Dinner & Stay Ruotsi

Luvassa on ruotsalaisia herkkuja ja Scandic Klassikoita! Pakettiin sisältyy majoitus Scandic-hotellissa Ruotsissa, kahden ruokalajin illallinen ja runsas aamiaisen pitkän kaavan mukaan.

Nauti ruotsalaisia herkkuja ja Scandic klassikoita

Dinner & Stay -majoituspaketti Ruotsissa sisältää majoituksen lisäksi kahden ruokalajin illallisen ja runsaan aamiaisen. Alkuruoaksi tarjoamme Toast Skagenin ja pääruoaksi Scandic Klassikko -valikoimasta Steak Café de Paris -pihviaterian. Scandic Klassikko, grillattu ulkofileepihvi tarjoillaan paahdettujen kirsikkatomaattien, Café de Paris -voin ja voissa paistettujen, rucolalla ja merisuolalla maustettujen perunoiden kera. Tuloiltana pöytä on katettu ja varattu hotellin ravintolassa klo 19.00 paikallista aikaa. Otathan yhteyttä suoraan hotellin mikäli haluat muuttaa aikaa.

Hintaan sisältyy

  • Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa
  • Runsas aamiainen
  • 2-ruokalajin illallinen majoittuville aikuisille. Mukana majoittuville lapsille tilattava ja maksettava omat annokset.  Pöytä varattu tuloiltana klo 19.00. 
  • Langaton internetyhteys
  • Scandic Friends -edut ja pisteet

Hintaesimerkki

alk. 140 €/2hh/vrk

Voimassa

Tarjous on voimassa valituissa hotelleissa Ruotsissa viikonloppuisin ja loma-aikoina 31.12.2016 saakka.

Varaa

Varaa netissä koodilla ETA

Hintaselitys
Varausta voi muuttaa tai se voidaan perua viimeistään klo 18.00 saapumispäivänä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti. Hintaan sisältyy kahden ruokalajin illallinen (Toast Skagen ja Scandic Klassikko -annosa Steak Café de Paris) majoittuville aikuisille sekä runsas aamiainen. Huomaa, että mukana majoittuville lapsille tilattava ja maksettava ruokailu hotellissa. Lisävalinnat ja juomat eivät sisälly hintaan. Pöytävaraus on voimassa ensimmäisenä iltana klo 19.00 asti, mutta aikaa voi muuttaa toivomusten mukaan.
Varausehdot