Kesäloma Tanskassa

Yövy kolme yötä Tanskassa ja säästä 30 %! Varaa nyt tai viimeistään 27.6. ja majoitu 26.6.-13.8.2017. Pidä kuitenkin kiirettä! Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti.

yövy 3 yötä Tanskassa - säästä 30 %

Suunnitteletko lomaa Tanskaan? Varaa kolmen yön kesäinen hotelliloma ja säästä 30 %. Pidä kuitenkin kiirettä, sillä tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti.

Hintaan sisältyy

  • Kolme peräkkäistä yötä kahden hengen huoneessa 30 % alennuksella
  • Runsas aamiainen
  • Maksuton internetyhteys
  • Alle 13-vuotiaat lapset yöpyvät maksutta vanhempiensa huoneessa.
  • Hotellin kuntohuoneen käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends edut ja pisteet, sekä 10 % lisäpisteitä kun teet varauksen nettisivuillamme

Voimassa

26.6.-13.8.2017.

Varaa

Valitse kolme peräkkäistä yötä valitsemassasi hotellissa viimeistään 27.6.2017. Varauskoodia ei tarvita. Varaus on tehtävä 7 päivää ennen saapumista. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Haluan rantaloman!

Rantalomaa varten ei tarvitse matkustaa kauas. Frederikshavnissa pääset tuntemaan ihanan pehmeän hiekan jalkojesi alla yhdellä Pohjois-Jyllannin kauneimmista hiekkarannoista. Jos Tanskan sää ei suosi, pääset kuitenkin varmasti nauttimaan trooppisista lämpötiloista valtavan suuressa sisävesipuistossamme. Jos pidät enemmän Keski-Jyllannin idyllisistä luonnonmaisemista, voit käydä uimassa jossakin Silkeborgin monista järvistä tai hotellin uima-altaassa. Myös Scandic Sønderborgissa ja Scandic Hvidovressa on uima-allas.

Suositellut hotellit:

Haluan kaupunkiloman!

Tanskan suurimmat kaupungit ovat kesällä täynnä elämää ja tarjoavat lukuisia ostosmahdollisuuksia, sekä monipuolisen ravintolakulttuurin. Aarhusista ja Kööpenhaminasta löydät suurimmat muotitalot sekä aivan pienet käsitöitä myyvät kaupat, jotka täyttävät kaikki ostostarpeesi. Tanskan kaupungit tarjoavat Euroopan vaikuttavimpiin lukeutuvia gastronomisia seikkailuja, mutta voit myös nauttia nopean ja laadukkaan aterian edulliseen hintaan jossakin monista viehättävistä katuruokakojuista tai ruokatoreista. Tilaa ruokasi mukaan ja asetu nauttimaan niitä läheiseen puistoon, joita on kaikkialla Tanskan suurimmissa kaupungeissa.

Suositellut hotellit:

Haluan loman luonnossa!

Parhaat kokemukset ovat kätkössä Tanskan luonnonmaisemissa. Jotkut ovat niin erityisiä, että ne ovat päässeet UNESCOn maailmanperintökohteiden luetteloon. Tällaisia ovat esimerkiksi Vattimeren kansallispuisto lännessä ja Stevnin kallio idässä. Keski-Jyllannista löydät myös sellaista tanskalaista luonnonkauneutta, josta kaikki ulkoilmaihmiset unelmoivat. Halusitpa lähteä vaeltamaan, juoksemaan tai melomaan Silkeborgin ympäristö on siihen juuri oikea alue.

Suositellut hotellit:

Haluan kulttuuriloman!

Kulttuuri on paljon muutakin kuin vain museoita, Aarhus ja sen lähialueet ovat loistavia esimerkkejä tästä. Aarhus on nimetty Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuonna 2017 tarkoittaen, että suosittujen nähtävyyksien, kuten ARoS-taidemuseon, Moesgaardin museon ja vanhankaupungin lisäksi alueella on juuri nyt tarjolla useita muita kulttuurikohteita. Itse asiassa pääset kokemaan tänä vuonna yli 350 erityistä kulttuuritapahtumaa Keski-Jyllannin alueella! Monet niistä voi kokea keskellä arkista kaupunkielämää. Tällaisia ovat esimerkiksi interaktiiviset installaatiot.

Suositellut hotellit:

Haluan seikkailuloman!

Haluatko vauhdikkaan kesäloman? Siinä tapauksessa meillä on pari suositusta villeimmistä seikkailuista Tanskassa. Vieraile Djurs Sommerland -huvipuistossa, jossa otetaan tänä vuonna käyttöön Dragekongen eli Euroopan nopein ja pisin perhevuoristorata, jonka vaunut ovat kiskojen alapuolella. Pohjois-Jyllannissa pääset lentämään korkealle ylös ja huikean alas samalla kun kiidät metsän läpi. Orkanen Fårup Sommerland -huvipuistossa on Euroopan ainoa vuoristorata, joka kuljettaa matkustajia veden alla maanalaisessa tunnelissa. LEGOLAND®:ssa et päädy veden alle vaan suoraan sen keskelle, jos kokeilet Vikings River Splashia.

Suositellut hotellit:

Hintaselitys
Voit varata tarjouksen netissä. Tarjous on voimassa 26.6.–13.8.2017. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti. Tarjous on voimassa kaikissa 24 hotellissamme Tanskassa. Varaus tehtävä viimeistään 27.6.2017. Tarjous on voimassa vähintään kolmen peräkkäisen yön majoituksesta. Yöpyminen on varattava vähintään seitsemän päivää ennen saapumista. Varaus on maksettava varaamisen yhteydessä. Varausmaksua ei palauteta eikä varausta voi muuttaa tai perua. Tarjousta ei voi yhdistää toiseen tarjoukseen. Sisältää aamiaisen.
Varausehdot