sports -majoitukset sekä sporttiruokailut taktiikkapalaveri-mahdollisuuksia unohtamatta. Hyvin nukutun yön jälkeen terveellinen, runsas hotelliaamiainen antaa energiaa päivän turnaukseen. Lisäksi tarjolla on myös muita aktiivisen liikkujan tarpeisiin suunniteltuja sporttiruokatuotteita.