Rentouttavat päivät Gdanskissa

Vietä upea hotelliloma Puolan kauneimpana pidetyssä kaupungissa. Hintaan sisältyy majoitus, 15 % alennus ravintolassa ja myöhäinen uloskirjautuminen klo 14.00 asti.

Koe upea Gdansk ja nauti hotellilomasta

Monien mielestä Gdanskin vanha hansakaupunki on Puolan kaunein kaupunki. Hotellimme Gdanskissa sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä kaunista vanhaa kaupunkia ja suosittuja nähtävyyksiä.

Nauti rentouttavasti hotellilomasta Scandic Gdanskissa. Pakettiin sisältyy tervetuliaisjuoma, 15 % alennus aterioista hotellin ravintolassa sekä myöhäinen uloskirjautuminen klo 14.00 asti lähtöpäivänä.

Hintaan sisältyy

Voimassa

Voimassa 20.10.2019–29.3.2020.

Varaa

Varaa vain netissä 31.10.2019 asti ilman varauskoodia.Valitse haluamasi päivämäärä ja Koe Gdansk -paketti. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Hintaselitys
Varaa 31.10.2019 asti. Majoitu ajalla 20.10.2019–29.3.2020. Tarjous on voimassa Scandic Gdansk -hotellissa Puolassa. Tarjous varattavissa vain Scandicin nettisivulta. Nauti yöpymisesi aikana tervetuliaisjuomasta kullekin vieraalle (viiniä, olutta, kuohuviiniä tai virvoitusjuomaa), myöhäisestä uloskirjautumisesta klo 14.00 saakka, 15 %:n alennuksesta lounaasta ja illallisesta sekä pikkusuolaisesta ravintolassamme. Aamiainen ei sisälly alennukseen. Tarjous on voimassa saatavuuden mukaan rajatulle määrälle huoneita. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Aamiainen ei sisälly hintaan, mutta se voidaan lisätä varaukseen varausprosessin aikana tai hotellissa. ALV sisältyy. Lisämaksu: Gdanskissa peritään 2,22 PLN:n matkailuvero henkilöä ja yötä kohden. Se veloitetaan majoitushinnan lisäksi.
Varausehdot