Rentoudu kahdestaan kylpylälomalla Kajaanissa

Virkisty ja nauti olostasi kylpylälomalla Kajaanissa! Pakettiin sisältyy majoitus, runsas aamiainen ja rannekkeet kahdelle aikuiselle hotellin yhteydessä sijaitsevaan vesiliikuntakeskukseen.Vietä virkistävä hotelliloma

Varaa majoituspaketti ja rentoudu kahden kesken Kajaanissa. Viihtyisä Scandic Kajanus sijaitsee kätevästi Kaukaveden vesiliikuntakeskuksen yhteydessä.

Hintaan alk. 104 €/2hh sisältyy

  • Majoitus kahdelle
  • Rannekkeet vesiliikuntakeskukseen 1-2 aikuiselle (voimassa 2 h)
  • Runsas aamiainen
  • Maksuton internetyhteys
  • Hotellin saunan ja kuntohuoneen käyttömahdollisuus
  • Scandic Friends -edut ja pisteet

Lisärannekkeita myydään hotellin vastaanotossa.

Voimassa

Paketti on voimassa joka päivä 31.12.2022 saakka. Tarkistathan aukioloajat vesiliikuntakeskus Kaukaveden sivuilta. Tarjoushintaisia huoneita saatavilla rajoitetusti.

Varaa

Varaa netissä koodilla 614ASPA.

Voit varata tarjouksen myös suoraan hotellista +358 8 61641, kajanus@scandichotels.com

Hintaselitys
Huomiothan, että jos varaat useamman kuin yhden yön, rannekkeet kuuluvat kuitenkin vain yhdelle päivälle. Lisärannekkeita saat kätevästi ostettua vastaanotosta.Tarjous koskee uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Varausta voidaan muuttaa ja se voidaan peruuttaa viimeistään klo 18.00 saapumispäivänä. Hinta saattaa vaihdella valitsemasi saapumis- ja lähtöpäivän mukaan. Maksu tapahtuu hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä ellei muusta maksutavasta sovita varauksen yhteydessä. Tarjoushintaisia huoneita rajoitetusti. Vesiliikuntakeskuksen rannekkeet voimassa 2 tuntia.
Varausehdot

Yhdistetyt matkapalvelut, joita sinulle tarjotaan ovat osa pakettimatkaa siinä merkityksessä, jota tarkoitetaan direktiivissä (EU) 2015/2302. Lisätietoa direktiivin (EU) 2015/2302 keskeisistä oikeuksista.