Flamingo Spa -vesipuistopaketti

Vietä hauska hotelliloma! Pakettiin sisältyy majoitus, runsas aamiainen, sisäänpääsy Flamingo Spa -vesipuistoon sekä ratakierros West Coast Hohtogolfissa.

Hauskaa vesipuistossa ja mukava hotelliyö

Varaa hauska hotelliloma ja viihdy Flamingo Spa -vesipuistossa ja West Coast Hohtogolfissa. Majoitu mukavasti läheisessä Scandic Helsinki Aviapolis tai Scandic Helsinki Aviacongress -hotellissa ja kruunaa hotelliloma Scandicin runsaalla aamiaisella.

Hintaan sisältyy

  • Majoitus
  • Sisäänpääsy kahdelle Flamingo Spa -vesipuistoon
  • Sisäänpääsy ja ratakierros kahdelle West Coast Hohtogolfissa
  • Runsas aamiainen
  • Maksuton internetyhteys
  • Hotellin kuntohuoneen, uima-altaan ja saunan käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet - lisäksi saat bonuspisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

Etko ole vielä Scandic Friends -jäsen? Liity nyt! Jäsenyys on maksuton.

Hintaesimerkki

Scandic Helsinki Aviapolis alk. 131 €/2hh/vrk
Scandic Helsinki Aviacongress alk. 131 €/2hh/vrk

Voimassa

Tarjous on voimassa viikonloppuisin sekä valittuina loma-aikoina 8.1.2020 asti Vesipuiston ja Hohtogolfin aukioloaikojen mukaisesti. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Varaa

Varaa netissä koodilla FUNPACK

 

Hintaselitys
Huomiothan, että jos varaat useamman kuin yhden yön, sisäänpääsy Flamingo Spa -vesipuistoon ja West Coast Hohtogolfiin sisältyy vain yhdelle päivälle. Hinta on varattavissa saapumispäivään asti (saapumispäivä mukaan lukien). Varausta voi muuttaa tai se voidaan perua viimeistään klo 18.00 saapumispäivänä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Maksu tapahtuu vierailun yhteydessä. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita rajoitetusti. 
Varausehdot

Yhdistetyt matkapalvelut, joita sinulle tarjotaan ovat osa pakettimatkaa siinä merkityksessä, jota tarkoitetaan direktiivissä (EU) 2015/2302. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 keskeisistä oikeuksista.