Rentoudu kahdestaan kylpylälomalla Kajaanissa

Virkisty ja nauti olostasi kylpylälomalla Kajaanissa! Pakettiin sisältyy majoitus Scandic Kajanus -hotellissa, runsas aamiainen ja rannekkeet kahdelle aikuiselle hotellin yhteydessä sijaitsevaan vesiliikuntakeskukseen.

Vietä virkistävä hotelliloma

Varaa majoituspaketti ja rentoudu kahden kesken Kajaanissa. Pakettiin sisältyy majoitus Scandic Kajanus -hotellissa, runsas aamiainen ja rannekkeet hotellin yhteydessä sijaitsevaan vesiliikuntakeskukseen.

Hintaan alk. 102 €/2hh sisältyy

  • Majoitus kahdelle, jaetussa kahden hengen standard-huoneessa
  • Rannekkeet vesiliikuntakeskukseen 1-2 aikuiselle (voimassa 2 h)
  • Runsas aamiainen
  • Maksuton internetyhteys
  • Hotellin saunan ja kuntohuoneen käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet

Lisärannekkeita myydään hotellin vastaanotossa.

Voimassa

Paketti on voimassa joka päivä 31.12.2017 saakka. Tarkistathan aukioloajat vesiliikuntakeskus Kaukaveden sivuilta. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Varaa

Varaa netissä koodilla 614ASPA.

Voit varata tarjouksen myös suoraan hotellista +358 8 61641, kajanus@scandichotels.com

Hintaselitys
Huomiothan, että jos varaat useamman kuin yhden yön, rannekkeet kuuluvat kuitenkin vain yhdelle päivälle. Lisärannekkeita saat kätevästi ostettua vastaanotosta.Tarjous koskee uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Varausta voidaan muuttaa ja se voidaan peruuttaa viimeistään klo 18.00 saapumispäivänä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Maksu tapahtuu hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä ellei muusta maksutavasta sovita varauksen yhteydessä. Tarjoushintaisia huoneita rajoitetusti. Vesiliikuntakeskuksen rannekkeet voimassa 2 tuntia.
Varausehdot